Overnatting i Budapest og Ungarn

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hotell i Budapest enten du jakter på rimlige hotell eller mer flotte spa hotell i Budapest, så kan vi tilby deg markedets beste priser og utvalg!

Budapest.no har som visjon å tilby et knippe håndplukkede hotell, som svarer til de nordiske forventningene, i en by som har hotell i alle klasser til høyst varierende priser. Det er vi som har de gode, nye leilighetene og ikke minst vet hvilke små, særegne hotell som IKKE står i de store søkemotorene! grin For at vi skal gi deg en garantert pris, ber vi om følgende informasjon:

• Antall personer

• Dato for innsjekk/utsjekk

• Standard/egne rompreferanser. (dobbelt rom/ twin/suite/slott)

• Andre ønsker (rolig område nært downtown/ "midt i gryta" etc)

• Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom.

• Gjerne prisforslag om dere reiser på et bestemt budsjett.

Merk at alle våre hotell har inkludert frokost, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale 10 - 18 euro for frokost. Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker. Og jo da; - Vi har da også fått tilbud om å ha databaser bestående av tusenvis av hoteller på siden vår, men vi foretrekker å ha en liten portefølje på 10-20 hotell/ pensjonat/ slott som vi kjenner og vet holder jevnt god kvalitet. Slik sover både vi og våre gjester godt om natten! Vår tilstedeværelse gir f.eks. svært gode "last minute" priser på 5 stjerners hotell. Vi tilbyr forøvrig sentrale hotellovernatting fra ca NOK 400,- pr rom, avhengig av sesong. De fleste hotell krever forhåndsbetaling, og vi utestder e faktura og vouchere for overnattinger som bestilles gjennom oss. I enkelte tilfeller kan vi imidertid tilby å benytte våre klientkonto for reservasjoner på utvalgte hotell gjennom Budapest.no. Kontakt oss forøvrig for betalingsdetaljer, da dette varierer litt iht. gruppereiser kontra privatreiser. Hos oss kan man fritt avbestille inntil 92timer før ankomst, og etter dette betaler man som ellers i verden for det første døgnet. (Vi anbefaler alle reisende å tegne en god reiseforsikring, som normalt dekker eventuelle utlegg ved avbestilling. )

Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 18 kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester. Ferske priser kombinert med uforpliktende, men gode hotell forslag, får du via vårt kontaktskjema! Vi svarer normalt samme dag eller garantert innen 24timer.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Hotell

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Hotellanbefalinger

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Var gjest i Cathrine & Hein´s bryllup og var strålende fornøyd med hele arrangementet. Men det viktigste av alt var selvfølgelig at brudeparet var minst like fornøyd :) Bare positive erfaringer herfra og en fantastisk by :)
Per Øyvind Holst 5
Per Øyvind Holst 09-09-2014 09:41:13
Var på en flott tur til Balaton med over 50 personer. Fantastisk arrangement og masse Passion , samt godt humør og gode historier. Verten var alltid imøtekommende og profesjonell! Anbefales på det varmeste!
Jack Røsegg 5
Jack Røsegg 16-10-2014 07:57:06
Tusen takk til Budapestagency for all hjelp rundt vårt bryllup den 07.08.15. Denne dagen ble perfekt og vi fikk en dag og opplevelse som strakk seg langt ut over våre forventninger. Her kan vi komme med de varmeste anbefalinger. Vi har faktisk ingenting å sette fingeren på. Vi fikk også inntrykk av at Budapestagency med Ronny, Victoria og Agnes som vi har hatt kontakt med har et godt og etablert rykte blant sine samarbeidspartnere og dette igjen medførte at vi ble stelt ekstra pent med. Dette være seg spa, fotograf, restaurant o.l. Så takk igjen og på gjensyn.
Lars Gustavsen 5
Lars Gustavsen 12-08-2015 20:56:39
{assign_variable:p_url=""}