Costes

Moderne og førsteklasses gourmetmåltid - da stikker du hit!

Costes var den første restauranten i Ungarn for å få en Michelin-stjerne. Hele landet lærte navnet på stedet, og den dag i dag er den ansett som en av de beste restaurantene i Budapest.

Costes er en skikkelig gourmetrestaurant i moderne og elegante lokaler. Det finnes ingen kleskode i restauranten, så her har du muligheten til å nyte topp internasjonale retter med
ungarske touch på en mer komfortabel måte. Her kan man velge mellom fastsatte flere-retters menyer eller a-la-carte. Den hvithanskede betjeningen kan jobben sin og kan komme med gode anbefalninger.
Costes egner seg godt for spesielle anledninger. Restauranten er dyr sett med ungarske øyne, men her får du virkelig førsteklasses gourmetmat i stilige omgivelser. Anbefales for deg som vil ha det lille ekstra.

Fra 01.01.2017 må du bestille bord samt oppgi kredikortnummer som garanti direkte hos restauranten.

For alle restauranter med Michelin stjerne må du kontakte selv for å gi kreditkort info, men om du har booket overnatting via oss kontakt oss for info/hjelp så skal vi sørge for et godt bord raskt og smidig.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

I will recommend BudapestAgency with all my heart. They are very professional and with excellent service they will give you the most out of you're stay.
Malene Hermansen 5
Malene Hermansen 14-10-2014 16:32:38
Veldig flinke arrangører. Anbefales absolutt :-)
May-Britt Larsen 5
May-Britt Larsen 24-04-2015 08:02:00
Dette var en fantastisk opplevelse, hvor Ronny og Co var veldig imotekommende, serviceinnstilte, glade og positive. De stillte opp og fikset endringer kjapt og profft. Tidsskjemaet ble holdt, informasjonen var bra, og opplegget prima! Anbefales varmt for besokende til Budapest.
Ketil Kristiansen 5
Ketil Kristiansen 16-01-2017 19:11:36
{assign_variable:p_url=""}