En vellykket firmatur inspirerer og styrker samholdet blant de ansatte i tillegg bedre trivsel og økt motivasjon! Les våre best tips for gruppetur her!

Vi i Budapest.no har i mer enn 14 år skapt verdifulle minner for bedrifter og organisasjoner som har vært på besøk hos oss og her deler vi noen av våre beste tips og viktige momenter som man bør tenke igjennom når man skal ut på tur. 
- Se nederst for vår topp 3 liste på ting man bør tenke igjennom når man skal ut på tur med mange medreisende!


Planlegger dere ledersamling eller kick-off for de ansatte? 

Da har dere kommet til riktig side. Vi er kjent som reisebyrået du reiser til og ikke fra - ettersom vi har lokalt servicekontor i Wien, Bratislava og Budapest. Hos oss møter du de samme skamtrivelige folka som hjelper deg i forkant på epost og telefon. Enten dere trenger et seminar, eller konferanse med faglig påfyll eller en teambuilding for kolleger, så er vi parate og hjelper deg gjerne med gode ideer, planlegging og ikke minst hands-on gjennomføring.

Og det kan jo være regel nummer 1. når man skal arrangere en samling for bedriften - nettopp det at man har en gode hjelper. Ofte kan hotellet man bruker ha servicepersonell eller man kan sette ut jobben til noen som har den nødvendige fingerspitzgefulen. Uansett: tenk over at en ansatt sjelden ble ansatt kun for å arrangere reiser og at Ting Tar Tid. Da er det kanskje bedre at de ansatte fokuserer på det de skal gjøre og at profesjonelle som jobber med reisebestillinger til vanlig finner de beste tilbudene og løsningen for dere.

 
 

Fullservice løsning for store og små gruppeturer. 

De fleste profesjonelle har en del maler for påmelding, allergier, sjekklister og utstyr som trengs iforbindelse med gruppetur og konfersansereiser. Disse deler man selvsagt med deg som skal på tur og det er langt enklere å bruke noen av våre standardiserte kjøreplaner og maler enn å skrive alt fra begynnelsen av. 
I tillegg er alltid en del momenter som er unike for hvert enkelt gruppe - så sørg for at leverandøren, hotellet og de valg man tar er åpne for justeringer slik at turen passer perfekt for akkurat din bedrift. 
Hos oss starter det ofte med en kort og enkel analyse av behov, forventninger og budsjett. Når man har landet en ramme som du som kunde er fornøyd med , så er det tid for påmelding. 
Her har vi utviklet en utrolig enkel og grei (online) påmeldingsløsning, hvor de ansatte enkelt kan melde seg på, melde fra om allergier, rom-preferanser, evt. til og med betale en egenandel om du vil. Ansvarlig for turen kan hele tiden følge med på utviklingen blant de påmeldte og underveis sørger vi for stødig hånd at alt annet kommer på plass. 
Vi ordner altså fly, transport, faglig og sosiale program, bespisning og selvsagt overnatting fra 3 til fluss av stjerner ifb med din bedrifts eller gruppetur!

En "one stop shop" for alt med andre ord, og som vi antyder over er det ikke bare Budapest vi kan hjelpe til med - vi sørger for opplevelser også utover de ungarske grensene for stadig flere og flere!

 
 
Kreativ og løsningsorientert med unike tjenester. 

Som et lite og dynamisk byrå er vi godt kjent i bransjen for å levere solide løsninger og det skorter ikke på de gode forslagene som ingen andre leverer. 
Faktisk produserer vi de aller fleste tjenestene selv og dermed er det hverken fordyrende mellomledd eller usikkerhetsmomenter mellom oss, deg, og de gode opplevelsene.

Vi kan starte med eget charterfly med åpen bar og egen VIP-innsjekk. Ønsker dere å holde dere i luften kan dere fly med luftballong, hoppe i fallskjerm, eller vi kan gjennomføre ØLymiskeleker på en lukket takterrasse bare for dere. I 2018 lanserer vi også konseptet " Full Kaptein " - som er like komisk som det høres ut og slapp helt av: HMS er vel ivaretatt både på Donau og i Balatonsjøen.

I tillegg fortsetter vi å tilby signaturprogrammet gourmet walk, stenge av små og store utested og restauranter bare for din gruppe, og ikke minst tilby gamle slagere som trabantkjøring, tankskjøring, vingårdsbesøk (med eller uten blindsmaking) og rebusløpene som det går gjeteord om.
Apropos rebusløp hadde vi nylig 80 bransjegjester som koste seg på bysafari med tema hotell & reiseliv. Så se opp for bilder herifra på vår facebook side!


Merk at mange av programmene vi har utviklet kun tilbys kun til dere som er så geme at dere booker uslåelige rimelig og sentral overnatting via oss - rett og slett fordi vi ikke har kapasitet til å bistå alle med alt i flotte Budapest!

Vi håper du finner inspirasjon i vår lille hjemmeside og sjekk gjerne mer om møterom og kurs eller blåtur til Budapest. Du kan også lese nesten 250+ Facebook-anmeldelser fra kunder på vår fjesbok side om du liker slikt. 


Kontakt oss for kreative forslag via vårt kontaktskjema eller ta en telefon til 9820 9999.Blåtur til Budapest! 
Trenger du blåtur-forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollegaer, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss. 
Blåtur med jobben er super-moro, men hvordan arrangerer du blåtur? 
Les mer om blåtur her! 

 
Kreative gruppeaktiviteter! 

Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer! Budapest.no er spesialister på å arrangere gruppeturer til Budapest, Wien og Bratislava og har alt fra fly ut fra Norge og til den iskalde vannflasken i bussen på returen til flyplassen. 
Les mer om gruppeaktiviteter her!

 

Lei en vingård i Ungarn 
- og nyt vingårdslivet med perlende viner og kortreist mat! 
Vi har 3 vingårder hvor reisefølget kan bo sammen og smake vin med rause vinbønder - samtidig som nabokjerringene koker gurlasj-suppen som dere aldri glemmer. 
Les mer om vingårdleie her!


Anbefalte Budapest-hoteller! 
Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting! Budapest er ofte på listene over hvor det er rimelig å bo råflott! 
Les mer om anbefalte Budapest hoteller her!


Dette er det smart å tenke igjennom når du skal arrangere en gruppetur: 


1. Sørg for å ha gode hjelpere 

Enten dere vil bruke ressurser på dette internt eller outsource dette til et reisebyrå/eventbyrå - så er gode hjelp i planlegging og ikke minst gjennomføring alfa omega for grupper som skal på tur. 

2. Lag en kjøreplan - hold deg til den 
Ofte har man masse informasjon, tider og program. Samle alt inn i en detaljert kjøreplan som også inkluderer ansvarsfordeling på hvem som har ansvaret for hva under reisen. Denne gir du til 
nøkkelpersonene i punkt 1 - mens det løse og mer generelle programmet gir du til alle-og-enhver. 

3. Tenk igjennom hvor du skal legge budsjettpengene 
Skal man bruke mest på overnatting eller opplevelser? En klassisk utfordring, som de fleste sliter med å balansere. Vårt råd: Tenk på hotellplassering like mye som standard og sørg for å toppe turen med minst en opplevelse. 


Få et uforpliktende gruppetur-tilbud!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Arranger en vellykket gruppetur (til Budapest)