Om budapest.no
Budapest.no - Prisbelønt reiseguide i Budapest!

Vi har mer enn 10 år bak oss som reisebyrået du reiser til - ikke fra!

Budapest.no er en guide og et reisebyrå som fokuser på Budapest-turisme. Helt siden oppstarten har vi hatt en klar og tydelig visjon om hva vi skal levere - og vi var den første guiden som på kun skrev om Budapest på det nordiske markedet. Vi har etter 10 år blitt budapestguiden det går gjeteord om! Vårt hovedmål er å bistå bedrifter og privatpersoner med informasjon og lokal tilrettelegging som gjør oppholdet i Europas kulturhovedstad Budapest minnerikt

Vi er ofte benyttet av næringsliv, det offentlig, nordiske reisebyrå i tillegg til private og har daglige gjester, uansett sesong og årstid. Vi bistår gjerne med kreative forslag og skreddersøm som skaper drømmeturer i Budapest, Ungarn. Noen få referanser inkluderer blant annet Den Norske Ambassaden, Danske Bank, Kontorplan AS, DNB, Den Norske kirke, Dresser-Rand AS, Oslo Kommune, Tore Brevik, flere fylkeskommuner og forhåpentligvis deg.

0 gjester siden vi startet
0 reiseprodusenter
0 facebookreview's fra faktiske gjester
0 avdelingskontor
0 tildelte priser

Vil bare si tusen takk for vinen vi fikk på elvecruiset!

Vil også gi dere mine beste skussmål når det gjelder servicen og profesjonaliteten deres. Jeg vil garantert bruke dere igjen ved neste tur til Budapest. Jeg vil garantert fortelle om dere til mine bekjentskaper som skal til Budapest. Tusen takk for denne gang.

p.s Også takk for vinen på hotellet pga litt forsinket transfer. Hils Ronny (trøndern)

Kenneth

Vi vil bare med dette takke dere for et flott opphold i Budapest der alt som dere har ordnet for oss var helt TOPP.

Limo'n til/fra flyplassen, supert hotell, rom med flott utsikt, topp service på hotellet, flott elvecruise om kvelden, vin og infobok - ja kort sagt så er vi veldig fornøyd med absolutt alt, til og med været var stort sett på vår side! Det vil være en glede for oss å anbefale dere på det sterkeste til de av våre venner og bekjente som i fremtiden skal besøke Budapest.

Guri, Finn Haulan og Kjell

Tusen takk til budapest.no for eit veldig bra program! Me reiste på studietur til julemarknaden, og opplegget var ein stor suksess frå start til slutt.

2010. december
Tusen takk til budapest.no for eit veldig bra program! Me reiste på studietur til julemarknaden, og opplegget var ein stor suksess frå start til slutt. Me fekk mange gode tips til kva me skulle gjere og kvar me skulle ut og ete – og dei trefte veldig bra på kvart eit alternativ. Før me rakk å kome med ynskje om aktivitetar, foreslo dei det på eige initiativ. Me er særs godt fornøgd, og kan anbefale dei på det varmaste til komande reisande.

Dyrskuen arrangement

"Dere har en unik evne til å være der for alle hele tiden og dere har en gjennomført profesjonalitet i det dere gjør! Dere klarte å gi oss mere enn bare en firmatur – minnene vil vare evig!"

Årets firmatur til Budapest med charterfly, privat operetteshow og 180 smilende fjes! Vi fikk besøk av en bedrift som vet å sette pris på sine ansatte. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene: Eget fly tilpasset arbeidsdagen, flott hotell i sentrum, en rekke aktiviteter og ikke minst en helt unik underholdingspakke.

Takk Budapest.no for en fantastisk og uforglemmelig opplevelse! Deres lokalkunnskap og tilrettelegging, før, under og etter, gjorde turen til en unik opplevelse for alle våre 185 deltakere!! Budapest.no og deres team la virkelig inn ekte vilje for å vise oss det beste Budapest og omegn har å by på! Dere har en unik evne til å være der for alle hele tiden og dere har en gjennomført profesjonalitet i det dere gjør! Dere klarte å gi oss mere enn bare en firmatur – minnene vil vare evig!

T. Gruppen

Takk for et flott turopplegg. Vi er kjempefornøyd. Hotell i både Tokaji og Budapest meget bra.

Hei Victoria og Ronny,

Takk for et flott turopplegg. Vi er kjempefornøyd. Hotell i både Tokaji og Budapest meget bra. Mat og drikke på hotellet i Tokaji høy standard. Samme høye standard på personalet der. Sykkelturen var storartet så langt jeg har kunnet sjekke besøkte vi noen av de beste vinhusene i regionen. Budapest en messe verdt som det heter. Restaurantene og barene vi fikk besøke holdt høy standard på torsdag og fredag. Vin besøket fredag var hyggelig. Et lite minus skal det alltid være. Deryne bistro svarte ikke helt til forventningene. Maten og vinen var utmerket. Men servitørene hadde for mye å gjøre slik at opplevelsen kunne vært bedre. Den personlige oppfølgingen fra deg og Victoria var strålende. Tusen takk for en fin ferie.

Gourmet tur for gode venner

Gourmet tur med seiling på Balaton I samråd med selveste budapestguiden Totland ble vi tatt i råd for å være medhjelpere på en gourmettur som markerte en 10 års bryllupsdag med gode venner.

På vegne av at fantstisk hyggelig Ungarsk-norsk ektepar ble vi engasjert for å hjelpe til med en 10 års bryllupsdag brudetur til Balaton. Det alltid en fryd å samarbeide med folk som vet hva som er bra og etter en start på et jaktslott med 10 retters gourmet meny på dag 1, fortsatte ferden over balatonsjøen i landets største seilbåt hvor det var pils og saltmat på dag 2.

Etter en lunsj og vinsmaking foran vinrankene, fortsatte den nå lystige gjengen i felles buss til et unikt kunster og artist hotell, hvor man likegjerne hadde leid hele hotellet. På programmet stod bading, sykling før kveldens meny med helstekt gris ble. På tur hjem til Budapest stoppet man på en fillantrop som serverte toppklassifisert vin og underholdte på ditt private vinslott. En vellykket tur som best kan oppsummeres med følgende situasjonen: Vinbonden spør gruppen om det er noen spørsmål etter en omvisning og smaking av et knippe kraftige røde og rosé viner, horav det eneste spørsmålet kommer fra en mann bakerst i følgen: ”Sorry Mister, but is it possible to I die here?”.

Da vet vi at våre felles gjester har vært med på noe bra! (:

Privat gruppe
Vårt spesialist team

Vi har både nordmenn og ungarske ansatt til oss - og felles for alle er at de elsker Budapest og har førstehåndskunnskap om byen

Lisensiert Budapestguide og sjarmerende som dagen er lang. Skrev den første versjonen av budapest.no og har siden forfattet og publisert både barnebøker og reisebøker om Budapest. Utvilsomt den ungareren som har arrangert flest norske bryllup i Budapest, og enten det er bryllup eller bankett med 280 stk, holder hun taktfullt orden i mannasjen når vi har reisende på besøk. Viktoria har dessuten hovedansvaret for lokale avtaler.
Viktoria
Gründer
Løs kanon på dekk og stødig kaptein på en og samme tid. Når noen skal ha en fantastisk ide eller et kreativt innspill - er Ronny blitt lovprist som et referansepunkt, enten man er fra media eller kommer som gjest. Sammen med Viktoria har han leid (og stengt av) alt fra slott, gotiske tempel, gater og landsbyer (!) for gjester på tur, og tatt med journalister og heldige i helikopter såvel som luftballong. Tidligere reisende har omtalt han som "boblende, energibombe som snakker på inn og ut pust".
Ronny
Gründer
Timi har vært med oss i mer enn 9 år og er den som sørger for at alle bestillinger og program går akkurat slik som du forventer. Få ungarere kjenner norske reiseønsker og preferanser bedre enn Timi, og dette er da damen som i snart 10 år har sørget for sprudlene (eller duggfriske) velkomster i buss / hotell. Sammen med Viktoria til enhver tid har kontroll på våre gjester.
Timi
Lokal kontorsjef
Csaba har byråets viktigste jobb - han holder nemlig hjemmesidene våre oppe til enhver tid og passer på at de ser ok ut enten du surfer innom på mobil eller kontor pc. Csaba er dessuten Balaton-gutt av sin hals!
Csaba
Webutvikler front
Lisensiert, norsktalende Budapest guide og det er ikke få nordmenn som har fått oppleve Gabors smittende humør og engasjement, både på mail og via noen av hans guideinger Gabor er sannsynligvis verdens eneste lisensierte guide som eier 5 vinkjellere og er mannen du kan spørre om Budapests vannhull, ølbryggeri og restauranter, enten du vil ha det hipt & trendy eller folkelig & raust.
Gabor
Lokal reiseprodusent
Gyorgy har byråets viktigste jobb - han holder nemlig hjemmesidene våre oppe til enhver tid og passer på at de ser ok ut enten du surfer innom på mobil eller kontorpc. Gyorgy er dessuten rasende flink å spille bass i Yii dur!
Gyorgy
Webutvikler back
Martin er siste skudd på stammen og trønder med østlandsdialekt. Martin har til tross for sin unge alder, mer enn 20 års med erfaring både fra Budapest og på produksjon av events. Martin jobber først og fremst med større grupper som skal til Budapest i tillegg til at han sammen med Agnes passer på det regnskapstekniske.
Martin
Lokal reiseprodusent
Årets ansatt for 4 året på rad og kontorets mest lydige! Glad i bein, damer, føtter, bamser, tøfler, damer, sko... når vi tenker oss om er Toto glad i det aller meste! (- Men spesielt damer)
Toto
Vaktsjef
Derfor booker du med Budapest.no

Reis til reisebyrået - ikke fra det - og nyt godt av våre knallgode lokale avtaler

Solid, pålitelig & velrenomert
Vi er et RGF sertifisert, gjeldfritt reisebyrå som leverer til offentlige og private. Vi har mer enn 10 år med fantastisk feedback og er tildelt den lokale Best of Budapest prisen som beste skandinaviske reisebyrå 2 år på rad. Vi gitt reiseråd til gjester med både blått og vanlig blod - og er i tillegg en aktiv bidragsyter for norske evenement i Ungan. Vi er fleksible , rause og er kjent for å leverer kvalitet fremfor kjipest mulige løsninger.
Konkurransedyktig, unike & lokale
Vi selger ikke 376 destinasjoner i hele verden, men har lagt vår elsk på Habsburg regionen og tilbyr reiser i Wien, Bratislava og Budapest. Dette gjør at vi sitter i direkte kontakt med hoteller og leverandører med få eller ingen mellomledd, noe vi tror gjør oss bedre enn byrå som selger 54000 hoteller fordelt på 187 destinasjoner! I stedet for å kjøpe tjenestene produserer vi de selv og dermed har vi førstehåndsføling og særs konkurransedyktige-priser.
Vi digger våre gjester
Bruker du vårt reisebyrå slår du følge med ca 5000 andre og gjør det mottsatte av vel 150 000 som booker alt online via en eller annen upersonlig søkemotor, med kundeservice kontor i India eller Tallin. Det sørger vi at du får full effekt av: - for trenger du et fint bord, en operabillett, oppgradering på hotellet, dusj med forheng, dusj uten forheng, romantisk badekar på soverommet eller roseblad slipp fra fly, mens du sitter å spiser på en vingård - så sender du oss bare en mail eller ringer oss. Det er vår service til deg.