Nordmenn elsker uteserveringer og for enkelte av oss er det bare én ting som kan overgå dette: En fancy takterrasse med byutsikt og smilende betjening! Se våre lokale favoritter her!

Budapest har dessverre forsvinnende få takterrasser til sammenligning med f.eks. New York og Barcelona hvor dette er mer en tradisjon. Heldigvis har det de siste årene både kommet hoteller med suiter på toppetasjen, hoteller med spa på toppetasjen og nå altså 2 -3 uteserveringer som er vendt mot himmelen!
Vi gjør jevnlig eventer på toppen av Budapests tak og har blant annet stengt av flere takterrasser - inkludert en helikopter landsplass for private selskaper for våre kunder! Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp til dette eller vil bo på suite med egen terrasse på toppen av byen!

Her følger noen av våre anbefalte takterrasser i Budapest og merk at åpningstider er iht sola og i perioden mai/juni – august /eptember.


360 skybar
Midt i paradegaten Andrassy út finner du denne takterrassen som frekventeres hyppig av byens natteranglere. 360 Skybar har blitt en lokal snakkies og har i tillegg til en bra drikkemeny også et åpent kjøkken som serverer småmat sent og tidlig.
Som enhver takterrasse er åpningstidene tilpasset været. Sjekk gjerne med kjentfolk før du setter kursen mot døra. Er det er knallsol og du ikke har kjentfolk med deg må du belage deg på litt ventetid for å slippe opp.
360 er Budapests høyeste takterrasse og en god anbefaling på døsige ettermiddager og tidlig kvelder før du kryper deg ut på byen!


Aria Rooftop

For mange av oss som har trasket rundt i Budapests gater er dette på en måte originalen, selv om den ikke var byens første. Plassert på toppen av det som var kåret til verdens beste hotell (!) i 2017 har Aria Rooftop alltid holdt en high end feeling. Her treffer du både lokale ungarere og et livlig internasjonalt klientell. Vi snakker eksklusivt og med en utsikt få kan matche der den ligger vis a vis St Stephens basilika!


Toprum Budapest

Denne gla´ baren har et ungt gjesteklientell og en litt kronglete vei opp med heis og ganger både til høyre og venstre. Når du når toppen er det et befriende flott sted med fornuftige priser og flott stemning hvor man stort sett kan prate over bakgrunnsmusikken. Stjerne i margen!  
Når baren i tillegg ligger nært i det übertrendy jødiske distriktet, som flommer over av vannhull til høyre og venstre både før og etter du når takterrasen, snakker vi her et sikkert stikk!


Her fikk du 3 takterrasser som vi lokale henger på, men vi har flere i vår komplette PDF guide over takterrasser som vi sender de som booker reisen/overnatting via oss, som er oppdatert med årets nyåpninger på terrassefronten! Det finnes 2-3 rooftops som kan stenges av helt for arrangement - booker du med oss hjelper vi deg med dette eller vi stenger av en nydelig uteservering på gateplan ved Donau for lunsjmåltidet fra flyplassen.Kontakt oss for informasjon om du har en Budapest-tur i horisonten og trenger litt lokal know-how.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Takterrasser i Budapest