Costes

Moderne og førsteklasses gourmetmåltid - da stikker du hit!

Costes var den første restauranten i Ungarn for å få en Michelin-stjerne. Hele landet lærte navnet på stedet, og den dag i dag er den ansett som en av de beste restaurantene i Budapest.

Costes er en skikkelig gourmetrestaurant i moderne og elegante lokaler. Det finnes ingen kleskode i restauranten, så her har du muligheten til å nyte topp internasjonale retter med
ungarske touch på en mer komfortabel måte. Her kan man velge mellom fastsatte flere-retters menyer eller a-la-carte. Den hvithanskede betjeningen kan jobben sin og kan komme med gode anbefalninger.
Costes egner seg godt for spesielle anledninger. Restauranten er dyr sett med ungarske øyne, men her får du virkelig førsteklasses gourmetmat i stilige omgivelser. Anbefales for deg som vil ha det lille ekstra.

Fra 01.01.2017 må du bestille bord samt oppgi kredikortnummer som garanti direkte hos restauranten.

For alle restauranter med Michelin stjerne må du kontakte selv for å gi kreditkort info, men om du har booket overnatting via oss kontakt oss for info/hjelp så skal vi sørge for et godt bord raskt og smidig.

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kjempeflott tur til Bratiskava med Tveit Regnskap :-) Alt på skinner!
Kjersti Granmo Nerheim 5
Kjersti Granmo Nerheim 15-10-2015 12:15:49
Flott tur med Tveit Regnskap til Bratislava :-) Hele Weekenden var godt tilrettelagt. Lørdagen tok det helt av. Kanapéer og champagne i heisen opp til UFO der vi smakte på riktig gode roséviner og så bare fortsatte det i samme stil resten av dagen. Med avslutning på slottsmiddag. Godt gjort å tilrettelegge for en så stor gruppe som 230 personer :-) Det som ødela noe for en helt fantastisk helg, var flyreisen hjem, forsinkelse og et fly som var ganske slitt.
Ragnhild Irene Berg Eide 4
Ragnhild Irene Berg Eide 06-10-2015 19:03:15
Tusen takk til Ronny og Co for en god opplevelse i Budapest da vi hadde Herbalife lederskapskonferanse na i januar. Veldig positiv og god service, fikset og ordnet uansett behov. En vinner nar det gjelder imotekommenhet. Kan absolutt anbefale alle reisende rullestolbrukere. Ronny og Co gir deg den informasjonen og hjelpen du trenger! Kan tenke meg a oppleve Budapest igjen!:)
Duoc Vikan 5
Duoc Vikan 17-01-2017 18:35:00
{assign_variable:p_url=""}