Hotellanbefalinger

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Budapest er flere ganger figuert på listene over hvor det er rimelig å bo råflott! For i byen vår finner du flotte hoteller til fantastiske priser, hvor du kan gå til shopping, attraksjoner og forlystelser! Enten du jakter på rimelige hotell eller flottere spahotell i Budapest, kan vi tilby deg markedets beste priser og utvalg, og vi gir deg gjerne noen gode anbefalinger helt uten forpliktelser.

Budapest.no har som visjon å tilby et knippe håndplukkede hoteller i Budapest, som svarer til de nordiske forventningene, i en by som har over 300 hoteller i alle klasser, til høyst varierende priser. Det er vi som har de gode, nye utleie leilighetene og ikke minst vet hvilke små, særegne hotell som du IKKE i de store søkemotorene! Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker.

Nyhet! Vi har også spesialpris til dere som er her nede på helsereiser og bor over 6 netter! Ta kontakt for informasjon!

For at vi skal gi deg en garantert pris, før vi ha en basis informasjon - og bruker du 1 min på å fylle ut skjema under, lover vi et uforpliktende knalltilbud!

Hotell forespørsel

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting! For at vi skal gi deg en garantert pris, bør vi ha litt info og bruker du 30sec på å fylle ut skjema under, lover vi et uforpliktende knalltilbud innen 24 timer!

Hva er fornavnet til Norges konge?


Merk at alle våre hotell har inkludert frokost, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale uhørte 220-350 kr for frokost. (pr natt/pr person)
Da blir selv det tilsynelatende rimelige hotellet fra søkemotoren skamdyrt.

Og jo da;
Vi har da også fått tilbud om å ha databaser bestående av tusenvis av hoteller på siden vår, men vi foretrekker å ha en liten portefølje på 15-50 hotell /pensjonat/ slott som vi kjenner og vet holder jevnt god kvalitet. Slik sover både vi og våre gjester godt om natten!
Vår tilstedeværelse gir f.eks. svært gode “last minute” priser på 5 stjerners hotell. Vi tilbyr forøvrig sentrale hotellovernatting fra ca NOK 400,- pr rom, avhengig av sesong.
De fleste hotell krever forhåndsbetaling, og vi utesteder faktura / link for trygg kortbetaling og vouchere for overnattinger som bestilles gjennom oss.
Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 11kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester.
Ferske priser kombinert med uforpliktende, gode hotell forslag, får du via vårt reservasjonsskjema!

Relatert Innhold
Budapest hotell

Booking av hotell i Budapest kan være en prøvelse: utvalget er jo enormt og Budapest såpass stor at det er vanskelig å vite hvilket hotell som passer best!

Hoteller i Budapest! Flotte og nydelige - til utrolig god pris!

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Hoteller i Budapest! Flotte og nydelige - til utrolig god pris!

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Er du interresert i hoteller i Budapest? Sjekk i såfall ut en av linkene under! 

Budapest hotell

Booking av hotell i Budapest kan være en prøvelse: utvalget er jo enormt og Budapest såpass stor at det er vanskelig å vite hvilket hotell som passer best!

Les mer
Hoteller i Budapest! Flotte og nydelige - til utrolig god pris!

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Les mer
Hotell på slottshøyden

Nytt, sjarmerende slottshotell på slottshøyden i en moderne og frisk stil.

Les mer
Fasjonable slott i Ungarn

Nå booker vi årets slottsferier her i Budapest/Ungarn for store og små grupper.

Les mer
Gammel byggning, nytt hotell

Budapests beste 5 stjerners hotell?

Les mer

Budapest.no har som visjon å tilby et knippe håndplukkede hoteller i Budapest - men vi avskyr upersonlige søkemotor-løsninger - og tar oss heller tiden med å sende deg en mail med våre personlige anbefalinger. Lyst på et godt tilbud? Send oss en epost med innsjekk/utsjekks dato, antall personer og antall rom - så skal vi komme raskt tilbake til deg! Særlig gunstig for gruppereiser! Vår epost er info@budapest.no og det koster altså ingenting å få et tilbud fra oss! 

Hoteller i Budapest! Flotte og nydelige - til utrolig god pris!

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Vil med dette få takke for et helt fantastik opplegg fra dere når vi hadde vår årlige tur. Vi er 3 par som reiser sammen, og dette overgikk det vi har vært med på tidligere. Ble hentet i limo, med champagne. Gabor med all sin kunnskap om byen som vi fikk stor glede av på Gourmet Walken. Flott vingårdsbesøk, og ikke minst anbefalingen av restauranet Paprika som var alldeles nydelig.Damene våre var kjempefornøyd med spa behandlingen, og det hele ble avsluttet med et deilig kveldscruise, med god mat og drikke og god stemmning. Har ikke det minste problemer med og anbefale dere til andre. Igjen mange tusen takk for et helt fantastisk opplegg fra deres side. Mvh. Arvid Ødegaard
Arvid Ødegaard 5
Arvid Ødegaard 26.10.2015 13:08
Ronny og gjengen anbefales på det sterkeste. Vakttelefon som fungerer. Henvendelser på mail blir besvart med en gang. Hotellet - Boscolo - var bare "toppen av lykke". Vi kom hjem tirsdag, 13 jenter som har vært på tur. Vi ble hentet til avtalt tid på flyplassen, kjørt trygt frem til hotellet, for ett hotell!!! Guidet tur var med i prisen - vi rakk aldri å lese i boka om Budapest, altfor travelt med skravling, shopping, spising og drikking. Vi har ingenting å klage på. Neste års tur er under planlegging:-)
Mona Johansen 5
Mona Johansen 26.11.2015 13:45
Topp service og flotte anbefalinger med tanke på hotell og restaurant. Vi bodde på Intercontinental og det var midt i blinken. Og La Pampa Steakhouse, ja har ikke ord for hvor god den biffen var den må oppleves.
Hilde Findal Jensberg 5
Hilde Findal Jensberg 9.11.2015 18:45
En særdeles hyggelig tur til Balaton sjøen med Postpensjonistene Vestoppland er gjennomført. Ble meget godt tatt vare på av Gabor og Ronny. Er stum av beundring over Gabor sine norsk kunnskaper, og tror nok Gabor bør ta en alvors prat med sin mor ja (intern humor). grin
Svein Magnussen 5
Svein Magnussen 9.9.2015 21:39
Flott service og gode anbefalinger. Ble anbefalt to flotte restauranter og det falt i smak. Hotellbookingen var midt i blinken. En super helg i Budapest.
Lillian Mathiesen 5
Lillian Mathiesen 25.10.2015 11:46
Veldig god hjelp på forhånd under bestilling og underveis. Kjapp tilbakemelding og imøtekommende!! Anbefales!!
Hege Cicilie Selbo Kittelsen 5
{assign_variable:p_url=""}