Det er råpopulært for nordmenn å reise til Budapest på julebord! Sjekk hvorfor og få tips for neste års julebord her!


Budapest er av mange kalt juleby nr. 1 - og er årlig nydelig pyntet til jul med julemarkedet ved Vörösmaty Ter (Bytoget) som naturlig høydepunkt for mange - med sitt yrende folkeliv.  

Kom på julemarked
Og nettopp er det prisvinnende julemarkedet i Budapest, med sin nærmest legendarisk status, en fantastisk fin ramme på julebordshelga for dere som ønsker det lille ekstra og er lei av kalde poteter og rundsteik på et distriktshotell i Norge.


Bruk julebordet til årsmøte 
Hvorfor ikke kombinere julebord med et nytt internmøte? Kanskje er det dags for å gå igjennom HMS rutiner, budsjett eller resultat på enkelte områder. Vi kan tilby møterom til en brøkdel av prisen i Norge - så om du velger å samle gjengen på julebord i Budapest - så er det fortsatt mulighet for å ha faglig opplegg.
 

Populære julebordspakker i Budapest
Hvert år smeller vi i Budapest.no til og tilbyr julebordspakker - hvor vi hr ett mål: å gjørE julebordet minnerikt!  Julebordspakken kan kjøpes av parreisende, mindre grupper og vennelag eller bedrifter som ønsker noe helt spesielt i forkant av julefeiringen!
Vi gjør det som vanlig enkelt for dere, alt er inkludert fra ankomst til avgang. Våre reisepakker gjøres fra tidlig november til medio februar til svært fordelaktige priser, og vi tilbyr selvsagt RGF godkjente pakkereise - enten dere ønsker rutefly eller smeller til med eget charterfly!
- Som Norges første reisebyrå med fokus på Budapest, har vi snart 10 års erfaring i Budapest og vi kan bistå med alt fra A til Å, fra fly til hotell og alt man kan tenke seg av program her nede, enten man vil flotte seg på berømte spa og termalbad eller vil ha en actionfylt opplevelse!

Julebordspakke med direkte fly fra Bergen
Julebordspakke med direkte fly fra Trondheim


Eksempel på enkel julebordspakke i Budapest:
- Rute eller charterfly til Budapest.
- Transport tur/retur flyplass (vi henter og bringer dere!)
- Flott 4-5 stjerners designhotell med stor frokostbuffet
- Middager med "drikke pakke" under måltidet så kostandene er under kontroll!
- Guidet tur i Budapest på julemarked eller en spesiell julegave-shopping tur til lokale markeder og knallbillige kjøpesentre!

Pris pr person fra 5999,- inkl alle skatter/avgifter pr person.
Prisene er fra pris og vil variere fra hvilken by man fly fra samt hvilke datoer man velger.
Ta kontakt med oss for kreative tankespinn og eksempel på en skreddersydd pakke for din bedrift - ingen har bedre pris på hotell enn oss i Budapest.no! Merk at charterfly kun tilbys til grupper over et visst antall, men at vi da kan tilby skreddersydde flytider som er tilpasset arbeid og "tidsklemma" for dere som flyr ned.


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Julebord i Budapest