Dette kan vi hjelpe deg med i Budapest

Klikk deg inn for å se en oversikt over tjenester som vi i Budapest.no tilbyr deg i byen vår, Budapest, under ditt opphold! Vi tilbyr selvsagt både gratis og betal tjenester!

Budapest.no kan bistå med det aller meste under et opphold i Budapest, og ettersom vi er godt forankret i Norsk kultur og forståelse tiltross for over 10 år her nede, er vi en smidig og seriøs samarbeidspartner. Du kan lese mer om oss her!


Dette er et utvalg av noen av de tjenester vi kan bistå reisende til Budapest og Ungarn med:Overnatting. Enten du søker hotell eller leilighet kan vi bistå med kyndig hjelp i jungelen av tilbud. Vi matcer i 9 av 10 tilfeller prisen på de mange søkemotorer på internett, men kanskje viktigere har vi bedre avbestilling og betalingsbetingelser. Vi avskyr outsourende callsenter - så hos oss er du bare en mail eller telefon unna en hyggelig person som hjelper deg med bestillingen her nede.
Få et uforpliktende knalltilbud på hotell i budapest her!

Guidede turer. Vi bistår med byvandringer, streetfood-walks, minibussturer med norsktalende guide og utflukter til alt fra pusztashow til spennende vinområder.Våre lisensierte guider har ungarsk opprinnelse og på flytende norsk viser de stolt frem "sin by" og øker opplevelsen med sitt nærvær og sin informasjon! Vi tror du gjør lurt i å bli kjent med Budapest sammen med oss! 
Book en norsktalende Budapest guide her!

Flybilletter. Som medlem av RGF og partner med KLM, Wizzair, Norwegian og SAS kan vi trygt bistå reisende med pakkerreiser hvor vi setter sammen fly og hotell. Enten man ønsker et storby avbrekk med en god venninne/venn eller kommer ned som en større gruppe så har vi løsningene for all transport og vi har lang erfaring med chartring av hele fly! Vi tilbyr flybilletter fra alle norske byer via Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM og Wizzair.

Bordbestilling
. God mat og drikke er viktig for nordmenn på tur. Vi har mer enn 100 restauranter i spennvidden fra historisk Ungarsk til moderne internasjonalt fusion kjøkken. Og det beste er at vi bestiller bordet helt gratis, slik at du er sikret en opplevelse!  Ta kontakt i dag for gode anbefalinger, for å leie din egen vingård eller stenge av en terrasserestaurant for dén firmafesten!
Se komplett liste over gode Budapest restauranter og book bord gratis her!

Kulturopplevelser. For våre kunder som booker minimum hotell via oss bistår vi med billettreservasjon for pålydende av billettpris. Nå kan du altså besøke den ungarske statsoperaen, operette eateret, se internasjonale artister på en av byens livlige konsertscener  eller om du treffer godt være gjest på en av konsertene som vi er medprodusenter* på her nede. Praktisk, forutsigbart og minnerikt når dere har byens beste seter på operaforestillingen! (*Vi har gjort BigBang, Delillos, CC Cowboys, Karpe Diem, Morten Abel, Eva & Heartmakers m.fl)


Vinkjellere & vinsmaking. Vi kan skaffe byens mest sjarmerende vinkjellere for store og små grupper, med smakfull mat, en fyrig vinsmaking eller bare for en omvisning som en del av en guidet tur! Og holder ikke det har vi til og med flere vingårder vi kan ta over , enten man vil være nært Budapest eller andre steder i Ungarn. Ta kontakt i dag for skreddersydd tilbud via vårt kontaktskjema!
Ønsker du å smake vin i Budapest? Det bestiller du her!

Spa og termalbad besøk. Skreddersydde besøk for parreisende eller eget spa for din gruppe? Vi har kontakt med de fleste aktører i bransjen - og få har gledet så mange spahjerter som oss. Vi tilbyr i tillegg til en knippe gode spabehandlingspakker også booking på termalbad for dere som er så smarte at dere booker reisen via oss!
På jakt etter unike spabehandlingspakker i Budapest - da skal se her!

Transport
. I tillegg til våre populære flyplass hente / bringe tjenester, kan vi for våre kunder tilby tog, buss, helipkopter, trabanter og båt billetter for interne reise i Ungarn. (og rundt forbi!). Merk at vi tilbyr kun flyplass transfer i minibuss for mer enn 5 betalende. Du booker flyplass transfer i Budapest her!

Utflukter
. Vi kan bistå med utflukter med eller uten norsktalende guide til Balaton, Egér, Heviz, Wien, Szentendre, Visegrad eller hvor som helst ellers dere måtte ønske! Utallige bedrifter har fått hjelp av oss med faglig program hvor vi elegant kombinerer faglig besøk med sosiale krumspring!

Gruppeturer
er vår spesialitet.  Vi har ærlig nok mistet tellingen på antall korturer, studieturer, blåtur og andre gruppereiser til Budapest vi har gjennomført. Vårt kjennetegn er spennende aktiviteter, gode mast og vin opplevelser og ikke minst en kreativ og unik produktportefølje med alt fra trabant-5-kamp, gourmetwalks og din egen ølfestival med 12 manns ompa-ompa orkester! 
Skal du ha en unik gruppetur - da skal du lese her!

Elvecruise. Vi tilbyr selvsagt elvecruise, men i motsettning til en del andre aktører har vi håndplukket 2 båter vi jobber tett med, både med hensyn til matkvalitet og sikkerhet. Ønsker du å se Budapest fra den storslåtte elven Donau - da skal du booke ditt middagscruise i Budapest her!

Alt i alt skreddersyr vi opplegg for grupper  og enkeltreisende som vil ha spesielle opplevelser. Er du kunde hos oss er vi særs behjelpelig med booking av billetter og adgang til unike programmer som man normalt ikke kunne tatt del i. Booker du med oss slår du følge med mer enn 5000 reisende pr år - og med mer enn 10 års historie bak oss med Budapest turister kjenner vi alle hjørner, bakgåter og smug som du skal og ikke skal besøke. 

Sjekk gjerne vår facebook side for å lese hva andre mener om våre tjenester! Vi leverer varene!

Relatert Innhold
blåtur aktivitet - streetfood walk

Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.

Kjør tanks i Budapest

Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Andre saker om våre tjenester

blåtur aktivitet - streetfood walk

Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.

Les mer
Kjør tanks i Budapest

Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!

Les mer

Smarte reisende er forberedt og booker gjerne noen tjenester av oss: 

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Øl tur til Budapest - besøk et mikrobryggeri

I Ungarn har man brygget øl i over 1000 år, og ølet som brygges lokalt er både er godt og ikke minst rimelig!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Gruppetur til Budapest

Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!

Stor gruppe på tur? Lei ditt eget fly!

Budapest.no har siden 2006 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien.

Budapest på tre dager

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

We had a fantastic weekend in Budapest. Extremely well looked after. Everything worked perfectly. Strongly recommend Budapest Agency to look after anyones requirements when visiting Budapest. Thank you.
Alister Ewing 5
Alister Ewing 19-10-2015 14:08:32
Fikk hjelp til a arrangerer tur for jobben. Meldte fra om hva vi onsket a besoke, og fikk gode rad og tips tilbake. Overlot booking av fly, hotell og spisesteder til dere ogsa, og det fungerte helt utmerket. Flott hotell med kjempefin beliggenhet, og veldige gode spisesteder. Gabor loset oss gjennom tre dager pa en utmerket mate. Fikk sett mye av byen, fikk god informasjon av Gabor og nyttige besok ved ulike organisasjoner.
Anne Lene Rambol 5
Anne Lene Rambol 15-05-2017 15:50:26
Tusen takk til Ronny og Co for en god opplevelse i Budapest da vi hadde Herbalife lederskapskonferanse na i januar. Veldig positiv og god service, fikset og ordnet uansett behov. En vinner nar det gjelder imotekommenhet. Kan absolutt anbefale alle reisende rullestolbrukere. Ronny og Co gir deg den informasjonen og hjelpen du trenger! Kan tenke meg a oppleve Budapest igjen!:)
Duoc Vikan 5
Duoc Vikan 17-01-2017 18:35:00
{assign_variable:p_url=""}