Nå er det 10 år siden vi for første gang publiserte vår prisbelønte reiseguide - les mer om hvordan en av våre reisende vant tur for 10 stk her!

Du har kanskje hørt det før - men Budapest.no er faktisk 10 år 2016! Hurra meg hei og hvem trodde det når vi startet på kjøkkenbordet i Tarogato ut i 2006 med 1 baby på den ene foten og et brennende ønske for å gi unike Budapest opplevelser svevende over den andre!
Årene går - vi blir bare sprekere og sprekere - og vi har mistet telling på hvor mange som har fått hjelp av oss her nede, enten de ville ha hotell til knallpris, en pakkereise, en gruppetur til Budapest eller noen av de andre tjenestene vil tilbyr.


Godbiten - 10 stk gratis til Budapest!
Derfor lovte vi alle våre reisende en x-tra godbit i 2016.
Fra tidligere år har vi noen ganger pr år tatt ned reisende som har gitt oss review på facebook, men i 2016 så bestemte vi oss for å ta dette litt lengre. Av alle som reiste med oss fra Januar til oktober 2016 skulle vi trekke ut 1 gjest som fikk ta med seg 9 venner + seg selv (10 stk, 10 år - get it?) ned på vår regning.
Vi snakker 10 flybilletter, suiterom, vingårdsbesøk med vinsmaking og den lunsjen, middager på fancy restauranter med flust av retter og transport kreti og pleti mellom alt det nevnte. Vi betaler - gjesten nyter!

Og vi når det var tid for trekning allierte vi oss med det mest offisielle av norske lotteritilsyn her nede, nemlig de stramme folka oppe på den norske ambassaden!
Trekningen ble filmet, fotografert (- se over) og feiret av oss på kontoret like etterpå, en feiring som vi fullfører den 01.desember når vi kaller inn store og små samarbeidspartnere til budafest og 10års feiring på hemmelig location i Budapest!


Og vinneren ble...
Og vinneren, jo det ble selveste Karoline, en ung dame & supermor som har vært flere ganger i Budapest med oss. Ikke ante vi at et så vakkert menneske kunne hyle så høyt når vi ringte henne for nyheten og hun fine har invitert ned 9 gode venner som visstnok ser litt frem til en helg betalt av Budapest.no's visakort. Karoline har godtatt at vi blir flue på veggen på en del av arrangementene og vi lover å poste bilder frem til dessertvinen på alle dager når hun kommer ned!


For dere som ikke vant - det er fortsatt mulighet for å vinne tur for to - har du vært gem nok å reise med oss holder det at du gir oss en review på facebook - så er du med i trekningen av tur for to.
Vi takker ydmykt alle våre reisende gjennom 10 år for tilliten. Takk til deg som brakk foten. Takk til deg som tømte en halvliter i lysbordet under BigBang konserten. Takk til deg som tok drosje til Szentendre for å hente den røde lua som sønnen din på 5 år glemte. Takk til deg som booket 280 stk full pakke, all inklusive. Litt takk til deg som fridde ved elva til Viktoria. Og ikke minst: takk til deg som kommer i 2017.Oversikt over våre tjenester som kan kjøpes via budapest.no fra 2 betalende og opp:

Elvecruise med 4 retters middag og 2 drikke inkludert! Vi tar dere fra hotell til elvebåten!
Klikk her - >https://www.budapest.no/aktiviteter-bybruk/supert-elvecruise-i-budapest

Alt av spapakker / behandlingspakker
Klikk her - > https://www.budapest.no/spa-velvaere/spapakker-i-budapest

Nydelig vinmiddag med 3-4 retters meny og vinsmaking.
Klikk her - > https://www.budapest.no/aktiviteter-bybruk/vinmiddag-i-budapest

Smak på vin i Budapest sentrum
Klikk her - > https://www.budapest.no/aktiviteter-bybruk/vinsmaking-i-budapest

Oversikt over våre tjenester som kan kjøpes via budapest.no fra 5 betalende og opp:

Prisbelønte, norsktalende guider
Klikk her - > https://www.budapest.no/aktiviteter-bybruk/guide

Fantastisk vingård med kortreistmat og perlende viner som smakes - inkl transfer tur retur
Klikk her - > https://www.budapest.no/aktiviteter-bybruk/vingardsbesok-i-budapest

Transfer til/fra flyplass i minibuss
Klikk her - > https://www.budapest.no/praktisk-info-tips/transfer


Sjekk gjerne vår facebook side for å lese hva andre mener om våre tjenester! Vi leverer varene!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Vi er 10 år og gir bort tur for 10 til Budapest