Vi bestiller bord i en fart - helt gratis - så du er sikret gode matopplevelser!

Vi i Budapest.no vet hvor viktig det er med gode matopplevelser når man reiser. Er man gruppe bør man uansett (som i Norge) pre-bestille og budapest.no har oversikten over
hvor dere bør sitte, enten dere vil ha lokale brasseri med kortreiste råvarer, bli overrasket på en trendy «pop up» restaurant eller komme dere inn på hemmelige «members only» steder.

Bordbestilling er en gratistjeneste fra vår side - da vi vet at jo flere som "treffer" med restaurantbesøkene - jo flere fornøyde folk forteller om Budapest hjemme i Norge!


Vi bestiller bordet gratis så du er sikret en god opplevelse - og reiser hjem til naboen eller kollegaen og forteller hvor bra du hadde det og vips! Så kommer de tilbake og Budapest! Det er altså den enkle motivasjonen og ettersom vi sitter en armlengde unna flere av de beste stedene og er på mail kontakt med dem - så koster det oss egentlig ikke mye energi å hjelpe deg med dette.

For grupper og reisefølger er det imidertid verdt å merke seg at de fleste restarantene kreverer prebestilling av menyer - noe vi kan hjelpe til meg om man samler inn rettene i forkant.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Vi bestiller bord for deg gratis! (Oppdatert liste over Budapest restauranter)