Skeiv guide til Budapest!

Vi har nå laget en liten “skeiv guide” til Budapest. Det finnes nok flere steder i byen enn det som er på vår liste, men her får man iallefall en smak på hva Budapest kan tilby til LGBT samfunnet!

Storbyen Budapest med sin flotte arkitektur, storslåtte museer og mange gode restauranter (deriblant 5 Michelin-restauranter) har også et pulserende uteliv for skeive. Ungarn har riktignok ikke kommet riktig så langt som Norge med rettigheter og det finnes dessverre noen (utdaterte) holdninger i deler av befolkningen fremdeles. Budapest er derimot litt mer moderne enn resten av landet og regnes som en trygg by for skeive turister. Vi har per dags dato ikke hørt om noen som har hatt direkte problemer knyttet til sitt opphold i Budapest. Hoteller og de fleste restauranter og utesteder for den yngre og internasjonale generasjonen i sentrum er ganske aksepterende, men man bør som overalt ellers dessverre ta noen enkle forholdsregler.

Vi har nå laget en liten “skeiv guide” til Budapest. Det skal sies at det finnes flere steder i byen enn det som er på vår liste, men dette er steder hvor vårt eget alibi på kontoret har besøkt og godkjent.
Vi gjør oppmerksom på at utelivsscenen endrer seg raskt også i Budapest. Vi holder artikkelen oppdatert, men det lønner seg å gjøre et kjapt søk før man legger avgårde.


Alterego - Dessewffy u. 33, 1066 Budapest (6. distrikt)

En av de lengstlevende klubbene for skeive i Budapest. Ligger i et kronglete kjellerlokale og består av flere barer, et dansegult og et område med sittergrupper. Stort sett litt yngre klientell. Fine lokaler og hyggelig stemning.


Why Not - Belgrád rakpart 3-4, 1056 Budapest (5. distrikt)
Hyggelig bar med en liten uteservering med flott utsikt mot Donau! Dette er ikke stedet for å danse, men mer for å gå for noen drinker og hygge seg med venner eller nye bekjentskaper. Kan gjerne anbefales på hverdager da de store utestedene er stengt. Det hender stedet har spesielle arrangementet på enkelte dager som gøyal bingo m.m. Baren har også en liten og hyggelig uteservering med en flott utsikt mot Donau, slottet og Szabadság-broen.

Habroló Bisztró
- Szép u. 1B (5. distrikt).
Kjempeliten bar på to små etasjer. Hyggelig atmosfære og kan anbefales når de store stedene har stengt på hverdagene.

Toldi Mozi - Bajcsy-Zsilinszky út 36-38, 1054 Budapest (5. distrikt)
Toldi holder av og til party for skeive med forskjellig tema. Så her bør man sjekke litt hva som skjer på forskjellige dager. Klubben er ganske enkel og indistriell med enkle møbler og uten for mye spjåk. For det meste et sted for de litt yngre, en del studenter og hipstere. Ligger midt i en av hovedgatene i byen.

Anker’t – Paulay Ede u. 33, 1061 Budapest (6. distrikt)
Ruinbar som har homokveld på torsdager. Det har likevel spredt seg litt utover og det er ikke et uvanlig at det er et veldig blandet klientell på alle dager. Mesteparten av stedet er utendørs så det lønner seg å gå etter været. Har et lite dansegulv innendørs og en ekstra liten bakgård hvor man kan få kjøpt kjempegode hamburgere! Publikum i alle aldre og av alle typer.


Garçons
– party som flytter seg fra sted til sted
Et konseptparty som legger seg litt mer opp mot hipstere og fashionistas. Partyet flytter seg mellom forskjellige lokaler i byen så man må undersøke fra gang til gang når og hvor det er. Det pleier å være god stemning og bra DJs på partyene. Søk på “garcons budapest” på Facebook for å finne siste informasjon om festene.


OMOH – party som flytter seg fra sted til sted
Et konseptparty som legger seg litt mer opp mot det alternative og musikken er mer house og technopreget. Dette partyet flytter seg også mellom forskjellige lokaler i byen så man må undersøke fra gang til gang når og hvor det er. Søk på "OMOH" på Facebook og finn siden deres for å sjekke ut de siste nyhetene. 

Ösztrosokk, WOW - party for jenter.

Et konseptparty som først og fremst satser på skeive jenter. Partyet flytter seg mellom forskjellige lokaler i Budapest. Gjør et Facebook-søk for å få informasjon om når de kommende festene finner sted og hvor. 

Relatert Innhold
Nattklubber i Budapest

Les mer om Budapests nattklubber og utesteder, der du og dine medreisende kan oooha hele natten.

Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Likte du denne saken, da setter du kanskje pris på følgende 

Nattklubber i Budapest

Les mer om Budapests nattklubber og utesteder, der du og dine medreisende kan oooha hele natten.

Les mer
Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Les mer
Streetfood og gourmetmat i Budapest

I Budapest finner du både Michelin stjerner og mange flotte ”høl-i-veggen” som kan besøkes Sjekk ut noen utvalgte favoritter i denne lille saken, skrevet av matjunkiene i budapest.no! 


Les mer

Vi kan bistå deg med en rekke tjenester i Budapest

Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Les mer
Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer

Ta med jentegjengen på spatur til Budapest! Les om våre fantastiske pakker her!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Uteliv i Budapest

Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!

Uteserveringer i Budapest

Les mer om uteserveringer i Budapest - her kan du nyte duggfrisk drikke når sola står høyt!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Vi hadde en fatastisk tur til Budapest i august!! Deltok i Cathrine og Heins eventyrbryllup, som hadde en koreografi uten sidestykke-anbefaler andre å se byen med hjelp av Budapest Agency!!!!!!
Stine Østerud Thorbjørnsen 5
Stine Østerud Thorbjørnsen 09-09-2014 11:27:24
Var i bryllup, og det var klasse av det som ble levert av Budapest.no?
Hilde Redtroen 5
Hilde Redtroen 09-08-2017 22:18:49
Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.
Herbaway Violetta Schwarz 5
Herbaway Violetta Schwarz 11-05-2017 15:50:47
{assign_variable:p_url=""}