Overnatting i Budapest og Ungarn

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hotell i Budapest enten du jakter på rimlige hotell eller mer flotte spa hotell i Budapest, så kan vi tilby deg markedets beste priser og utvalg!

Budapest.no har som visjon å tilby et knippe håndplukkede hotell, som svarer til de nordiske forventningene, i en by som har hotell i alle klasser til høyst varierende priser. Det er vi som har de gode, nye leilighetene og ikke minst vet hvilke små, særegne hotell som IKKE står i de store søkemotorene! grin For at vi skal gi deg en garantert pris, ber vi om følgende informasjon:

• Antall personer

• Dato for innsjekk/utsjekk

• Standard/egne rompreferanser. (dobbelt rom/ twin/suite/slott)

• Andre ønsker (rolig område nært downtown/ "midt i gryta" etc)

• Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom.

• Gjerne prisforslag om dere reiser på et bestemt budsjett.

Merk at alle våre hotell har inkludert frokost, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale 10 - 18 euro for frokost. Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker. Og jo da; - Vi har da også fått tilbud om å ha databaser bestående av tusenvis av hoteller på siden vår, men vi foretrekker å ha en liten portefølje på 10-20 hotell/ pensjonat/ slott som vi kjenner og vet holder jevnt god kvalitet. Slik sover både vi og våre gjester godt om natten! Vår tilstedeværelse gir f.eks. svært gode "last minute" priser på 5 stjerners hotell. Vi tilbyr forøvrig sentrale hotellovernatting fra ca NOK 400,- pr rom, avhengig av sesong. De fleste hotell krever forhåndsbetaling, og vi utestder e faktura og vouchere for overnattinger som bestilles gjennom oss. I enkelte tilfeller kan vi imidertid tilby å benytte våre klientkonto for reservasjoner på utvalgte hotell gjennom Budapest.no. Kontakt oss forøvrig for betalingsdetaljer, da dette varierer litt iht. gruppereiser kontra privatreiser. Hos oss kan man fritt avbestille inntil 92timer før ankomst, og etter dette betaler man som ellers i verden for det første døgnet. (Vi anbefaler alle reisende å tegne en god reiseforsikring, som normalt dekker eventuelle utlegg ved avbestilling. )

Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 18 kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester. Ferske priser kombinert med uforpliktende, men gode hotell forslag, får du via vårt kontaktskjema! Vi svarer normalt samme dag eller garantert innen 24timer.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Hotell

Book Budapesthotell med oss - bli henta på flyplassen!

Hotellanbefalinger

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kjempe flott tur:-)
Reidun Sørhus Skjold 5
Reidun Sørhus Skjold 30-09-2015 06:23:33
Vi har reist med Budapest Agency to ganger, sist gang en gruppe på 16 med stor aldersspredning (14 til 82 år). Budapest Agency ga super service med personlig oppfølging. Vi fikk sydd sammen et opplegg som passet for alle. Inkludert i det var gode og spennende restauranter (inkludert en av de kulteste spisestedene jeg har vært på), flott hotell, hyggelig båttur på elven, omvisning med en veldig hyggelig og kunnskapsrik guide, gode tips til ungdommene som ville oppleve byen på nattestid. Vi gir Budapest Agency og Ronny de varmeste anbefalinger!
Nina Melandsø 5
Nina Melandsø 23-09-2015 09:58:54
Jeg og en venninne har reist med budapestagency flere ganger, og er storfornoyd med servicen, og Budapest i sin helhet. Koselig by,herlig spa, flotte hotell, superduper transfer fra flyplassen og champis som velkomst! :) Dette har blitt en tradisjon!
 Pia Sofi Thorkildssen 5
Pia Sofi Thorkildssen 23-05-2017 14:22:07
{assign_variable:p_url=""}