Møterom og kurs i Budapest

Enten du trenger en vanlig møterom på et fint hotell eller en helt spesiell ramme for samlingen - så er vi i Budapest.no klar for å hjelpe deg!

Du skal lete veldig lenge etter byer i Europa med flere muligheter for møter og kurs/konferanser enn Budapest. Budapest har flusst med konferansehoteller, fra 10 til 1000 deltagere, og vi har førstehånd kunnskap om hvor du skal bo. Enten du ønsker nærhet til sentrum og "hvor det skjer" eller du vil ha en mer privat atmosfære hvor deltagerne blir sammen gjennom hele perioden.

Med lokalt kontor her i Budapest har vi bistått en rekke internasjonale selskaper, norske bedrifter samt offentlige etater de siste 10 årene. Det er ofte ikke bare konkurransedyktige priser og gode løsninger vi velges for, men flere og flere kommer til oss ettersom man har hørt at vi har gode løsninger på sosiale programmer og faglige program med lokale aktører som matcher bedriftens interesser. 
I tillegg har vi stort kontaktnett og mange utradisjonelle muligheter med vingårdsmøter, møter på Donau i egne båter, slottsmøter eller utendørs samlinger i park og hageanlegg. 


Noen utvalgte referanser - navn/skriftlig attester utgis på forespørsel:


Internasjonalt amerikansk/fransk service selskap til oljebransjen
Total opplegg med 80+ deltagere fra alle verdens deler. Koordinering lokalt transfer, hotell, 3 dager med møterom, privatbesøk "backstage" på statsoperaen, alt av middager og egen vinfestival.

En av Norges største kommuner
Fly, hotell og alt av møterom og middager. Brasserier av høy klasse, sitdown med kjøkkensjefer på michelin-stjerne restauranter og faglige besøk på EU kontor og tilsvarende etater i Budapest.

Et av Norges største regnskapshus
Charterfly, hotell, underholdning og opplegg for 260 ansatte - to ganger på 5 år - til våre destinasjoner, hvor vi tar fulltansvar fra det åpenbare(fly, hotell og catering) til det du kanskje ikke tenkte på: Solbriller & selfiesticks med logo, fotografer og hodepinetabelletter & colabuffet søndag morgen.

Årlig bistår vi både store og små aktører med ulike budsjett - og vi finner som regel alltid en løsning. Kontakt oss for en uforpliktende prat via info@budapest.no eller vårt kontaktskjema!

Relatert Innhold
Trabantrally i Budpest

Peis på, gassen i bånn og knallkjør trabanter i Budapest - Vi leier bilene og setter sammen et program som passer hele gruppen!

Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

hipstermat  på byens flotteste uteservering

Som RGF sertifisert reisebyrå tilbyr vi komplette reisepakker til Budapest med fly og hotell!

Lei et fly - og ta med hele gjengen ned på samme tid!

Budapest.no har siden 2006 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien.

Likte du denne saken - se hva vi kan gjøre for dere i Budapest! 

Trabantrally i Budpest

Peis på, gassen i bånn og knallkjør trabanter i Budapest - Vi leier bilene og setter sammen et program som passer hele gruppen!

Les mer
Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

Les mer
Balatonsjøen er flott

Et lite stykke utenfor Budapest ligger en herlig oase, populær for både lokalbefolkning og turister. Nemlig Balaton. Innsjøen er Sentral-Europas største, og er en obligatorisk destinasjon når du er i Ungarn for litt lengre enn en langweekend!

Les mer

For deg som skal til Budapest på møter tilbyr vi en rekke tjenester

hipstermat  på byens flotteste uteservering

Som RGF sertifisert reisebyrå tilbyr vi komplette reisepakker til Budapest med fly og hotell!

Les mer
Lei et fly - og ta med hele gjengen ned på samme tid!

Budapest.no har siden 2006 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien.

Les mer
Lei en hel landsby i Ungarn

Lei en landsby og bli ordfører for en helg i Ungarn!

Les mer
Lei en vingård i Ungarn

Lei en vingård i Ungarn - og nyt vingårdslivet med perlende vin og kortreist mat!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Transport og norsktalende guide fra flyplass 

Bli hentet på flyplassen og se byen fra minibuss setet med egen guide og buss!

Hotellanbefalinger

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Fantastisk gjennomført arrangement i anledning Cathrine og Hein sitt bryllup!! Anbefaler Budapest Travel Agency på det sterkeste!
Mette Vevle 5
Mette Vevle 09-09-2014 14:22:59
Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20-07-2015 15:21:28
Var helgetur for 2 par ble en suksess, mye takket vare 3 timers guiding med Gabor forste formiddagen i Budapest. Med utmerket norsk, og personlig formidling fikk vi et overblikk over byen, severdigheter, folk og historie, som gjorde oss bedre i stand til a utforske byen pa egenhand. Gabors kjennskap til norsk kultur gjorde formidlingen av Ungarsk kultur helt spesiell.
Anne Nikolaisen 5
Anne Nikolaisen 11-10-2016 20:18:23
{assign_variable:p_url=""}