Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Dette er både populært, lærerikt og utrolig nyttig som førstegangsreisende i en stor by som Budapest! Etter dette blir man ofte selvhjulpen og du får masse nyttig informasjon underveis. Se Budapests mest sentrale attraksjoner i egen minibuss sammen med vår lisensierte og kunnskapsrike norsktalendeguide. Vi har de mest spennende guide-rutene, eller du kan selv bestemme hvilke severdigheter som skal dekkes!

 


Dette er inkludert:

- Henting i minibuss tilpasset antall påmeldte
- Din egen norsktalende guide for 2,5-3 timers tur
- 2 retters lunsj etter turen på en lokal inntier avet brasseri! Er kokken i godt humør ( - og det er han stort sett) kommer det en gratis drikke også!
- 1 guidebok pr deltager (144 sider, på norsk!)

Bestill her!Praktisk Informasjon for alle guidede turer:

Programmene som presentert over arrangeres daglig, om 4 deltagere eller mer, bestilles. Har du bestilt overnatting via oss gjør vi denne tjenesten fra to reisende og opp. Kontakt oss i såfall!

Tjenesten må forhåndsreserveres, og du vil motta en skriftlig bekreftelse (voucher) fra oss .Det er alltid mulighet for bevertning i form av lunsj eller middag i etterkant av våre turer i Budapest.
Vi bekrefter normalt alle bestillinger innen 24 timer med voucher tilbake til dere med alle opplysninger.
Husk at vi også tilbyr flere ungarske oversettere/tolker for bedrifter eller lag som har behov for dette, og det er ikke rent få faglige presentasjoner og opplegg for norske bedrifter vi har gjennomført!
Vi kan tilby sertifiserte norsktalende guider norsktalende, fastboende verter som gir praktisk informasjon eller engelsktalende lisensierte guider for de som ønsker dette. Alle våre ansatte er fastboende med god kunnskap om Budapest og du som kunde kan stille spørsmål underveis!


Budapest.no er medlem i RGF - Reisegarantifondet - og vi er en trygg samabeidspartner med over 10 års erfaring fra reiseliv.
Vi var først norske reiseguide i Budapest som startet med byvandring med norsktalende guide og alle våre norsktalende guider har selvsagt lokal offisiell lisens.

Vi skreddersyr gjerne turer på egne tidspunkt for deg og ditt reisefølge!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Bussguideing i Budapest med egen guide