Kreative gruppeaktiviteter i Budapest

Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer!

Mange gruppereiser kommer til oss nettopp fordi man ønsker å ha en tur hvor et knippe aktiviteter topper opplevelsen ved å besøke en av Europas vakreste storbyer. Om du lurer du på hva dere skal gjøre i Budapest er vi kjent som en kreativ og løsningsorientert sparringspartner som har unike aktiviteter for grupper i alle størrelser!

Faglig besøk i Budapest gjort spennende 
Mange av våre reisende både ønsker og må ha en faglig forankring i forbindelse med reisen til Budapest, men mange er kanskje redd for at inntak av duggfrisk kultur og manglende kontaktnett gjør at det faglige besøket renner bort i Donau.
Vi har en litt annen approach: Hva om vi skaffer noe spennende for dere - noe som har nytte og som folk gleder seg til. Det kan være et bedriftsbesøk hos en partner eller større selskap i samme bransje. Det kan være et innlegg av en lokal ressurs eller det kan til og med være et besøk hos noen som er på et lavere i nivå så man får bekreftelse på at det man gjør er riktig. Vi har gjort det aller meste; Seminar hvor byplanleggere møter byplanleggere. Nedsenking av ingeniører 45m under jorda for å se på tunnelborring. Landskapsarkitekter som møter lokale planleggere av boligfelt. Tillitsvalgte som utveksler erfaringer med tillitsvalgte i søsterorganisjoner. Utallige skole og barnehagebesøk; både moderne "Ipad drevne skoler" og konservative som tviholder på bøkene. Nettopp slik at begge sider kan argumentere hva som er best til en lydhør forsamling.
- Vi tror rett og slett at det er bedre for alle om man faktisk besøker noe som er relevant og reiser hjem med litt ekstra i bagasjen. 

Og det beste er at  dette gjør vi gratis for deg som booker turen med oss. Er du en skole, bedrift eller organisasjon som trenger hjelp - så er vi her i Budapest for å bistå med alt fra fra fly,knallfin overnatting, gode møterom (i eller utenfor hotellet) og faglig påfyll. 


Eller "go crazy" med noe helt spinnvillt.
Det er ikke få bedrifter som har gjort noe utradisjonelt hos oss. Ølsykkel, trabant og tankskjøring. Jada - det er det mange vil ha og det er klart vi gjør det. Vi er også eneste byrå i Norge som stenger av 55000m2 med gammel flyplass og leier inn biler som gjengen kan kjøre. Eller har luftballong tur over regionens største innsjø. Hva med yogasamling, taichi- eller kampsport trening i en av Budapests store byparker?
Det stopper egentlig bare på tiden dere har her nede og hvor mange som skal aktiviseres. Vi har tidligere leid inn 100 sykler til en gruppe og lagde rebusløp som endte i en flott bakgård med allsang og livemusikk. En annen gruppe på 270 ville at vi skulle leie en UFO over byen og ha rosevin smaking på toppen. 5 kamp på borgområder er litt kitch er det ikke, men 5 kamp med trabant og presisjonsgrilling med mellom-Europas største smoker (les:grill) er kanskje innafor?
Vi gjør egentlig det meste og lar du oss ta hånd om hele turen så er du i trygge hender. Fra flyplasstransport i en gammel retro buss fra 50 tallet via knallhotellet med toppetasjebar og til bakgårdsgrilling hvor vi slakter en gris til ære for årsregnskapet...

Budapest.no er spesialister på å arrangere gruppeturer til Budapest, Wien og Bratislava og har alt fra fly ut fra Norge til den iskalde vannflaske i bussen som tar gruppen hjem mot flyplassen. Ingen andre byråer har spesialisert seg i like stor grad som oss i regionen. Vi har et unikt kontaktnett av vingårder, hoteller, små kneiper og store Wiener-kafeer hvor du og dine medreisende kan nyte et fortjent avbrekk. Kontakt oss i dag for et uforpliktende knalltilbud! Referanser utgis på forespørsel - eller sjekk en av våre 250 anmeldelser på facebook!

Relatert Innhold
blåtur aktivitet - streetfood walk

Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.

Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Lei et utested i Budapest

Drømt om å skifte navnet på den lokale kneipa til svigermors, kjøre happy hour frem til 05:00 på morningen og ha slips-plikt? Det kan du gjøre om du leier ditt eget sted i Budapest!

Frihetsbroen ser du fra trikkesetet på nr 2

Visste du at du med trikk nr 2 kan oppleve flere av Budapest's mest berømte attraksjoner?

Likte du denne saken - sjekk da ut en av de følgende glad sakene!

blåtur aktivitet - streetfood walk

Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.

Les mer
Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Les mer
Lei en vingård i Ungarn

Lei en vingård i Ungarn - og nyt vingårdslivet med perlende vin og kortreist mat!

Les mer
Lei et utested i Budapest

Drømt om å skifte navnet på den lokale kneipa til svigermors, kjøre happy hour frem til 05:00 på morningen og ha slips-plikt? Det kan du gjøre om du leier ditt eget sted i Budapest!

Les mer
Frihetsbroen ser du fra trikkesetet på nr 2

Visste du at du med trikk nr 2 kan oppleve flere av Budapest's mest berømte attraksjoner?

Les mer
Kjør tanks i Budapest

Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20-07-2015 15:21:28
Fantastisk bra opplegg:)
Maria Knutsen Austevik 5
Maria Knutsen Austevik 01-10-2015 17:13:04
Lyxigt att bli upphämtad pa flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svensksprakig guide. Fint hotell.
Ralf Frilund 5
Ralf Frilund 11-05-2017 23:30:13
{assign_variable:p_url=""}