Julemarkedet i Budapest 2017 er åpnet

Årets julemarked i Budapest åpner rekordtidlig, fra den 10.november kan du nå besøke julemarkedet på bytorget! Les mer her!

Folkens, da har det straks passert enda et år og tiden er (igjen) er inne å besøke julemarked i Budapest. Som i tidligere år settes årets hovedmarked opp midt i byens hjerte på Pest-siden på Vörösmarty tér.

Det prisbelønte julemarkedet i Budapest har en lang tradisjon - og for mange av oss lokalt boende (og stadig flere turister) får man ikke julefølelsen uten vandre blant de små tre-buene som tilbyr alt fra håndlagde julegaver, trearbeid, keramikk, julepynt og selvsagt masse god mat som man skyller ned med varmvin før juleaften slår inn.
Lurer du på hva du skal handle av julegaver? Sjekk vår anbefalinger for julegave shopping i Budapest her!

De to største julemarkedene i Budapest er hovedmarkedet som ligger på Vörösmarty torget på starten av gågaten (Vaci utca) og det andre store markedet finner du ved den flotte St Stephens basilika - kun noen hundre meter unna.


Budapest Xmas Fair 2017 (Orginalen)
Dette er det klassiske julemarkedet og byens største.

Adresse: Budapest, V. Vörösmarty tér
Åpeningstider: fra 10.11.2017 - 31.12.2017: Åpent daglig fra 10:00 – en del boder stenger klokken 20:00, en del serveringssteder er ventet å ha åpent til 22:00


Advent Fair at Basilica 2017
For mange kanskje det fineste - litt mindre og slående lagt opp med basilikaen som bakteppe. Litt mer sakralt, litt mindre turister - men om man følger tidligere år - minst like innholdsrikt.

Adresse: Budapest, V., Szent István tér
Åpeningstider: fra 24.11.2017-01.01.2018: Åpent daglig fra 11:00 (10:00 lørdager)  – en del boder stenger klokken 20:00, en del serveringssteder er ventet å ha åpent til 22:00

Du finner også små markeder utenfor flere kjøpesenter og på sentrale knutepunkt for kollektivtrafikken.
- Dette er mer boder og utsalg som er satt opp for høytiden så det blir feil å kalle disse julemarked - men hyggelig er det selvsagt å ta en raus kopp med varm vin mens man venter på trikken eller går forbi på vei hjem til hotellet! Prisnivået på disse markedene er normalt noe lavere enn på "hoved-julemarkedene".

Som vanlig har vi besøk av små og store reisefølger - har vi hendene fulle med julebordsgjester, guidede turer, vingårdsbesøk til vedfyrt vingård og ikke minst bookinger for 2018.


Vi kan tilby julemarked vandring og booker du byvandring i Budapest med budapest.no i perioden 20.november til 15.desember 2017 viser en av våre hyggelige norsktalende guider deg ikke bare vår fantastiske Budapest med sine julemarkeder,  men avslutter vi turen på en vinkjeller eller takterrasse (vi ser av været) rett ved markedet og inviterer dere til en god vin uten ekstra kostand.

Relatert Innhold
Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Les mer
Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Les mer
Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Julegaveshopping i Budapest

Om man tilbringer førjulstiden i Budapest, kan det være en god idé å gjøre unna julegavehandelen i en av byens mange handlegater eller kjøpesenter. Budapest har et stort utvalg av butikker, og det er gode muligheter for shopping i byen.

Jul i Budapest

Planlegger du julefeiring i Budapest - da kan denne lille guiden gi innspill på åpningstider og program som du kan ta del i under julehøytiden!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Veldig god service fra reisebyrået, raskt svar, gode alternativer og forslag ( minus Sir Lancelot for vår del). Guide Garbo var super!! Sparte meg mye tid i planleggingen av gruppereisen vår for 17 personer, anbefales!!
Kristin Heger 4
Kristin Heger 17-09-2014 19:33:19
Super tur til Bratislava ilag med ein trevelige gjeng frå Tveit. Tipptopptommelopp til reisearrangøren for ein flott og vel gjennomført tur
Siren Grindheim 5
Siren Grindheim 29-09-2015 22:13:34
Takk for forslag til en flott helg i Budapest. min 60-årsdag ble feiret sammen med 13 gode venner og opplegget var helt supert! Sofitel Chainbridge Hotel var perfekt- sengene var som å sove på skyer, vennlighet overalt,flotteste frokost jeg har sett og super , sentral beliggenhet. Middagscruiset på Donau også en opplevelse, selv om vi godt kunne unnvært "underholdningen" :-) Vinsmaking og byrundtur også flott, men ta byrundturen først- ikke til slutt som oss.....Prikkfritt opplegg som trygt kan anbefales videre- Budapest er en praktfull by!
Øyvind Grønolen 5
Øyvind Grønolen 12-10-2015 19:58:13
{assign_variable:p_url=""}