Menu
Your Cart

Gruppetur


Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!


0 10664
Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.
0 8954
Budapest.no har siden 2009 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien. Les hvordan du kan leie eget fly her!
0 7521
En vellykket firmatur inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte i tillegg bedre trivsel og økt motivasjon! Les våre best tips for gruppetur her!
0 6298
Les mer om restauranter, god mat, drikke og mulighetene vi i Budapest.no gir deg som skal til Ungarns hovedstad, Budapest!
0 6215
Enten du trenger en vanlig møterom på et fint hotell eller en helt spesiell ramme for samlingen - så er vi i Budapest.no klar for å hjelpe deg!
0 5705
Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer!
0 4303
På vei ut av Norge for å se på kurs, konferanse eller firmatur til Budapest ? Da har så kommet til riktig sted - for få byrå ha like god erfaring som oss med skreddersøm av konferanseturer til Budapest som oss.
0 4241
Som RGF sertifisert reisebyrå tilbyr vi komplette reisepakker til Budapest med fly og hotell! Les hvordan vårt prisbelønte byrå løser biffen her nede!
0 3457
Peis på, gassen i bånn og knallkjør trabanter i Budapest - Vi leier bilene og setter sammen et program som passer hele gruppen!
0 2859
Les mer om elvecruiset som mange mener gir mest for pengene for grupper hvor vi inkluderer drosje fra bosted, velkomstdrink og 4 retters meny med drikkepakke!
0 1867
Les mer om norsktalende guider som bistår din gruppe i Budapest!
0 1032
Som du kan har fått med deg har NRK lansert sin egen reality-serie ”Den ultimate agent” hvor et knippe nordmenn skal løse gåter i verdens mest fantastisk by, Budapest.
Viser 1 til 12 av 12 (1 Sider)


Gruppetur

Vurderer du gruppetur til Budapest? Enten du ønsker å reise med en stor eller liten gruppe, kan en gruppereise være både sosialt og økonomisk. Gruppen kan også se frem til mange morsomme opplevelser i den ungarske hovedstaden.

 Her kan du lære mer om fordelene ved å reise på en gruppetur til Budapest, og finne ut mer om mulighetene som finnes!

 

Hvorfor dra på gruppetur til Budapest?

Budapest er mer enn bare gulasjsuppe og dyktige gatemusikanter. Byen er fullspekket av spennende opplevelser og attraksjoner, noe som betyr at man kan se frem til en innholdsrik tur. Derfor egner destinasjonen seg ypperlig for deg som skal reise med en hel gruppe.

 Med mange spennende gjøremål, er Budapest et flott sted å være enten man skal drive med teambuilding eller lignende. Alt ligger til rette for sosiale aktiviteter, både for kultur-, historie- og utelivsinteresserte grupper.

En gruppetur kan dessuten være et mer økonomisk alternativ, siden det kan være mulig å få gode rabatter på transport, hotell og lignende. Husk også på at Budapest kan by på et rimelig prisnivå sammenlignet med mange andre europeiske storbyer.

 

Gruppetur til Budapest for små og store grupper

Gruppereiser til Budapest kan være et godt alternativ for firmaer, organisasjoner og offentlige aktører. Man kan få hjelp til å organisere innholdsrike og spennende turer enten reisefølget består av få eller mange.

En gruppetur til Ungarn kan med andre ord være aktuelt enten du skal reise med 10 eller 200 personer. Vi har til og med hjulpet med organisering av turer for store grupper med så mye som 400 personer.

 

Aktiviteter for deg som skal på gruppetur til Budapest

Budapest har attraksjoner og aktiviteter for enhver smak, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for at turen hit skal bli kjedelig.

 Her er noen av aktivitetene som kan inkluderes i gruppereisen din:

 

 •          Besøk på vingård med vinsmaking
 •          Sightseeing for grupper
 •          Kokkekurs
 •          Personalkurs og coaching
 •          Rally og formel 1
 •          Kjøring i tanks
 •          Leie av fly
 •          Elvecruise (gruppen din kan få sin egen båt!)
 •          Rebusløp for grupper
 •          Stand-up show
 •          Organiserte bedriftsbesøk
 •          Seminarer
 •          Kappseiling
 •          Shopping
 •          Privatkonsert
 •          Restaurantbesøk
 •          Gruppetur i Budapest med erfarne matkjennere (gourmetwalk)

 

Skreddersy din gruppereise til Budapest

Dersom du vurderer en gruppetur til Budapest, kan du få hjelp til å skreddersy reisen slik at den tilpasses reisefølget ditt best mulig.

 Det kan være nyttig å få hjelp til planlegging av reisen av noen som kjenner Budapest godt. Du kan blant annet få hjelp til å organisere og planlegge transport, overnatting og aktiviteter for gruppereisen din.

 

Hvordan bestille gruppereise til Ungarns hovedstad?

På siden vår kan du finne mye spennende inspirasjon til din gruppetur til Budapest. Vi hjelper deg med planlegging og booking, og kjenner til mulighetene som finnes i den historiske byen.

 Vi har hjulpet mange kjente bedrifter med organisering og bestilling av gruppereiser, og har av den grunn mye erfaring på området. Og akkurat det kommer godt med når man skal skreddersy en tur til en storby.

 Om du ønsker en bedriftstur eller andre former for gruppereiser, kan du også få et uforpliktende tilbud på reisen din.

Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.