Bestill transport fra flyplass

Les mer hvordan du kommer deg med taxi eller drosje fra flyplassen til Budapest sentrum!

Fra fly til by med budapest.no kaller gjestene våre denne tjenesten, og denne pakkene er laget for dere som ikke har bestilt hotell via oss. (- Har du bestilt hotell til knallpris via oss er jo transfer fra flyplassen inkludert!)

Vi bistår med behagelig forhåndsreservasjon av transport fra flyplassen til hotellet. Denne tjenesten har vi levert i flere år allerede og vi benytter kun seriøse leverandører som er godkjent for persontrafikk, og ved bestilling slipper man (unødvendig) venting på flyplassen for å få tildelt minibuss om man er flere enn minimumsantallet på 5. Vi tilbyr altså trygg drosje fra flyplassen til fastepriser, som ikke stiger i takt med trafikken eller bagasjen.


Fra 119 NOK
Dette er inkludert:
- Tur/retur flyplass - ditt bosted
- Egen/prvat minibuss som tar deg fra flyplass til bosted og tilbake til flyplass ved hjemreise.Bestill Nå

Du bestiller via "bestill knappen" over!

Praktisk info om tjenesten:

Som nevnt er disse pakkene er laget for dere som ikke kjøpet hotell via oss. Kjøper man hotell - så har man som regel en knallpris på hotellet som inkluderer transport. Kommer du som en gruppe - ta kontakt for leie av buss.
Du vil ved forhåndsreservasjon motta en skriftlig bekreftelse (voucher) fra oss, med nøyaktig informasjon møtepunkt og tid for henting ved hjemreise for taxi tjenesten.
Dere blir normalt møtt med navneskilt, og sjåføren tar dere effektivt inn til hotellet. Ved avreise beregner man god tid og ved å reise ved oss har man en garanti på at man når fly for hjemreise og ikke minst at prisen ikke løper løpsk.
Vi bekrefter normalt alle bestillinger innen 24 timer med voucher tilbake til dere med alle opplysninger. Turen inn til Budapest tar normalt 30-60 min, og vår pris er lik uansett om man bor på Buda eller Pest siden, i motsetning til en del
av taxiselskapene som opererer med opptil 6 ulike soner med ulike prising.(!) For de som kommer i følger fra 4 personer får man selvsagt minibuss (eller større buss opptil 78 seter), da mtp på at de fleste har med bagasje som krever plass.

Relatert Innhold
Trikk i Budapest

Til tross for at Budapest er en stor by med 23. distrikt, er det enkelt å ta seg frem i byen.

taxi i Budapest

Slik bestiller du drosje i Budapest!

Relatert innhold om transport i Budapest finner du på artiklene under: 

Trikk i Budapest

Til tross for at Budapest er en stor by med 23. distrikt, er det enkelt å ta seg frem i byen.

Les mer
taxi i Budapest

Slik bestiller du drosje i Budapest!

Les mer
Togstasjon i Budapest

Lær om transportmulighetene når du skal reise rundt i Budapest.

Les mer
Tog inn til Budapest er mulig og komfertabelt

Les mer om transport til/fra Budapest, Ungarn.

Les mer
Praktisk info om Budapest

Alt praktisk du trenger å vite om Budapest!

Les mer
Varighet
Ca. 1,5 time
Transport
Tur retur mellom flyplass og hotel
Når
Hver dag
Inkludert
Transfer tur retur mellom flyplass og bosted

Ha en trygg og behagelig tur fra flyplassen til bysentrum med vår populære transporttjeneste. Vi tilbyr faste priser som ikke stiger i takt med avstander og bagasjestørrelse, og faktisk blir prisen lavere jo flere som reiser!


Produkt informasjon

Pr person:
183 NOK
Total pris:
995 NOK

Personlig informasjon

(Les betingelsene til budapest.no her!)

Betaling

Visa verified Visa card MasterCard Epay.dk
Totalbeløp
12345 NOK

Din betaling er sikker.

Din kreditinformasjon blir behandlet av Epay.dk, som er Nordens ledende leverandør av onlinebetalingsløsninger. Du vil ikke bli trukker før din ordre er re-bekreftet manuelt hos oss.

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Meget bra, hyggelig og morsom guide, hadde en meget fin tur.
Robert J Arntzen 5
Robert J Arntzen 17-10-2014 11:45:45
Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20-07-2015 15:21:28
Tusen takk for oss for denne 2. gongen i Budapest. Godt levert service IGJEN . Kan trygt anbefale dåke vidare!!
Kristin Færøy 5
Kristin Færøy 13-09-2015 00:53:24
{assign_variable:p_url=""}