Den ultimate agenten – nytt teambuilding konsept for bedrifter i Budapest

Som du kan har fått med deg har NRK lansert sin egen reality-serie ”Den ultimate agent” hvor et knippe nordmenn skal løse gåter i verdens mest fantastisk by, Budapest. Vi har lenge fulgt innspillingen fra sidelinjen og vi har parallelt utviklet et eget teambuidling konsept for bedrifter som booker minimum opphold og lokale program med oss.


At Budapest med sin historie er et perfekt backdrop for en slik opplevelse skjønner de fleste – og her snakker vi flere konseptet med levende markører i kommunistuniformer til nåtidens spioner med high-tech gadgets. Konseptet vi har laget er inspirert av NRK showet "Den Ultimate Agent". (Les mer her!)


Finn bedriftens James Bond.
Stikkord er skreddersydde opplevelser som det virkelig lukter krutt av over 2- 4 timer, alt etter hvor omfattende man vil ha det. Vi inkluderer besøk på lokaliseringer du garantert ikke visste om og introduserer oppgaver hvor man både må bruke hode og være kreativ.
Vi har i tillegg en omfattende materiellliste  - om man ønsker å la deltagerne bruke gadgets underveis, enten det er smarte-dippedutter, segway eller trabanter.

Samlende, byggende og positivt
Vi har de siste årene sett en klar tendens for profesjonalisering for bedrifter som kommer på tur. Det klart man skal bo godt, spise og drikke godt, men de fleste vil nå ha en faglig eller byggende forankring så arbeidshverdagen går enda lettere sammen når man er hjemme.
Sammen med gode samarbeidspartnere utviklet dette konseptet nettopp i med å bygge lag og på testgrupper har tilbakemeldingene vært at dette ble en skikkelig icebreaker, bokstavelig talt. (...)
Vi setter nemlig sammen de ansatte i små grupper som må samarbeide – og løsningene er kun mulig å oppdrive om man står samlet.

Hemmelig finale avslutning med smell
Akkurat som på TV er det ikke alle oppgavene hvor man umiddelbart ser hvem som er vinneren og vår erfaring at det er best å holde hemmelig hvem som er vinnerteamet helt tilslutt.
Vi sørger for en flott middag i overdådige omgivelser, med rulett bord, levende musikk og ikke minst en konferansier som tar alle sammen gjennom de ulike oppgavene og suksessivt forteller poengsummene som hvert enkelt lag har oppnådd - frem til vinneren avsløres.


Ønsker du mer informasjon om dette konseptet, hvordan vi tenker foran, under og etter en gruppetur til Budapest eller ønsker du et uforpliktende knalltilbud – ta kontakt med sjefen selv på mail rk@budapest.no i dag – eller slå på tråden 73 10 97 50.
Som vanlig kan vi bistå med alt fra knallfine hoteller, egne fly (100 til 189 seter) og ikke minst opplevelser som perler på en snor i Budapest. Les mer om blåturer, konferansereiser og annet morro på vår side om gruppeturer til Budapest her!

Relatert Innhold
Kjør tanks i Budapest

Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer!

Vingårdsbesøk i Balaton

Besøk den flotte innsjøen Balaton og 2 vingårder!

Kjør tanks i Budapest

Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer!

Les mer
Vingårdsbesøk i Balaton

Besøk den flotte innsjøen Balaton og 2 vingårder!

Les mer
High Note Skybar - uteservering og terrase Budapest

Les mer om uteserveringer i Budapest - her kan du nyte duggfrisk drikke når sola står høyt!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

I will recommend BudapestAgency with all my heart. They are very professional and with excellent service they will give you the most out of you're stay.
Malene Hermansen 5
Malene Hermansen 14-10-2014 16:32:38
Postpensjonistene i Vestoppland har hatt noen fantastiske dager i Balatonfured!! Fantastisk oppfølging , og guide Gabor sjarmerende, flink og hyggelig.. Det er andre turen vår med Ronny og hans reisebyrå !! Like godt fornøyd begge gangene !!
Marit Langbo 5
Marit Langbo 06-09-2015 11:18:14
Tusen takk til fantastiske folk som laga den flotte turen for oss i Tveit :) Det var berre heilt topp :)
Elisabet E. Næs 5
Elisabet E. Næs 30-09-2015 18:23:43
{assign_variable:p_url=""}