Vi bestiller bord for deg gratis!

Vi bestiller bord i en fart - helt gratis - så du er sikret gode matopplevelser!

Vi i Budapest.no vet hvor viktig det er med gode matopplevelser når man reiser.  Er man gruppe bør man uansett (som i Norge) pre-bestille og budapest.no har oversikten over
hvor dere bør sitte, enten dere vil ha lokale brasseri med kortreiste råvarer, bli overrasket på en trendy «pop up» restaurant eller komme dere inn på hemmelige «members only» steder.

Bordbestilling er en gratistjeneste fra vår side - da vi vet at jo flere som "treffer" med restaurantbesøkene - jo flere fornøyde folk forteller om Budapest hjemme i Norge!

Selv om vi er stolt over mye av den lokale kulturen, styrer vi bevisst unna restauranter hvor hylende felegnikking i 3 timer overskygger matopplevelsene. Vi sørger heller å få våre gjester bord hvor vi lokale henger når vi skal spise, være seg internasjonal miljø eller lokale perler.
Den raskeste måten å finne fantastiske restauranter i Budapest er å sjekke vår komplette oversikt over restauranter!


Vi forsøker å oppdatere denne månedtlig og justerer både iht våre egne erfaringer og tallrike tilbakemeldinger fra våre reisende.

St. Andrea - vinbrasseri av ypperste klasse med vinutvalg fra den anerkjente, ungarske vinprodusenten St Andrea. Sikkerstikk.

Sir Lancelot – Hele Europas midderalder -restaurant, med fjasete show og rause porsjoner av kjøtt som spises på store trefat med skjei (!) som redskap. Veldig uformelt. Veldig populært.

Caffe Pierrot –Satt formell restaurant på slottshøyden med anbefaling fra Michlein-guiden – og en liten, men god meny, hvor man betaler i det øvre prissjiktet.

Gundel - Restauranten med en av de lengste historie i Budapest. Paver, konger og andre kjendiser har garantert spist her på samme bord før deg! Enkelte ting går aldri av moten, men forblir ved sin lest - Gundel er en slikt sted.

La Pampa - en av byens bestebiff restauranter og det er ikke få nordmenn vi har sendt dit for å spise 1/2 økologisk okse! Argentiske ”cuts”, men også en fornuftig utvalg av salater, kyllingretter og sjømat, gjør dette et sikkerstikk.

Borsso Bistro - vår nye favoritt, en gjemt brasseri perle i byens hjerte - meden fot i det franske og en i det ungarsk kjøkken. Bredt vintilbud på toppen og et flott et lite sted hvor du kan nyte en god middag.

Tanti – den siste restaurant i Budapest med Michelin-stjerne. Bordbestilling påkrevet. Spenstig beliggenhget litt ute på den fasjonable buda siden, overdådig mat og ypperlig service, i et smakfullt lokale hvor det er høyt undertaket på alle måter. Sikkerstikk! Tastingmenyer og alacarte. Kontakt oss for reservasjon!

Babel - Nyåpent gourmet restaurant, men fantastisk mat. Tastingmenyer og alacarte. Spådd en stjerne i Michelin guiden ved neste runde.

Robinson - flott restaurant ved byparken med ungarsk kjøkken og uteterasse ved oppholdsvær. En turistfelle på godt og vondt, men likeså et fabelaktig sted for dinner with a view.

Costes Downtown – lillesøster av Costes (som var Budapests første restaurant med Michelin stjerne) og et flott lite sted med solid mathåndverk, rause porsjoner (faktisk!) og kanskje byens mest vennlige service! Anbefales!


Vi bestiller bordet gratis så du er sikret en god opplevelse - og reiser hjem til naboen eller kollegaen og forteller hvor bra du hadde det og vips! Så kommer de tilbake og Budapest!
Det er altså den enkle motivasjonen og ettersom vi sitter en armlengde unna flere av de beste stedene og er på mail kontakt med dem - så koster det oss egentlig ikke mye energi å hjelpe deg med dette. For grupper og reisefølger er det imidertid verdt å merke seg at de fleste restarantene kreverer prebestilling av menyer - noe vi kan hjelpe til meg om man samler inn rettene i forkant.

Relatert Innhold
Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Tagger

Likte du denne saken - sjekk ut andre tjenester vi gjør her i Budapest:

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer
Nattklubb og lounge i Budapest

Vi sørge for vip adgang, foran kø og eget bord på byens beste nattklubber!

Les mer
Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Flott tur, flott by, fine folke!!!
Henrik Nerheim 5
Henrik Nerheim 30.9.2015 08:15
Fantastisk service! Anbefales
Hege Pedersen 5
Hege Pedersen 3.10.2014 18:21
Utrolig bra arrangement av proffe, serviceinnstilte og flotte mennesker! Tommel opp!
Kenneth Opsahl 5
Kenneth Opsahl 15.10.2014 21:51
En kjempe flott tur til Budapest ,takk til Budapest Agency for en fin opplevelse .
Kenneth Bru 5
Kenneth Bru 19.10.2015 19:07
{assign_variable:p_url=""}