Overnatting i Budapest og Ungarn

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hotell i Budapest enten du jakter på rimlige hotell eller mer flotte spa hotell i Budapest, så kan vi tilby deg markedets beste priser og utvalg!

Budapest.no har som visjon å tilby et knippe håndplukkede hotell, som svarer til de nordiske forventningene, i en by som har hotell i alle klasser til høyst varierende priser. Det er vi som har de gode, nye leilighetene og ikke minst vet hvilke små, særegne hotell som IKKE står i de store søkemotorene! grin For at vi skal gi deg en garantert pris, ber vi om følgende informasjon:

• Antall personer

• Dato for innsjekk/utsjekk

• Standard/egne rompreferanser. (dobbelt rom/ twin/suite/slott)

• Andre ønsker (rolig område nært downtown/ "midt i gryta" etc)

• Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom.

• Gjerne prisforslag om dere reiser på et bestemt budsjett.

Merk at alle våre hotell har inkludert frokost, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale 10 - 18 euro for frokost. Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker. Og jo da; - Vi har da også fått tilbud om å ha databaser bestående av tusenvis av hoteller på siden vår, men vi foretrekker å ha en liten portefølje på 10-20 hotell/ pensjonat/ slott som vi kjenner og vet holder jevnt god kvalitet. Slik sover både vi og våre gjester godt om natten! Vår tilstedeværelse gir f.eks. svært gode "last minute" priser på 5 stjerners hotell. Vi tilbyr forøvrig sentrale hotellovernatting fra ca NOK 400,- pr rom, avhengig av sesong. De fleste hotell krever forhåndsbetaling, og vi utestder e faktura og vouchere for overnattinger som bestilles gjennom oss. I enkelte tilfeller kan vi imidertid tilby å benytte våre klientkonto for reservasjoner på utvalgte hotell gjennom Budapest.no. Kontakt oss forøvrig for betalingsdetaljer, da dette varierer litt iht. gruppereiser kontra privatreiser. Hos oss kan man fritt avbestille inntil 92timer før ankomst, og etter dette betaler man som ellers i verden for det første døgnet. (Vi anbefaler alle reisende å tegne en god reiseforsikring, som normalt dekker eventuelle utlegg ved avbestilling. )

Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 18 kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester. Ferske priser kombinert med uforpliktende, men gode hotell forslag, får du via vårt kontaktskjema! Vi svarer normalt samme dag eller garantert innen 24timer.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Hotell

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Hotellanbefalinger

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

If you want to experience all the best of Hungary, this agency will arrange the perfect trip for you. We felt extremely well taken care of and fully trusted them to create an itinerary for us and our two young boys. It was the best trip ever!!! I highly recommend that you book your next trip or special function with Budapest Agency!!
Kerri Kenwell 5
Kerri Kenwell 18-07-2015 11:34:21
Vil med dette få takke for et helt fantastik opplegg fra dere når vi hadde vår årlige tur. Vi er 3 par som reiser sammen, og dette overgikk det vi har vært med på tidligere. Ble hentet i limo, med champagne. Gabor med all sin kunnskap om byen som vi fikk stor glede av på Gourmet Walken. Flott vingårdsbesøk, og ikke minst anbefalingen av restauranet Paprika som var alldeles nydelig.Damene våre var kjempefornøyd med spa behandlingen, og det hele ble avsluttet med et deilig kveldscruise, med god mat og drikke og god stemmning. Har ikke det minste problemer med og anbefale dere til andre. Igjen mange tusen takk for et helt fantastisk opplegg fra deres side. Mvh. Arvid Ødegaard
Arvid Ødegaard 5
Arvid Ødegaard 26-10-2015 13:08:27
Stort sett veldig bra og gode anbefalinger, men hadde glemt eine guida turen og drosjen kom ikke a henta oss pa tilbaketuren uten at vi matte ringe og purre pa. Ellers var Petter en veldig hyggelig guide nar han endelig kom og visste oss mange ting pa 3 timer. Ellers flott Vintur og Spa, og overraskende transport fra flyplassen. Bodde pa hotell Moments og det kan absolutt anbefales. Svart god frokost og middag i restauranten..
Ove Hovland 4
Ove Hovland 03-11-2016 22:51:50
{assign_variable:p_url=""}