Julemarkedet i Budapest 2017 er åpnet

Årets julemarked i Budapest åpner rekordtidlig, fra den 10.november kan du nå besøke julemarkedet på bytorget! Les mer her!

Folkens, da har det straks passert enda et år og tiden er (igjen) er inne å besøke julemarked i Budapest. Som i tidligere år settes årets hovedmarked opp midt i byens hjerte på Pest-siden på Vörösmarty tér.

Det prisbelønte julemarkedet i Budapest har en lang tradisjon - og for mange av oss lokalt boende (og stadig flere turister) får man ikke julefølelsen uten vandre blant de små tre-buene som tilbyr alt fra håndlagde julegaver, trearbeid, keramikk, julepynt og selvsagt masse god mat som man skyller ned med varmvin før juleaften slår inn.
Lurer du på hva du skal handle av julegaver? Sjekk vår anbefalinger for julegave shopping i Budapest her!

De to største julemarkedene i Budapest er hovedmarkedet som ligger på Vörösmarty torget på starten av gågaten (Vaci utca) og det andre store markedet finner du ved den flotte St Stephens basilika - kun noen hundre meter unna.


Budapest Xmas Fair 2017 (Orginalen)
Dette er det klassiske julemarkedet og byens største.

Adresse: Budapest, V. Vörösmarty tér
Åpeningstider: fra 10.11.2017 - 31.12.2017: Åpent daglig fra 10:00 – en del boder stenger klokken 20:00, en del serveringssteder er ventet å ha åpent til 22:00


Advent Fair at Basilica 2017
For mange kanskje det fineste - litt mindre og slående lagt opp med basilikaen som bakteppe. Litt mer sakralt, litt mindre turister - men om man følger tidligere år - minst like innholdsrikt.

Adresse: Budapest, V., Szent István tér
Åpeningstider: fra 24.11.2017-01.01.2018: Åpent daglig fra 11:00 (10:00 lørdager)  – en del boder stenger klokken 20:00, en del serveringssteder er ventet å ha åpent til 22:00

Du finner også små markeder utenfor flere kjøpesenter og på sentrale knutepunkt for kollektivtrafikken.
- Dette er mer boder og utsalg som er satt opp for høytiden så det blir feil å kalle disse julemarked - men hyggelig er det selvsagt å ta en raus kopp med varm vin mens man venter på trikken eller går forbi på vei hjem til hotellet! Prisnivået på disse markedene er normalt noe lavere enn på "hoved-julemarkedene".

Som vanlig har vi besøk av små og store reisefølger - har vi hendene fulle med julebordsgjester, guidede turer, vingårdsbesøk til vedfyrt vingård og ikke minst bookinger for 2018.


Vi kan tilby julemarked vandring og booker du byvandring i Budapest med budapest.no i perioden 20.november til 15.desember 2017 viser en av våre hyggelige norsktalende guider deg ikke bare vår fantastiske Budapest med sine julemarkeder,  men avslutter vi turen på en vinkjeller eller takterrasse (vi ser av været) rett ved markedet og inviterer dere til en god vin uten ekstra kostand.

Relatert Innhold
Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Les mer
Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Les mer
Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Julegaveshopping i Budapest

Om man tilbringer førjulstiden i Budapest, kan det være en god idé å gjøre unna julegavehandelen i en av byens mange handlegater eller kjøpesenter. Budapest har et stort utvalg av butikker, og det er gode muligheter for shopping i byen.

Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Mitt inntrykk av Budapest Agency er vanskelig å beskrive med ord ; De må bare oppleves! Maken til service, oppfølging og profesjonelle reisearrangører og bryllupsplanleggere skal en leite lenge etter!! Jeg har reist 4 ganger til Budapest i 2014 og hver gang har vært et eventyr! Og det hele toppet seg da vi også hadde med et reisefølge på 80 personer; rett og slett Fantastisk å ha et samarbeid med et så pålitelig og personlig byrå; jeg stolte 100% på dere og ble aldri skuffet, men istedet fikk mer enn jeg kunne drømme om. Budapest Agency overrasket oss med sine kreative forslag, de beste anbefalinger på hva en bør oppleve når en er i byen, samt reservasjoner på Spa, middag, rivercruice, vinsmaking etc... Ypperste kvalitet! Jeg anbefaler dere til alle som skal reise til Budapest og vet at de får max utbytte av sitt opphold ved å booke gjennom dere. Gleder meg allerede til det blir min neste tur til denne byen som har fått et spesielt plass i mitt hjerte - mye takket være de flinke menneskene i Budapest Agency som har gitt både meg og mitt reisefølge minnesrike opplevelser! Tusen takk <3
Cathrine Lillebøe Håland 5
Cathrine Lillebøe Håland 17-09-2014 14:11:02
Had a great trip, no complaints!
Øystein Hagen Liland 5
Øystein Hagen Liland 17-10-2014 11:24:48
Tusen takk til Ronny og Co for en god opplevelse i Budapest da vi hadde Herbalife lederskapskonferanse na i januar. Veldig positiv og god service, fikset og ordnet uansett behov. En vinner nar det gjelder imotekommenhet. Kan absolutt anbefale alle reisende rullestolbrukere. Ronny og Co gir deg den informasjonen og hjelpen du trenger! Kan tenke meg a oppleve Budapest igjen!:)
Duoc Vikan 5
Duoc Vikan 17-01-2017 18:35:00
{assign_variable:p_url=""}