Julebord i Budapest

Det er råpopulært for nordmenn å reise til Budapest på julebord! Les hvorfor her!


Budapest er av mange kalt juleby nr. 1  - og er årlig nydelig pyntet til jul med julemarkedet ved Vörösmaty Ter (Bytoget) som naturlig høydepunkt for mange - med sitt yrende folkeliv.
Og nettopp er det prisvinnende julemarkedet i Budapest, med sin nærmest legendarisk status, en fantastisk fin ramme på julebordshelga for dere som ønsker det lille ekstra og er lei av kalde poteter og rundsteik på et distriktshotell i Norge.

Hvert år smeller vi i Budapest.no til og tilbyr julebordspakker - hvor vi hr ett mål: å gjørE julebordet minnerikt!
Julebordspakken kan kjøpes av parreisende, mindre grupper og vennelag eller bedrifter som ønsker noe helt spesielt i forkant av julefeiringen!
Vi gjør det som vanlig enkelt for dere, alt er inkludert fra ankomst til avgang. Våre reisepakker gjøres fra tidlig november til medio februar til svært fordelaktige priser, og vi tilbyr selvsagt RGF godkjente pakkereise - enten dere ønsker rutefly eller smeller til med eget charterfly!

- Som Norges første reisebyrå med fokus på Budapest, har vi snart 10 års erfaring i Budapest og vi kan bistå med alt fra A til Å, fra fly til hotell og alt man kan tenke seg av program her nede, enten man vil flotte seg på berømte spa og termalbad eller vil ha en actionfylt opplevelse!

Eksempel på julebordspakke i Budapest:
- Rute eller charterfly til Budapest.
- Transport tur/retur flyplass (vi henter og bringer dere!)
- Flott 4-5 stjerners designhotell med stor frokostbuffet (2 netter - flere netter på forespørsel!)
- 2 middager med "åpen bar". (man spiser og drikke det man ønsker i 3 timer!)
- Guidet tur i Budapest på julemarked eller en spesiell julegave-shopping tur til lokale markeder og knallbillige kjøpesentre!

Pris pr person fra 4999,- inkl alle skatter/avgifter pr person.
Prisene vil variere fra hvilken by man fly fra og hvilke datoer man velger.


Ta kontakt med oss for kreative tankespinn og eksempel på hoteller - ingen har bedre pris på hotell enn oss i Budapest.no!
Merk at charterfly kun tilbys til grupper over et visst antall, men at vi da kan tilby skreddersydde flytider som er tilpasset arbeid og "tidsklemma" for dere som flyr ned.

For skreddersydd julebordtilbud kontakt oss via skjemaet under: 

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Julemarked Budapest

Hvert år i slutten av november rigges det opp julemarkeder over hele Budapest.

Helteplassen i Budapest

Budapest er en by med fantastiske og historiske serverdigheter, les om 8 av våre favoritter her!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Relaterte artikler til denne saken: 

Julemarked Budapest

Hvert år i slutten av november rigges det opp julemarkeder over hele Budapest.

Les mer
Helteplassen i Budapest

Budapest er en by med fantastiske og historiske serverdigheter, les om 8 av våre favoritter her!

Les mer
Julegaveshopping i Budapest

Om man tilbringer førjulstiden i Budapest, kan det være en god idé å gjøre unna julegavehandelen i en av byens mange handlegater eller kjøpesenter. Budapest har et stort utvalg av butikker, og det er gode muligheter for shopping i byen.

Les mer

Vi tilbyr en rekke tjenester til fabelaktige priser i Budapest iforbindelse med julebordsturen: 

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer
Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Les mer
Lei et fly - og ta med hele gjengen ned på samme tid!

Budapest.no har siden 2006 hatt grupper som vi har leid egne fly til – på besøk i Budapest, Bratislava og Wien.

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20.7.2015 15:21
En kjempe flott tur til Budapest ,takk til Budapest Agency for en fin opplevelse .
Kenneth Bru 5
Kenneth Bru 19.10.2015 19:07
Hei:) Takker for en fin tur nok en gang:) Super service og god oppfølging. Du og kona di er gode mennesker som sprer glede. Håper på flere turer med dere:)
Line Nilsen 4
Line Nilsen 15.10.2014 11:59
Svært vellykket tur til Budapest og vinområdene i Eger og Tokaj takket være Ronny og hans medhjelpere! I flere måneder har jeg hatt den glede å samarbeide med Ronny for å legge opp en tur for 26 nordmenn. 16 av oss møtte hverandre i 1963 ved starten av farmasi studiet i Oslo i 1963, og de resterende 10 ble etterhvert inngiftet i gruppen. Turen til Ungarn i forrige uke ble en stor opplevelse pågrunn av det hyggelig og profesjonelle lokale opplegget! Hotellet som ble valgt i Budapest ,Iberostar, kunne ikke ha vært bedre. Et mindre 5 stjerners hotell med perfekt beliggenhet og "ultracool design". I Budapest hadde teamet valgte hyggelige restauranter med meget god mat. Vår 4 dagers uflukt til Eger og Tokaj med spennende vinsmakninger (så vidt jeg husker!) ble spesielt vellykket på grunn av vår flotte guide Gabor. En ting var at han snakket norsk så utrolig bra, at det var umulig å tro at han aldri hadde bodd i Norge. Men i tillegg var han oppvokst i Eger og hadde egen vingård, hva mer kan vi ønske oss av en guide? På vegne av 26 svært fornøyde kunder takker vi "budapestagency" for all hjelp i planleggingen og gjennomføringen av turen. Per Oscar Bremer
Per Oscar Bremer 5
Per Oscar Bremer 24.10.2015 19:12
Had a great trip, no complaints!
Øystein Hagen Liland 5
Øystein Hagen Liland 17.10.2014 11:24
En fantastisk tur til Budapest, med en fantastisk gjeng! Den hadde ikke vært like briljant uten særdeles godt tilrettelagt opplegg fra Budapest Agency, i alt fra "opplegg", tid, hotell og mat! Alt på skinner! Kommer gjerne tilbake grin
Truls-Ola Aashagen 5
Truls-Ola Aashagen 19.10.2015 14:46
En særdeles hyggelig tur til Balaton sjøen med Postpensjonistene Vestoppland er gjennomført. Ble meget godt tatt vare på av Gabor og Ronny. Er stum av beundring over Gabor sine norsk kunnskaper, og tror nok Gabor bør ta en alvors prat med sin mor ja (intern humor). grin
Svein Magnussen 5
Svein Magnussen 9.9.2015 21:39
Fantastisk tur - tilrettelagt for oss Tveit`ere smile
Solveig Vaage Sørvik 5
Solveig Vaage Sørvik 30.9.2015 09:06
{assign_variable:p_url=""}