Trabant rally

Peis på, gassen i bånn og knallkjør trabanter i Budapest - Vi leier bilene og setter sammen et program som passer hele gruppen!

Kjøring av den legendariske Trabant bilen er et av Budapest gruppeprogrammene som vi har bistått skandinaviske reisende med lengst her nede. Siden vi startet opp så smått i 2006 har denne fasinasjonen for denne øst tyske kultbilen stått høyt hos bil og ikke-bil interesserte reisende.
Navnet Trabant betyr egentlig satellitt på tysk, ble valgt etter en konkurranse samme år som satelitten Sputnik ble skutt opp. I Ungarn har man importert trabanter siden de glade 60årene og det finnes en rekke entusiaster her nede som gladelig låner bort bilen til oss - så du kan få prøvekjørt.

Alt inkludert  - også forsikring!
Normalt setter vi opp program som inkluderer fullpakke og i motsettning til en del andre aktører - ingen overraskelser på veien som betyr stopp i minibank underveis.
- Vi henter dere på bostedet, vi sørger for at dere har et satt program som vi blir enige om i forkant med enten bykjøring, kjøring på lukket området med, 5 kamp eller landeveisrally som ender opp på en vingård/bryggeri - hvor dere blir hentet med buss etter en nydelig lunsj og smaking av lokalt håndlaget. I tillegg inkluderere vi naturlig nok forsikring - skulle jo bare mangle sier du kanskje, men det er det ikke mange ungarske providere som tenker på har vi erfart etter mer en 10 år her nede.
Vi tilbyr altså kun dette programmet i forsvarlige rammer, hvor vi har alt klart fra intern transport og servering til modering av konkurranse og selvsagt en flott pokal til vinneren som kan/kan-ikke sprutes ned formel 1 style med champagne av innleide verter/vertinner. De fleste ønsker også at vi dokumenterer dette med foto som gruppen får via dropbox etter hjemreisen.

Dette programmet kan kombineres med banekjøring, monstertruck eller vingårdsbesøk realtivt enkelt - eller for større grupper har vi egne motordager hvor vi leier hele flyplasser eller større områder hvor dere kan boltre dere med alt fra trabant, kvasse street carter, fallskjermsimulatorer eller helikopter som lander for å ta med grupper på en luftig tur.
Eller la oss gjøre dette enklere - vi dropper bussen og henter gruppen med trabanter på flyplassen eller hotellet og tar guidet turen med pølse og brød, snaps og duggfriskt fra baksete på en Trabant 601 - garantert en sightseeing som slår hop on-off bussen. Kom med ønsker - så fikser vi biffen!

Programmene tilbys kun til grupper og til dere som har vært såpass kløktig at dere har booket flere tjenester med oss, og tjenestene må forhåndsbookes i realtivt god tid mtp organisering og gjennomføring.
Lyst på et knalltilbud hvor vi inkluderer det meste dere trenger, fra fly, håndplukkende hoteller, kanskje noen gode restauranter og aktiviteter som gruppen kommer til å snakke om i månedsvis - da kontakter du oss på epost info@budapest.no eller via kontaktskjema her!

Relatert Innhold
Gruppereiser til Budapest

Gruppetur til Budapest med gruppeprogram fra reisebyrået som har Budapest som spesialitet! Les mer om hva vi tilbyr for deg som vil på gruppetur til Budapest her!

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Synes du denne saken var alle tiders - da liker du kanskje noen av disse sakene også! 

Gruppereiser til Budapest

Gruppetur til Budapest med gruppeprogram fra reisebyrået som har Budapest som spesialitet! Les mer om hva vi tilbyr for deg som vil på gruppetur til Budapest her!

Les mer

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Vi møter deg på flyplassen og guider deg til byen

Bli hentet på flyplassen og se byen fra minibuss setet med egen guide og buss!

Les mer

Nå har vi et knippe ferdige turer som vi tilbyr deg som vil på gruppetur til Budapest!

Les mer
Lei et fly - og ta med hele gjengen ned på samme tid!

Budapest.no har siden 2006 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien.

Les mer

Vær fremsynt - book noen tjenester i budapest via oss i Budapest.no - slik som mer enn 5000 andre gjør årlig! 

Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Lei en hel landsby i Ungarn

Lei en landsby og bli ordfører for en helg i Ungarn!

Les mer
Ble med å kjør tanks i Budapest.

Kjør tanks rett utenfor Budapest.

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Motordag med monstertruck, formel 1 og trabant i Budapest.Lurt på hvordan det er å kjøre formel 1 bil? Glattkjøring med mustang? Gatebil race og 200km taxi? Trabant dragracing og pulling av handlevogn? Tanks og militærjeeper? Nå har gruppen sjansen for skikkelig motordag med oss!

Kjør tanks i Budapest!

Kjør tanks rett utenfor Budapest.

Vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Reiste første gang med Folkehøyskolen i begynnelsen av 2010, Møtte da på Ronny heldigvis så jeg fikk fortelle han for ett fantastisk opplegg de hadde laget for oss, og jeg ville såklart holde kontakt for å reise tilbake til denne fantastiske byen flere ganger. Har siden blitt minst 1 reise i året og har bare tatt med meg flere og flere. Denne byen tilbyr alt du måtte ønske, og Servicen fra Ronny og hans partnere/ansatte er helt utrolig, hadde en gang noe å utsette på ett hotell vi overnattet på, men Ronny tok affære med en gang, neste gang vi dro ned møtte han personlig opp på hotellet å sørget for at rommet ble som lovet :) Ingenting vondt å si, og superlativene kunne ramses opp i mente, Anbefaler alle å gjøre en bestilling via Ronny, å opplev denne magiske byen og alt den har å by på, på den beste måten du kan. Gleder meg allerede til neste tur nå i år ;) Takker for fantastisk service så langt, å gleder meg til å se dere igjen :) ! Traveled first time with folk high school in early 2010, when the Met Ronny luckily I got to tell him for a wonderful arrangement they had made for us and I would of course keep in touch to return to this wonderful city several times. Has since been at least one trip a year and have only taken me more and more. This city offers everything you could wish for, and service from Ronny and his partners / staff are amazing, once had a concern about one hotel we stayed at, but Ronny took action immediately, next time we went down he went in person up at the hotel to make the room was as promised :) Nothing bad to say, and superlatives could be adduced in mind, recommend everyone to make a booking by Ronny to experience this magical city and all it has to offer, the best way you can. Can not wait for the next trip now this year;) Thanks for the fantastic service so far, to look forward to seeing you again :)!
Even Jansen 5
Even Jansen 13-01-2014 21:14:37
Mitt inntrykk av Budapest Agency er vanskelig å beskrive med ord ; De må bare oppleves! Maken til service, oppfølging og profesjonelle reisearrangører og bryllupsplanleggere skal en leite lenge etter!! Jeg har reist 4 ganger til Budapest i 2014 og hver gang har vært et eventyr! Og det hele toppet seg da vi også hadde med et reisefølge på 80 personer; rett og slett Fantastisk å ha et samarbeid med et så pålitelig og personlig byrå; jeg stolte 100% på dere og ble aldri skuffet, men istedet fikk mer enn jeg kunne drømme om. Budapest Agency overrasket oss med sine kreative forslag, de beste anbefalinger på hva en bør oppleve når en er i byen, samt reservasjoner på Spa, middag, rivercruice, vinsmaking etc... Ypperste kvalitet! Jeg anbefaler dere til alle som skal reise til Budapest og vet at de får max utbytte av sitt opphold ved å booke gjennom dere. Gleder meg allerede til det blir min neste tur til denne byen som har fått et spesielt plass i mitt hjerte - mye takket være de flinke menneskene i Budapest Agency som har gitt både meg og mitt reisefølge minnesrike opplevelser! Tusen takk <3
Cathrine Lillebøe Håland 5
Cathrine Lillebøe Håland 17-09-2014 14:11:02
Lyxigt att bli upphämtad pa flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svensksprakig guide. Fint hotell.
Ralf Frilund 5
Ralf Frilund 11-05-2017 23:30:13
{assign_variable:p_url=""}