Budapest.no har siden 2009 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien. Les hvordan du kan leie eget fly her!

Visste du at vi årlig tilbyr gruppereiser hvor vi booker hele flyet for deg og tar deg fra din nærmeste flyplass, på den tiden som passer deg og ditt reisefølge?
Flere av våre reisende har oppdaget fordelene av å chartre eget fly når de skal på tur til Europa, særlig siden man ofte kan lande på flyplasser nærmere sluttdestinasjon og på den måten blir enda mer effektiv.


Lyst på et tankespinn / uforpliktende knalltilbud - kontakt Ronny på 9820 9999 - eller epost rk@budapest.no

Slik leier vi et fly for din gruppetur!

Vårt byrå tar aktivt del i planleggingen og sitter i direkte kontakt med flyselskaper i regionen som tilbyr svært konkurranse dyktige priser på fly, uten fordyrende mellomledd. I tillegg har vi som alle andre reisebyrå også kontakt med meglere, da det enkelte ganger kan være formålstjenelig for deg som sluttkunde. Når vi sammen har funnet en akutell helg for reisen er det vi tar jobben med å kartlegge tilgjengelighet og henter inn tilbud.  Normalt kan du selv bestemme om du vil betale flyselskapet direkte eller ha en RGF sikret pakkereise via oss slik mange foretrekker.
Vårt byrå har bistått med charterfly fra Stavanger, Bergen, Oslo, Trondheim, Ålesund, Kristiansund, Haugesund, Tromsø og Evenes ifb med gruppeturer og vi gir deg gjerne noen referanser, hvor den minste gruppen var rundt 80 reisende og den største tok ut to fly siden de var nærmere 400 totalt.

Fordeler med å leie eget fly - og hva skal til?

Flere av våre reisende har oppdaget fordelene av å chartre eget fly når de skal på tur til Europa. Kombinasjonen mellom helt og holdent sette sin egen avgangs/hjemreise tid samt  bestemme catering og servicetilbudet ombord er uslåelig.  De fleste ser dessuten at besparelse av verdifull arbeids- og fritid ifb, som man mister med mellomlandinger, gjør chartring av fly optimal. På toppen av det hele er det jo eksklusivt å kunne ha sitt eget fly ifb med gruppeturen.

Vi sier at grunnforutsetningen for å leie er at man er over 90 reisende – og kan forplikte seg til bestillingen – slik at dette kan tilpasses flyselskapets eksisterende flyruter/engasjement. Det er mulig å leie fly for mindre grupper naturlig nok, men det må nevnes at prisen pr reisende blir høyere jo færre reisende man er ombord i flyet, ettersom fly har en fast charterpris + skatter/avgifter.   
Med dagens marked for leie av fly er det tildels krevende og prisene pr person ligger normalt høyere enn de billigste billettene* på normale rutefly.  Dette oppveies av fleksibilitet det å chartre et fly mtp at dette tilpasses arbeidstiden, men det må allikevel nevnes.


Hva med alt det andre?

Når man først har landet en dato og vi har begynt søket etter fly, tar vårt RGF registrerte reisebyrå  hånd om alt det praktiske rundt reisen. Vi har lang erfaring med alt fra booking, hotell, transport,  fantastiske matopplevelser og aktiviteter fra konferanser med live streaming på youtube til blåturer for 120 vestlendinger. Våre fly har allerede landet med smilende gjester siden 2009, og vi har en titalls referanser fra superfornøyde grupper som har reist med oss.
Som du skjønner har vi hovedfokus på Budapest og Ungarn, men våre fly har landet i over 7 land rundt oss - og som byrået du reiser til og ikke fra har vi med vårt lokale service kontor personell som møter dere fra landing til hjemreise.


Kontakt oss for informasjon om leie av eget fly og et uforpliktende knalltilbud på din neste firmatur i dag, enten du trenger et helt fly alene eller du vil ha rutefly.

Lyst på et tankespinn / uforpliktende knalltilbud - kontakt Ronny på 9820 9999 - eller epost rk@budapest.no


 

Få et uforpliktende charterfly-tilbud!Fly er et fantastisk transportmiddel, men ofte kan det komme med et unikt sett med utfordringer som rutetider, utreise flyplass og kapasitet. Det er noen tydelige fordeler med å leie ditt eget fly til neste gruppetur - så her er

Tre grunner til at du bør vurdere å leie et privat fly til din neste gruppetur:

 

1. Privat og eksklusivt
Personvernet er kanskje  den første og mest åpenbare grunnen til å leie ditt eget private fly. Dette er spesielt nyttig for større grupper ettersom det blir diskre og dere kan i større grad ha skreddersøm.  Å leie et privat fly betyr dessuten at det bare er dere og kabinpersonalet som betyr at du kan ha den serveringen du ønsker, samt ha kommunikasjon ombord i flyet med de ansatte.
 

2. Kostanden av tid
Å leie et privat fly er ikke i nærheten så dyrt som det pleide å være. Selv om det fremdeles gir en høyere snittpris enn de billigste billettene, så vil snittet blir forutsigbart. Når dere kan bestemme takeoff og landing tid til feks etter arbeidstid slik at de ansatte er produktive, så blir avbrekket optimalt iht gruppens ordinære liv, både arbeids og personlig.
Ofte kommer du raskere frem også - de fleste som charterer fly med oss gjør dette fra flyplasser som normalt ville krevd en mellomlanding på tur ned og da sparer man fort timer som kan brukes på lagbygging.
 

3. Komfort
- den siste fordelen er selvfølgelig komfort. Et privatfly kommer til å tilby passasjerer mer plass, flere fasiliteter, og i mange tilfeller ekstrautstyr som ikke er tilgjengelige på kommersielle flyreiser. Dette betyr at du og passasjerene dine kommer til å bli mer komfortable og derfor vil ha en mye mer behagelig flytur enn du ville flyr kommersielt med rutefly.*De billigste billettene alltid i et begrenset antall fra 2 til 10 seter – så stiger prisene gradvis. Et charterfly vil ha 1 satt pris pr reisende som er lik.


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Stor gruppe på tur? Lei ditt eget fly!