Menu
Your Cart

Våre populære tjenester!

Buss guideing med lunsj i Budapest Buss guideing med lunsj i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Se Budapests mest sentrale attraksjoner i egen minibuss sammen med vår lisensierte og kunnskapsrike norsktalendeguide. Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på! Vi har de mest spennende guide-rutene, eller du kan selv bestemme hvilke seve..
599nok
Byvandring med norsktalende guide Byvandring med norsktalende guide
Stopp salg pga C19 :-/ Nyttig!
Dette er originalen! Flere tusen nordmenn har sett Budapest med en av våre guider! De mest sentrale attraksjonene dekkes i et behagelig tempo!Vil du bli kjent med byen? Ta en byvandring med guide! Dette er originalen! Flere tusen nordmenn har sett Budapest med en av våre guider! De mest sentral..
139nok
Deluxe vingårdsbesøk utenfor Budapest Deluxe vingårdsbesøk utenfor Budapest
Stopp salg pga C19 :-/ Super populært!
Utrolig bra vingårdsbesøk med omvisning, smaking av 5 viner og en flott artisan lunsj basert på kortreiste råvarer. Et sikkerstikk av et program som passer både for de som kan vin og de som vil lære mer!Vinsmaking i Budapests nærområdet er et program som vi i Budapest.no har bistått nordiske reisend..
2 994nok
Spahimmelen i Budapest Spahimmelen i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Denne pakken tilbys på et 5 stjerners spa med bademulighet. Også her er det inkludert transport fra ditt bosted samt inngang til wellness/bassengområde, badekåper, slippers, garderober og servering av te og snacks! Her velger du om du vil ha manikyr eller pedikyr på spaet.Dette er inkludert: ..
1 790nok
Vinsmaking 8 viner i Budapest Vinsmaking 8 viner i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Vinsmaking av 8 knallgode viner (røde, hvite, rose) på trendy vinbar i sentrum av Budapest med snacks! Inkludert er også hendig PDF kart som viser eksakt adresse!Smak prisbelønt vin på trendy vinbarer eller flotte vinkjellere! Bli med på vinsmaking i Budapest!I Ungarn produseres det gode viner og fl..
349nok
Elvecruise med 4 retters middag i Budapest Elvecruise med 4 retters middag i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/ Pensum på tur Budapest!
Se Budapest fra "sjøsiden" på dette populære kveldscruiset som går hver kveld hele året. Ved forhåndsbestilling er du garantert plass ombord i denne populære båten med 4 retters middag, 2 drikke og piano underholdning!Dette er utvilsomt Budapests beste elevcruise. Her får man servert en eksklusiv 4 ..
635nok
5 guidebøker om Budapest - koronasalg 5 guidebøker om Budapest - koronasalg
Stopp salg pga C19 :-/
Spesialpris ifb med koronasalg av guidebøker!  Kjøp 5 bøker!Les mer her:https://www.budapest.no/supersalg-budapestbok-til-spottpris-Koronasalg-2020Med bok konseptet ”Mellom Bruer i Budapest” har vi logisk delt opp byen med bruene som utgangspunkt og tar for oss områdene på begge sider av elva.D..
299nok
Guidebok om Budapest Guidebok om Budapest
Stopp salg pga C19 :-/ Ny, oppdatert versjon 2019 Nyttig!
Med bok konseptet ”Mellom Bruer i Budapest” har vi logisk delt opp byen med bruene som utgangspunkt og tar for oss områdene på begge sider av elva.Den splitter nye og ferske guideboken er endelig ankommet kontoret og de første 200 eksemplarene er allerede gitt ut til våre reisende.Denne boka er fers..
139nok
Guidebok om Budapest - koronasalg Guidebok om Budapest - koronasalg
Stopp salg pga C19 :-/
Spesialpris ifb med koronasalg av guidebøker! Les mer her:https://www.budapest.no/supersalg-budapestbok-til-spottpris-Koronasalg-2020Med bok konseptet ”Mellom Bruer i Budapest” har vi logisk delt opp byen med bruene som utgangspunkt og tar for oss områdene på begge sider av elva.Den splitter nye og ..
99nok
Ølsmaking med lunsj i Budapest Ølsmaking med lunsj i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Ølsmaking av 8-10 gode lokale øl på småbryggeri rett utenfor Budapest sentrum.Småbryggeri har blitt veldig populært i Ungarn også.  Her legger man besøk på et av Budapests beste mikroibryggeri hvor man vises rundt i bryggeriet selv med etterfulg av smaking på 8-10 lokalprodusert øl. Siste runde..
589nok
Pubcrawl med engelsk guide Pubcrawl med engelsk guide
Stopp salg pga C19 :-/ Bli rød på nesa!
Pubcrawl er også kjent som "bar runde" eller "bar-hopping". Vår misjon er enkelt å greit å vise deg rundt i det virkelige Budapests' natteliv, hvor vi tar deg til unike puber, introduserer lokal drikke og ekte atmosfære.Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter! For feststemte rei..
659nok
Budapest ølvandring med guide Budapest ølvandring med guide
Stopp salg pga C19 :-/
Walk-and-drink har blitt et veldig populært program arrangert av budapest.no. Her får du det beste av hva Budapest har å by på: En uformell guideing som har fokus på området rundt deres bosted med 2 stopp i lokale barer eller ølpubber hvor man får smake lokal kultur.Vår smilende Norsktalende guide m..
409nok
Vennskaps-pin Norge – Ungarn Vennskaps-pin Norge – Ungarn
Stopp salg pga C19 :-/ Kjærlighet for Ungarn?
Vennskaps-pin Norge – Ungarn for store og små ungarn entusiaster!.Flott pin som er kjøpt inn av begge de relevante ambassadene og delt ut på offentlige tilstellninger! Vennskaps-pin Norge – Ungarn for store og små ungarn entusiaster!.Flott pin som er kjøpt inn av begge de relevante ambassadene ..
129nok
Enkelt vingårdsbesøk i Budapest Enkelt vingårdsbesøk i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/ Nyhet!
Fantastisk vingårdsbesøk med omvisning, kortreist lunsj og smaking av 4 viner!Bli med på et enkelt vingårdsbesøk like utenfor Budapest! Vinsmaking i Budapests nærområdet er et program som vi i Budapest.no har bistått nordiske reisende med i over 8 år. Faktisk ble vi spurt om å levere dette prog..
399nok
Buss guiding fra Budapest flyplass Buss guiding fra Budapest flyplass
Stopp salg pga C19 :-/
Se Budapests mest sentrale attraksjoner rett fra flyplassen i egen mini eller maxi buss sammen med vår lisensierte og kunnskapsrike norsktalendeguide.Bli kjent med Budapest i en fei med guiding fra flyplass før dere etter ankomst på hotellet får en privat og nyttig omvisning rundt hotellet av vår lo..
449nok
Flyplass transfer tur retur Flyplass transfer tur retur
Stopp salg pga C19 :-/
Vi bistår med behagelig forhåndsreservasjon av transport fra flyplassen til hotellet. Denne tjenesten har vi levert i flere år allerede og vi benytter kun seriøse leverandører som er godkjent for persontrafikk. For ved bestilling slipper man (unødvendig) venting på flyplassen for å få tildelt m..
183nok
Vinmiddag -  4 retters middag med 4 gode viner i Budapest Vinmiddag -  4 retters middag med 4 gode viner i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
«Oi!oi! Dette var knallbra med mye mat og god vin» - ja det er bare en av tilbakemeldingene vi har fått på dette stedet. Skal du smake det ungarske kjøkkent er dette et feiende fint alternativ! Vinmiddag med 4-5 viner smakes på nydelig vinbrasseri i sentrum av Budapest!At vinsmaking i Budapest ..
549nok
Vingårdsbesøk til Balaton Vingårdsbesøk til Balaton
Stopp salg pga C19 :-/
Det tar bare halvannen times biltur med minibuss til Balaton. Første vingård med vinsmaking allerede før lunsj.Det tar bare halvannen times biltur med minibuss til Balaton. Vi når første vingård med vinsmaking god tid før lunsj.Lunsjen foreslår vi at man tar på lokal vingård tilhørende Csopak-Balato..
899nok
Limmo fra flyplassen - minibuss tilbake! Limmo fra flyplassen - minibuss tilbake!
Stopp salg pga C19 :-/ Retro og gla' harry! :-)
Overrask reisefølget med en tøff retro-limmo (strech type) fra flyplassen og til hotellet! Musserende er selvsagt inkludert! Dette er garantert en flying start!!Dette er Budapests kuleste og mest glad harry opplevelse. Kjør limmo fra flyplass til bosted og hell innpå med ungarske bobler på turen.&..
1 549nok
Around the word Spabehandlingspakke Budapest Around the word Spabehandlingspakke Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Denne pakken tilbys på et 5 stjerners spa med bademulighet. Også her er det inkludert transport fra ditt bosted samt inngang til wellness/bassengområde, badekåper, slippers, garderober og servering av te og snacks!Dette er Inkludert: ..
2 752nok
Delux spabehandlingspakke i Budapest Delux spabehandlingspakke i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Denne pakken tilbys på et 5 stjerners spa med bademulighet. Også her er det inkludert transport fra ditt bosted samt inngang til wellness/bassengområde, badekåper, slippers, garderober og servering av te og snacks!Dette er inkludert: ..
2 590nok
Express spa i Budapest  med "facefocus" Express spa i Budapest  med "facefocus"
Stopp salg pga C19 :-/
Denne pakken tilbys på et 5 stjerners spa med bademulighet. Også her er det inkludert transport fra ditt bosted samt inngang til wellness/bassengområde, badekåper, slippers, garderober og servering av te og snacks!Dette er inkludert:Transport til spa fra ditt bosted (drosje/minibuss)Deilig klassisk ..
1 570nok
Mini varmestener spabehandling i Budapest Mini varmestener spabehandling i Budapest
Stopp salg pga C19 :-/
Denne pakken tilbys på et 5 stjerners spa med bademulighet. Også her er det inkludert transport fra ditt bosted samt inngang til wellness/bassengområde, badekåper, slippers, garderober og servering av te og snacks!Dette er inkludert: ..
1 645nok
Viser 1 til 23 av 23 (1 Sider)
Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.