Kortur til Budapest

Pub til pub konserter, kulturhus, overdådige kirker eller spesielle eventer som julegrøt for norskestudenter, ambassaden eller bryllup: Det er eksempel på konserter vi har gjort med norske kor her i Budapest!

Budapest.no har mer en 10 års erfaring fra tidligere kor- og gruppeturer og vi bistår hvert år kor fra Norge, Sverige og Danmark.

Godt planlagte konserter og handson gjennomføring

Vi er daglig tilstede i Budapest og som reisende tror vi dette et ekstra pluss - vi vil nemlig ikke være best på 54 ulike destinasjoner- vi skal være skikkelig flink
i Budapest og nabobyene som Wien og Bratislava som ligger mindre enn 2 timer unna vårt lokale kontor!
Og det er nettopp dette som er vår fremste styrke: Vi "improviserer" ikke konserter lokalt, men vi åpner dører til arena som normalt ellers ville vært lukket.

- I 2018 har vi feks kor som kommer ned som skal synge annonsert en overdådige kirke og kor som skal komme «hemmelig inn» under vielsen i et norsk bryllup.
Vi sørger altså ikke bare for at dere har alle nødvendige tillatelser, men vi stiller med egen norsktalende guide som er med underveis og tilrettelegger slik at stedene dere skal opptre er klar
for ditt kors samklang.

Har dere øvd på den høye C og er klare for kortur til Budapest?
Ta en korreise til Budapest, - her er kvalitet på sang og musikk svært høy, så det er mulig å finne et kor å synge sammen med som
matcher ditt kors uttrykk om dere ikke ønsker å synge alene!Solid økonomi - din sikkerhet.

Det blir raskt mye penger som skal legges ut for et kor på reise - det hjelper vi dere med og har normalt kun et lite depositum som må betales ved bestilling - og resterende kun like før reisestart.
Budapest.no har bunnsolid økonomi, og med mer enn 10 års erfaring i Budapest med pakkereiser har vi i tillegg til gjeldfrie, sertifiserte reisebyrå, en garanti innestående hos RGF i Norge som sikrer alle våre pakkereisende.
Vi er uavhengig av flyselskap og kan tilby Norwegian, Wizzair, SAS og KLM. Med dagens direkteruter holder vi tunga rett i munnen og får dere ned kjappest og rimligst mulig.
For flyselskaper er det ikke slik at enkelte har bedre avtaler enn andre - bransjestandarder gjelder og vi matcher enhver betingelse andre byrå tilby
Når dere ankommer er det folk som jobber hos oss som møter dere - og tar dere til hoteller vi har håndplukket etter år med skosliting i Budapest.

Uforpliktende tilbud.
Få slår oss på pris i Habsburg området, men like viktig er lokale fingerspitsgeful på hvilke steder som fungerer for norske kor. Sammen har vi en tett dialog i forkant på epost eller telefon,
hvor vi legger en plan for konsertsteder som passer dere og reportearet perfekt.
Be gjerne om et uforpliktende tilbud, enten via epost info@budapest.no eller om det er enklere slå på tråden på 73 10 97 50 og spør etter Ronny som har produsert korturer for flere tredvetalls
kor i Budapest de siste årene.


Stikkord for alle tilbud er sentrale hoteller, flotte tilrettelagte konserter hvor videofilming av konserten er inkludert og denne legges ut på vår facebookside samt på youtube. 

Pub til pub konserter, kulturhus, overdådige kirker eller spesielle eventer som julegrøt for norskestudenter, ambassaden eller bryllup:
Det er eksempel på konserter vi har gjort med norske kor her i Budapest!

Kontakt det bittelille reisebyrået som du reiser til og ikke fra for et knallopplegg for ditt kor.

Hos oss forsvinner du ikke i mengden og har norsktalende, blidspente hjelpere i Budapest (eller Wien) som
sørger forgode konserter og hjelp til rikelig med sosialt program! Du når oss på info@budapest.no eller telefon 73 10 97 50.

.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Gruppereiser til Budapest!

Gruppetur til Budapest med gruppeprogram fra reisebyrået som har Budapest som spesialitet! Les mer om hva vi tilbyr for deg som vil på gruppetur til Budapest her!

Budapest på tre dager

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Topp service og fin tilstedeværelse gjør at det blir en flott og hyggelig atmosfære på et hvert arrangement. Anbefales på det sterkeste. Hands on på alt:) Ordner og fikser.
Terje Mathiesen 5
Terje Mathiesen 15-10-2014 11:58:38
Flotte folk, fantastisk opplegg og uforglemmelige minner et skapt.! Tusen takk for en fantastisk helg.!
Jane Havn Skrunes 5
Jane Havn Skrunes 29-09-2015 22:27:29
Etter a ha fatt noen gode referanser var forventningene hoye til var gruppes besok i regi av Ronny & Co. Lista la hoyt. Da er det desto mer gledelig etter a ha kommet hjem a konstatere at Budapestagency passerte lista med god klaring. Alle de fem parene som er med i "Reiseklubben det Gode Liv" var enstemmige i at dette er en av de mest vellykkede turene vi har reist pa. Transport, hotell og alle arrangementer fungerte perfekt.
Tore Sagstuen 5
Tore Sagstuen 12-09-2016 11:25:37
{assign_variable:p_url=""}