Costes

Moderne og førsteklasses gourmetmåltid - da stikker du hit!

Costes var den første restauranten i Ungarn for å få en Michelin-stjerne. Hele landet lærte navnet på stedet, og den dag i dag er den ansett som en av de beste restaurantene i Budapest.

Costes er en skikkelig gourmetrestaurant i moderne og elegante lokaler. Det finnes ingen kleskode i restauranten, så her har du muligheten til å nyte topp internasjonale retter med
ungarske touch på en mer komfortabel måte. Her kan man velge mellom fastsatte flere-retters menyer eller a-la-carte. Den hvithanskede betjeningen kan jobben sin og kan komme med gode anbefalninger.
Costes egner seg godt for spesielle anledninger. Restauranten er dyr sett med ungarske øyne, men her får du virkelig førsteklasses gourmetmat i stilige omgivelser. Anbefales for deg som vil ha det lille ekstra.

Fra 01.01.2017 må du bestille bord samt oppgi kredikortnummer som garanti direkte hos restauranten.

For alle restauranter med Michelin stjerne må du kontakte selv for å gi kreditkort info, men om du har booket overnatting via oss kontakt oss for info/hjelp så skal vi sørge for et godt bord raskt og smidig.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kom tilbake i går etter en fantastisk fin langhelg i Budapest. Vi bestilte hotell og transfer fra og til flyplassen via Budapest no og alt fungerte perfekt!! Ble hentet av en laaang limosine på flyplassen, og en flaske champagne. Bodde på Intercontinental hotell, med utrolig bra beliggenhet og super service. Når vi sjekket inn fikk vi fra Budapest no sin egen guidebok og en flaske vin på rommet. Takk til Budapest no for kjempeservice hele veien, og for en fantastisk tur til Budapest. Vurderer dere tur til Budapest må dere ta kontakt med Budapest no, de fikser alt!!
Bjarne Brendstuen 5
Bjarne Brendstuen 17-11-2014 17:59:34
En særdeles hyggelig tur til Balaton sjøen med Postpensjonistene Vestoppland er gjennomført. Ble meget godt tatt vare på av Gabor og Ronny. Er stum av beundring over Gabor sine norsk kunnskaper, og tror nok Gabor bør ta en alvors prat med sin mor ja (intern humor). :-)
Svein Magnussen 5
Svein Magnussen 09-09-2015 21:39:23
Har brukt Budapestagency begge gangene vi har vart pa jentetur i Budapest, fantastisk service og opplevelser. Neste gang haper jeg a reise med kjaresten?
Wenche Linn Blomli 5
Wenche Linn Blomli 11-11-2016 17:33:48
{assign_variable:p_url=""}