Costes

Moderne og førsteklasses gourmetmåltid - da stikker du hit!

Costes var den første restauranten i Ungarn for å få en Michelin-stjerne. Hele landet lærte navnet på stedet, og den dag i dag er den ansett som en av de beste restaurantene i Budapest.

Costes er en skikkelig gourmetrestaurant i moderne og elegante lokaler. Det finnes ingen kleskode i restauranten, så her har du muligheten til å nyte topp internasjonale retter med
ungarske touch på en mer komfortabel måte. Her kan man velge mellom fastsatte flere-retters menyer eller a-la-carte. Den hvithanskede betjeningen kan jobben sin og kan komme med gode anbefalninger.
Costes egner seg godt for spesielle anledninger. Restauranten er dyr sett med ungarske øyne, men her får du virkelig førsteklasses gourmetmat i stilige omgivelser. Anbefales for deg som vil ha det lille ekstra.

Fra 01.01.2017 må du bestille bord samt oppgi kredikortnummer som garanti direkte hos restauranten.

For alle restauranter med Michelin stjerne må du kontakte selv for å gi kreditkort info, men om du har booket overnatting via oss kontakt oss for info/hjelp så skal vi sørge for et godt bord raskt og smidig.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Mycket bra!
Ake Nordkje 5
Ake Nordkje 01-01-2014 13:16:50
Fantastisk service!! Har gjort mine to opphold i Budapest til minnerike turer! Vil absolutt bruke dem igjen hvis jeg skal til Budapest! Anbefales på det varmeste!!!
Camilla Mjelle Storelvmo 5
Camilla Mjelle Storelvmo 24-09-2014 21:32:36
Takk for nok ein uforgløymeleg tur med Budapestagency og gjengen frå Tveit! Heilt topp :)
Anne Jorunn Eide Strand 5
Anne Jorunn Eide Strand 30-09-2015 07:39:35
{assign_variable:p_url=""}