Lei en leilighet i Budapest

Bo som en greve og nyt det beste som en lokaltboende; - Lei vår flotte leilighet i historisk jugendstil, midt i smørøyet i Budapest.

Denne sjelfulle leiligheten ble skånsomt totalrenovert våren 2012, og man har beholdt det ærverdige preget slik at denne fremstår i sin originale prakt, med 4,5 m (!) takhøyde, flotte dører og originale utsmykninger.
Du kan boltre deg på 90 kvm som inneholder et fullt utstyrt kjøkken(jada! oppvaskmaskin og champagnekjøler!) samt en stor stue / ballroom med spisestue og sittegruppe/sofa. Her finner du også tv med 50 kanaler. Hele leiligheten har selvsagt bredbånds WIFI for fritt bruk.
Når solen står opp og det er på tide å legge seg, har man 2 store soverom, med hvert sitt flislagte bad med walk-in-shower og toalett. I kombinasjon med komfortable sovemuligheter på stuen, har leiligheten lett soveplass til 6 – 8 personer. Se presentasjon her!

Beliggenhet:
Beliggenheten er heller ikke ueffen: Når man kommer ut fra inngangsdøren ser man rett over til Parlamentet, på høyre hånd finner man det legendariske West End Kjøpesenteret med 400 butikker og på venstre hånd sees toppen av St Stephens Basilika. Her er man i gangavstand til shopping, attraksjoner og ikke minst forlystelser. (For eksempel: Restauranten Sirlancelot er kun 300 meter unna, i nabogaten!) Metro og kollektivtrafikk og storbypulsen rett i nabolaget altså, men leiligheten er bekvemt vendt mot en bakgård og således helt stille. I absolutt downtown av Budapest på Pest-siden.

Renhold - Innsjekk - utsjekk:
Leiligheten leveres ferdig rengjort, med 1 sett med håndklær og sengeklær pr boende. Vi sjekker dere inn ved ankomst og passer på at dere har det som plommen i egget. Om man ønsker extra renhold under oppholdet, welcomepack ved ankomst med fersktbrød, noen pils, en kasse vin og andre nødvendigheter, så arrangerer vi selvsagt dette!

Nyhet!
Ærlighetsbar spekket med vin og nespresso maskin med kapsler

Pris
På forespørsel. Minimumsleie er 3 netter. Anbefales for 3 eller fkere personer.

Hvem passer den for?
Vi har minimumsalder på 25 år for leie og er allergisk mot partysvensker på tur, de kan heller dra til AyaNapa eller we-dont-know-what! Vi liker derimot veldig godt venninner på spatur, familier, "helseturister" og andre som vil nyte godt av å bo i et særpreget miljø. Vi har barnesenger for dere med knøttise og badevekt så dere kan veie bagasje før hjemreise. Ønsker man rimeligere alternativ for leiligheter har vi dette, med litt ”verre” beliggenhet og litt mer upersonlig preg. Si i fra i så fall, vi kjenner jo byen som vår egen bukselomme, og har ting tilpasset enhver lommebok!

Hvordan leier jeg?


Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller om du ikke vil fylle ut skjema, ring oss gjerne på 73 10 97 50. Leiligheten er allerede utleid en del, men vi prøver vårt beste for å finne plass til deg & ditt reisefølge om du sender oss antall og tidsperiode.

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Leiligheten leies KUN ut via Budapest.no | Budapest.dk | Budapest.nu.

Relatert Innhold
Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Likte du denne saken? Usikker på hvor du skal bo? Kontakt oss for et uforpliktende forslag! 

Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Had an amazing trip to Budapest with my beloved. Food, drinks, shopping and atmosphere was incredible. Got great help from Budapest Agency and Ronny in planing what, when ad where! smile
Arild Blomli 5
Arild Blomli 14.10.2014 21:17
Jeg har vært det to ganger og jeg drar gjerne tilbake. Vi hadde det supert i Budapest.
Anita Jensen 5
Anita Jensen 16.10.2014 19:10
Takk for nok ein uforgløymeleg tur med Budapestagency og gjengen frå Tveit! Heilt topp smile
Anne Jorunn Eide Strand 5
Anne Jorunn Eide Strand 30.9.2015 07:39
Vi var gjester i Cathrine og Heins sitt bryllup, august 2014. Hele arrangementet var helt fantastisk fra start til slutt. En uforglemmelig opplevelse, i en by vi absolutt kunne tenke oss å reise tilbake til, og da vil vi selvfølgelig ta kontakt med Budapestagency igjen. Virkelig profesjonelt!
{assign_variable:p_url=""}