Fem ruinbarer

De siste årene har nattlivet i Budapest blitt tatt over av ruinbarer. Nedslitte møbler, hipstertendenser, og en avslappet atmosfære har blitt det man søker seg mot. Det som gjør ruinbarer til et fantastisk konsept er at sjarmen og atmosfæren forandrer seg fra hver enkelt ruinbar. Opplev de fantastiske nedslitte bygårdene som har blitt omgjort til flotte vannhull for øltørste ungarere. Dette er definitivt noe du ikke finner hjemme i Norge.

Szimpla Kert – orginalen

Ruinbaren av alle ruinbarer. Interiøret tilsier at alt skulle vært hentet fra et loppemarked. Her er det gamle sykler, vintage russiske biler, og rare elektroniske duppeditter som fanger oppmerksomheten. Gjestene på Szimpla er hovedsaklig turister, men de lokale figurerer også blant de besøkende på enkelte av konsertene. Maten er enkel og består hovedsakelig av bar-retter. Stemningen er likevel ikke like festpreget som på mange andre ruinbarer eller klubber i Budapest. Det sies at om du virkelig vil oppleve Szimpla – så kjøper du en vannpipe som du og reisefølget ditt deler.

Anker’t – sommerpuben

Dette er den største hage-baren i sentrum av Budapest. Det spesielle med Anker’t er at den er en del av en tidligere fabrikk. Den har et minimalistisk interiør, og har en enorm bakgård. Her er det store dansegulv for den som ønsker å slå seg løs. Andre deler av bakgården er bedre egnet for å slappe av, slå av en prat, eller for den som ønsker det; spille strandfotball. Tar du først turen til Anker’t – sørg for å smak på grillmaten som serveres.

Dürer Kert – den urbane lekeplassen

For deg som skal ut å feste så er Dürer Kert stedet å dra. Her har band og musikere fått godt med plass, som Rise Against og Chuck Regan. Noe som har ført til at stedet har blitt et av de mer renomerte party-stedene i Budapest. Her kommer menn og kvinner fra store deler av verden for å dele en kald øl. Konsertene blir holdt i hagen, så det er muligheter for å danse de fleste steder. Det eneste negative er muligens beliggenheten, siden stedet er et lite stykke unna sentrumskjernen.

Fogas Ház

I de første årene var Fogas Ház et sted for kunst, og en samleplass for samtidskunstnere. Etter oppussingen i 2010 har konseptet og designet forandret seg. Interiøret er stilfult, og prisene ikke for stive. På dansegulvet er det alltid bra med folk og du har muligheten til å vrikke litt på dansefoten. Husets spesialitet er margarita-pizza, så ikke dra uten å ha prøvd et stykke.

Instant – Danseklubben

Har du et stort ønske om å danse og ønsker deg klubbmusikk er Instant stedet å dra. I Nagymező utca, som blir kalt Broadway of Pest, er stedet for partyløvene. Instant er en stor klubb som tar opp en hel bygning.
Det er flere dansegulv med forskjellige musikksjangre, så du vil definitivt finne et rom som passer deg. Det psykedeliske interiøret byr blant annet på discoballer formet som villsvin, glødende sommerfugler og mye annet. Her kan man nyte kvelden og bli fram til tidlig morgen.

Frister det å oppleve noen av Budapests mange livlige utesteder, hiv deg med vår pubguide som tar deg fra vannhull til vannhull klikk her for webshop!

Relatert Innhold
Ruinbarer i Budapest er fantastisk

Et fabelaktig ungarsk fenomen: Stikk på ruinpub!

Nattklubb i Budapest

Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Likte du denne saken - sjekk ut en av disse: 

Ruinbarer i Budapest er fantastisk

Et fabelaktig ungarsk fenomen: Stikk på ruinpub!

Les mer
Nattklubb i Budapest

Slik blir du en partyløve i Budapest! Les alt om fiffige nattklubber, kule ruinbarer og glajazz puber i Budapest!

Les mer
Monstertruck kjøring i Budapest

Kanskje på tide med konefri og litt alenetid med gutta?

Les mer
Prøv en herlig restaurant i Budapest!

Et knippe håndplukkede restauranter i Budapest!

Les mer

Visste du at vi tilbyr ruinbar-crawl? En vandring med engelsk eller norsktalende guide som tar deg fra bar til bar! Morro, uformelt og hele 5 drikke er inkludert! 

Pubcrawl og bar hopping i Budapest! Morro!

Bli med på en pub til pubrunde med lokale utelivshelter!

Les mer
Norsktalende guide i Budapest

Slik blir du lommekjent i Budapest: -Lær Budapest i en fei med av våre norsktalende, lokal budapestguider!

Les mer
Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Hei:) Takker for en fin tur nok en gang:) Super service og god oppfølging. Du og kona di er gode mennesker som sprer glede. Håper på flere turer med dere:)
Line Nilsen 4
Line Nilsen 15-10-2014 11:59:04
Anbefales på det varmeste! Supert byrå og vi hadde Gabor som guide som var bare helt helt topp! Ikke nøl, bare bestill!!
Trine-Lise Kløfta 5
Trine-Lise Kløfta 27-08-2015 09:54:06
Har vært så heldig å få være med Tveit Regnskap på tur til både Budapest og Bratislava, og begge gangene med budapestagency som turoperatørDe har laget et fantastisk opplegg for oss med både norsktalende guider, fine hotell og fantastiske restauranter Håper få være med dere på tur en annen gang også!!
Lene Odland Milje 5
Lene Odland Milje 30-09-2015 17:25:15
{assign_variable:p_url=""}