Fem ruinbarer

De siste årene har nattlivet i Budapest blitt tatt over av ruinbarer. Nedslitte møbler, hipstertendenser, og en avslappet atmosfære har blitt det man søker seg mot. Det som gjør ruinbarer til et fantastisk konsept er at sjarmen og atmosfæren forandrer seg fra hver enkelt ruinbar. Opplev de fantastiske nedslitte bygårdene som har blitt omgjort til flotte vannhull for øltørste ungarere. Dette er definitivt noe du ikke finner hjemme i Norge.

Szimpla Kert – orginalen

Ruinbaren av alle ruinbarer. Interiøret tilsier at alt skulle vært hentet fra et loppemarked. Her er det gamle sykler, vintage russiske biler, og rare elektroniske duppeditter som fanger oppmerksomheten. Gjestene på Szimpla er hovedsaklig turister, men de lokale figurerer også blant de besøkende på enkelte av konsertene. Maten er enkel og består hovedsakelig av bar-retter. Stemningen er likevel ikke like festpreget som på mange andre ruinbarer eller klubber i Budapest. Det sies at om du virkelig vil oppleve Szimpla – så kjøper du en vannpipe som du og reisefølget ditt deler.

Anker’t – sommerpuben

Dette er den største hage-baren i sentrum av Budapest. Det spesielle med Anker’t er at den er en del av en tidligere fabrikk. Den har et minimalistisk interiør, og har en enorm bakgård. Her er det store dansegulv for den som ønsker å slå seg løs. Andre deler av bakgården er bedre egnet for å slappe av, slå av en prat, eller for den som ønsker det; spille strandfotball. Tar du først turen til Anker’t – sørg for å smak på grillmaten som serveres.

Dürer Kert – den urbane lekeplassen

For deg som skal ut å feste så er Dürer Kert stedet å dra. Her har band og musikere fått godt med plass, som Rise Against og Chuck Regan. Noe som har ført til at stedet har blitt et av de mer renomerte party-stedene i Budapest. Her kommer menn og kvinner fra store deler av verden for å dele en kald øl. Konsertene blir holdt i hagen, så det er muligheter for å danse de fleste steder. Det eneste negative er muligens beliggenheten, siden stedet er et lite stykke unna sentrumskjernen.

Fogas Ház

I de første årene var Fogas Ház et sted for kunst, og en samleplass for samtidskunstnere. Etter oppussingen i 2010 har konseptet og designet forandret seg. Interiøret er stilfult, og prisene ikke for stive. På dansegulvet er det alltid bra med folk og du har muligheten til å vrikke litt på dansefoten. Husets spesialitet er margarita-pizza, så ikke dra uten å ha prøvd et stykke.

Instant – Danseklubben

Har du et stort ønske om å danse og ønsker deg klubbmusikk er Instant stedet å dra. I Nagymező utca, som blir kalt Broadway of Pest, er stedet for partyløvene. Instant er en stor klubb som tar opp en hel bygning.
Det er flere dansegulv med forskjellige musikksjangre, så du vil definitivt finne et rom som passer deg. Det psykedeliske interiøret byr blant annet på discoballer formet som villsvin, glødende sommerfugler og mye annet. Her kan man nyte kvelden og bli fram til tidlig morgen.

Frister det å oppleve noen av Budapests mange livlige utesteder, hiv deg med vår pubguide som tar deg fra vannhull til vannhull klikk her for webshop!

Relatert Innhold
Ruinbarer i Budapest er fantastisk

Et fabelaktig ungarsk fenomen: Stikk på ruinpub!

Nattklubb i Budapest

Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Likte du denne saken - sjekk ut en av disse: 

Ruinbarer i Budapest er fantastisk

Et fabelaktig ungarsk fenomen: Stikk på ruinpub!

Les mer
Nattklubb i Budapest

Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!

Les mer
Monstertruck kjøring i Budapest

Kanskje på tide med konefri og litt alenetid med gutta?

Les mer
Prøv en herlig restaurant i Budapest!

Et knippe håndplukkede restauranter i Budapest!

Les mer

Visste du at vi tilbyr ruinbar-crawl? En vandring med engelsk eller norsktalende guide som tar deg fra bar til bar! Morro, uformelt og hele 5 drikke er inkludert! 

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer
Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

For meg som ikke er ute å reiser så mye så er det helt herlig å få en god opplevelse ute i utland. Dere gjorde denne turen til en VELDIG minneverdig tur som jeg seint vil glemme! Du er en person som har masse energi og som virkelig vil yte service, og det legger man fort merke til! :) Veldig takknemlig for hele turen dere stelte i stand! Takk for en kjempe flott tur som jeg gjerne skulle tatt om igjen :)
Daniel Ruud 5
Daniel Ruud 16-10-2014 03:12:33
Kom tilbake i går etter en fantastisk fin langhelg i Budapest. Vi bestilte hotell og transfer fra og til flyplassen via Budapest no og alt fungerte perfekt!! Ble hentet av en laaang limosine på flyplassen, og en flaske champagne. Bodde på Intercontinental hotell, med utrolig bra beliggenhet og super service. Når vi sjekket inn fikk vi fra Budapest no sin egen guidebok og en flaske vin på rommet. Takk til Budapest no for kjempeservice hele veien, og for en fantastisk tur til Budapest. Vurderer dere tur til Budapest må dere ta kontakt med Budapest no, de fikser alt!!
Bjarne Brendstuen 5
Bjarne Brendstuen 17-11-2014 17:59:34
Sporty gjeng som til tross for utfordringer bare fikser og gjor det hele til en bra opplevelse like vell! Knallbra jobba og bidro godt til at det ble god stemning og en god totaltopplevelse av turen =) Anbefaler!
Are Jensen 4
Are Jensen 18-01-2017 10:47:53
{assign_variable:p_url=""}