Er du en dedikert matkjenner? Eller bare nyskjerrig på å få vite mer om ungarsk og internasjonal mat? Uansett er Gourmetfestivalen sannsynligvis noe for deg!

Gourmetfestivalen i Budapest er et sammarbeidsprosjekt mellom arrangørene av Szigetfestivalen og en rekke av Budapests beste restauranter.
Målet med festivalen er å samle Ungarns beste vinmakere, pálinkamakere, restauranter og konditorer, i tillegg til å skape en plass hvor mindre produsenter kan tilby hjemmelagede oster, skinker, pølser, syltetøy, honning, sjokolade og andre varer. Her kan du smake mat fra Budapests mest annerkjente restauranter som for eksempel Bock, Costes, Babel og Tanti.

Festivalen finner sted på Millenáris rett bak Mammut kjøpesenter som ligger sentralt på Buda siden. I tillegg til mat kan du kose deg med konserter fra to scener og en rekke typer underholdning av lokal og internasjonal art. I år faller festivalen uvanlig tidlig. Faktisk åpnes dørene på ettermiddagen den 12.mai før man stenger av søndag ettermiddag den 15.mai. Dette kommer naturlig ettersom Bocuse d'Or EM kvalifisering skjer i forkant den 10. og 11.mai.Gourmetfestivalen har allerede invitert alle deltagerland til en "brunch of the champions" på den 12.mai på dagtid. Utvilsomt vil Bocuse d'OR sette farge på byen denne uken. Budapest har nå både 5 michelinstjerne-restauranteri samt utallige "hull i veggen" som fortjener et besøk når man ikke vil spise så pretansiøst.

Billetter kjøpes ved inngangsporten eller via oss her i Budapest.no som i år igjen er partner med moderselskapet bak Szigetfestivalen og Gourmetfestivalen. Vi tilbyr billetter som i tillegg inkluderer et nydelig smaksglass i krystall.
Prisene vil variere fra dagpass til fire dagers pass og strekker seg fra 3900HUF/11€/ for 1 dags pass til 7900/26€/ for 4 dagers pass om du bestiller via oss før den 10.mai 2016. Dette er
rimligere enn om du kjøper "på døren".


Fra 209NOK
  • HVOR: Millenáris
  • NÅR: 12-15.mai 2016
  • ÅPEN: 12:00- 24:00

Bestill billetter til gourmetfestivalen her!

Billetter kjøpes ved inngangsporten eller så er vi i Budapest.no i år igjen partner med moderselskapet bak Szigetfestivalen og Gourmetfestivalen og vi tilbyr billetter som inkluderer et nydelig krystall smaksglass. Prisene vil variere fra dagpass til fire dagers pass og strekker seg fra 11€/ 1 dags pass til 23€/ 4 dagers pass om du bestiller via oss før den 10.mai 2016, som er rimligere enn om du kjøper "på døren".
- Merk at festivalen er cashless, dvs man kan bruke et betalingskort som man fyller på (fåes kjøpt ved inngang) eller Mastercard med cashless chip.

Ta gjerne kontakt med oss i Budapest.no for billetter, guidet tur, vingårdsbesøk eller mer informasjon om festivalen!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Gourmet festivalen 2016