Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi i Budapest.no har laget sagnomsuste firmaturer for nordiske bedrifter i mer enn 15 år.

Siden vi sitter i Budapest blir ikke bare gruppeturene gjennomarbeidet og gode, men du sparer som oftest også penger siden vi enkeltvis selger reiser til hele verden, men har lagt vår elsk fordelt på en håndfull destinasjoner og bruker riktige samarbeidspartnere som vi vet er knallgode etter år med relasjoner.

Kontakter du oss får du altså allsidige forslag på først og fremst Budapest, men siden vi har hatt så mange fornøyde kunder her de siste 15 årene har mange av de oppfordret oss til å skape minne også på andre destinasjoner - så vi har i over 10 år også levert til naboland som Slovenia, Slovakia og Østerrike og siden 2019 også
Spania.
 
 

Budapest er vår bakgård og hvor i gjør mest, men eksempel på komboer vi gjort for 4 utvalgte selskap er:
 

- Bedrift A: 280 stk på firmatur til Budapest med elvecruise, faglige møter og bakgårdsgrilling.
- Bedrift A: var så fornøyde, ønsket at vi fikset 50 års jubilum og da ble det Palma (Mallorca) med privat Åge Aleksandersen konsert og whiteparty!   Denne gangen 350 deltagere!

 (- Spør oss om bilder/video)


- Bedrift B: 180 stk i Budapest - med kjeller middag, trabantkjøring og slottsmiddag i Budapest
- Bedrift B: 220 stk i Bratislava - med ølkjellermiddag og slottsmiddag også i Bratislava
- Bedrift B: 280 stk i Piran - med dagstur til Venezia, beach party og den jubilumsmiddagen på utskutt terrasse med Morten Abel konsert!

(- Spør oss om bilder/video)

 

- Bedrift C:  98 stk i Budapest med elvecruise, brasserimiddag og tidenes rebusløp!
- Bedrift C:  Nå 149 stk i Bratislava med grillkveld, slottsmiddag og besøk på fasiten på en moderne vingård med miksing av egen vin!
- Bedrift C:  Nå 189 stk i Piran med foodwalk, olivenolje smaking, grillfest og middag på utearena!
- Bedrift C: Nå 260 stk til Palma med tex mex fredagsmiddag og whiteparty med DJ og live tattoo av selskapets logo.
(- Spør oss om bilder/video)


- Bedrift D: 180 stk til Budapest med gourmetwalk, fagdag og grillfest.
- Bedrift D: 202 stk til Barcelona med privatisering av klubb, kappseling utenfor Barcelona med ankerdram og fotballkamp.
 (- Spør oss om bilder/video)


På alle disse turene som nevnt over leverte vårt byrå en komplett løsning fra A til Å - inkludert fly (charter og rutefly), transfer, hotell, guider, alt av lunsj og middag og
underholdning hvor dette var ønsket.
Vi designer program med både de verdenskjente norske artistene og hvor det er formålstjenelig lokale helter enten det er en partyband, en DJ som spiller staysman
og DDE (hvor det er passende) eller close-up kortkunstner som skaper magi på bordene.Referanser oppgis på forespørsel - og vi har solid video og foto dokumentasjon på mange ulike konsepter og destinasjoner vi har gjort.Kontakt oss gjerne på epost info@budapest.no eller teledon 9820 9999 for et komplett tilbud på din neste firmatur.


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Firmatur til Budapest