Peis på, gassen i bånn og knallkjør trabanter i Budapest - Vi leier bilene og setter sammen et program som passer hele gruppen!

Kjøring av den legendariske Trabant bilen er et av Budapest gruppeprogrammene som vi har bistått skandinaviske reisende med lengst her nede. Siden vi startet opp så smått i 2006 har denne fasinasjonen for denne øst tyske kultbilen stått høyt hos bil og ikke-bil interesserte reisende.
Navnet Trabant betyr egentlig satellitt på tysk, ble valgt etter en konkurranse samme år som satelitten Sputnik ble skutt opp. I Ungarn har man importert trabanter siden de glade 60årene og det finnes en rekke entusiaster her nede som gladelig låner bort bilen til oss - så du kan få prøvekjørt.

Alt inkludert - også forsikring!
Normalt setter vi opp program som inkluderer fullpakke og i motsettning til en del andre aktører - ingen overraskelser på veien som betyr stopp i minibank underveis.
- Vi henter dere på bostedet, vi sørger for at dere har et satt program som vi blir enige om i forkant med enten bykjøring, kjøring på lukket området med, 5 kamp eller landeveisrally som ender opp på en vingård/bryggeri - hvor dere blir hentet med buss etter en nydelig lunsj og smaking av lokalt håndlaget. I tillegg inkluderere vi naturlig nok forsikring - skulle jo bare mangle sier du kanskje, men det er det ikke mange ungarske providere som tenker på har vi erfart etter mer en 10 år her nede.
Vi tilbyr altså kun dette programmet i forsvarlige rammer, hvor vi har alt klart fra intern transport og servering til modering av konkurranse og selvsagt en flott pokal til vinneren som kan/kan-ikke sprutes ned formel 1 style med champagne av innleide verter/vertinner. De fleste ønsker også at vi dokumenterer dette med foto som gruppen får via dropbox etter hjemreisen.

Dette programmet kan kombineres med banekjøring, monstertruck eller vingårdsbesøk realtivt enkelt - eller for større grupper har vi egne motordager hvor vi leier hele flyplasser eller større områder hvor dere kan boltre dere med alt fra trabant, kvasse street carter, fallskjermsimulatorer eller helikopter som lander for å ta med grupper på en luftig tur.
Eller la oss gjøre dette enklere - vi dropper bussen og henter gruppen med trabanter på flyplassen eller hotellet og tar guidet turen med pølse og brød, snaps og duggfriskt fra baksete på en Trabant 601 - garantert en sightseeing som slår hop on-off bussen. Kom med ønsker - så fikser vi biffen!

Programmene tilbys kun til grupper og til dere som har vært såpass kløktig at dere har booket flere tjenester med oss, og tjenestene må forhåndsbookes i realtivt god tid mtp organisering og gjennomføring.
Lyst på et knalltilbud hvor vi inkluderer det meste dere trenger, fra fly, håndplukkende hoteller, kanskje noen gode restauranter og aktiviteter som gruppen kommer til å snakke om i månedsvis - da kontakter du oss!

Få et uforpliktende konferansetilbud!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Trabant rally