Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

For feststemte reisefølger er dette den perfekte tur! Vi starter på hvor man kan spise og drikke det man vil i 2 timer, påfølgende 2-3 timers pubcrawl med egen lokal pubvert som tar dere med på alt fra jazzsteder via pub'er til nattklubber. Vi samler inn litt informasjon før vi møter dere pr epost eller telefon og setter opp en perfekt plan for kvelden basert på alder, ønsker og innspill fra dere selv. Fra klubb til klubb? Ikke noe problem - fra pub til pub eller ruinbar til ruinbar, selvsagt også uproblematisk!

Pubcrawl er også kjent som "bar runde" eller "bar-hopping". Vår misjon er enkelt å greit å vise deg rundt i det virkelige Budapests' natteliv, hvor vi tar deg til unike puber, introduserer lokal drikke og ekte atmosfære. Hvis du ønsker å bli kjent med en av de verdensberømte ruinbarenei eller du ønsker en spesialtur med ølsmaking, vinsmaking eller coctailmiksing som tema, så har vi løsningen for deg.
Vi tilbyr engelsktalende vertinner på disse programmene og du kan i de fleste tilfeller velge pakker hvor drikke er inkludert, feks kan vi legge opp en kjede av steder som besøkes, som ender på tidenes nattklubb hvor man har eget bord og flaskeservice ventende.


 
I denne pakken er følgende inkludert:
- en vei transfer fra bosted til middag
- 2-3 timers middag med 3-4 retters meny og 2 timers drikkepakke (fritt med øl, vin, min vann)
- Engelsktalende vert/vertinne/pubguide som viser dere rundt i byen deretter


Bestill pubcrawl i Budapest med mat & drikke inkludert her!


Foreslått tidsplan:

19:00 Avreise fra hotellet (med prebetalt drosje!)
19:15 Restaurant med middag + drikke inkludert
22:00 Guiden møter dere på restauranten
00:00 Guiden slipper dere smilende på sted med smell!

Bestill nå via bestill linken over eller kontakt oss via kontaktskjema under for informasjon.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Pubcrawl i Budapest med engelsktalende guide!