Les mer om elvecruiset som mange mener gir mest for pengene for grupper hvor vi inkluderer drosje fra bosted, velkomstdrink og 4 retters meny med drikkepakke!

Det er ingen hemmelighet at vi i Budapest.no lenge har vært kritiske til mange av båtene som er rene turistfeller som virker masseprodusert for det polske pensjonistmarkedet.
Heldigvis kommer nye, seriøse aktører på markedet, som tilbyr kvalitetscruise. Vi har nå fått et ny partner, og kan vi virkelig slå fast at dette er det elvecruiset i Budapest som gir mest for penga om dere trenger å leie en båt og vil ha skreddersøm på meny og underholdning!

Her får man en skreddersydd meny fra tapas til ni retter (!) - dog velger de fleste båtens fire retters servert på et cruise som varer normalt 2 til 12 timer. Denne smakfulle båten har god mat uten at man må pantsette nyra - og vi har flere ganger stilt med både fotograf og ikke minst underholdning enten dette er trubadur, jazzband eller DJ, siden de fleste ønsker en hel pakke når man først leier en båt her nede.

Det meste er inkludert:
For grupper som booker egen båt med oss inkluderer vi alltid transport fra fra bosted. I tillegg avtaler vi hvor lang tid båten skal seile og hvilken bevertning som øsnkes, enten dette er noe som hver enkelt skal betale eller et selskap / en person skal holde dette.  Det beste er at en slik chartring av egen båt ikke trenger å bli dyrere enn å gå på en normalbåt om man er stor nok gruppe!


Prisene vil variere noe ut fra antall deltagere, om man vil ha båtens standard meny (eller vil få servert noe spesielt) samt om man vil ha en privat båt eller ikke.  
- Kontakt oss via iom du har spørsmål og ønsker et gruppecruise under ditt besøk.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Elvecruise for grupper i Budapest