Bocuse d’Or kvalifisering i Budapest

Europas beste kokker vil i midten av mai 2016 møtes til dyst i Budapest i forbindelse med kvalifisering for Europaligaen i Bocuse d’Or.

Hvert enkelt land kårer først hvilke kokker som skal representere landet i Europautgaven av Bocuse d’Or. Videre vil kokker fra 20 europeiske land møtes i Budapest for å avgjøre hvem som får være Europas representanter i verdensfinalen av Bocuse d’Or. Finalen arrangeres i Lyon i 2017 og 8 lag vil gå videre.

Dersom du ønsker å skjemme bort smaksløkene ved et besøk i Budapest kan du lese om byens Michelinrestauranter her.

Bocuse d’Or i Budapest går av stabelen 10. mai - 11.mai 2016 i forbindelse med det store matarrangementet Sirha Budapest.
Det er ventet nærmere 350 forskjellige utstillere og deltakere i tillegg til mer enn 15-20 000 tilreisende for arrangementet. I tillegg til Bocuse d’Or, vil det også bli avholdt andre matkonkurranser og events disse dagene. Blant annet vil de fyrige gutta i The Flying Culinary Circus være i byen i vår regi og gjøre sitt for å vise frem norsk sjømat og mat-ablegøyer! (- Det ryktes om 2 vip eventer som du kan vinne billetter til om du booker med oss...!)

I tillegg til Onyx, Tanti, Borkonyha og Costes fikk nykommeren Costes Downtown sin velfortjente Michelinstjerne i år. Restauranten ligger i flotte Prestige Hotel midt i sentrum av byen. På menyen står fantastiske internasjonale retter med en ungarsk "touch" laget av de aller beste lokale råvarene. Restauranten har også en utmerket vinmeny bestående av de beste lokale vinene. Med en varm og avslappet atmosfære en dette en restaurant som vil passe de fleste.

Vi i budapest.no har hatt Costes Downtown på menyen lenge og vi får neppe færre henvendelser om å reservere bord etter denne nyheten. For å reservere bord til lunch eller middag ta kontakt og vi skal gjøre vårt beste for å ordne bord til ønsket tid.

Les også : Tre spesielle spiseopplevelser i Budapest:

Ta kontakt med oss om du er interessert i å legge et besøk til Budapest disse dagene. Vi hjelper deg med å skreddersy en kulinarisk langhelg i matbyen Budapest - enten du kommer i mai eller november!
Byen flyter nesten over av god mat og drikke, og vil være et utsøkt turmål for både “jentegjengen” og “gutta på jobben”.

Hva med å prøve en gourmet walk? Vi har byens beste guider - på norsk! Les mer om hvordan vi kombinerer sightseeing og god mat her!

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

Restaurant i Budapest

Vi vet hvor viktig det er å sitte på riktig bord når du er på ferie!

Vingårdsbesøk i Balaton

Besøk den flotte innsjøen Balaton og 2 vingårder!

Lei en vingård i Ungarn

Lei en vingård i Ungarn - og nyt vingårdslivet med perlende vin og kortreist mat!

Likte du denne saken - setter du nok pris på å lese om følgende: 

Budapest gourmet tur - gourmet walk

Bli med på en underholdende og matglad tur med lokalkjente foodies i Budapest!

Les mer
Restaurant i Budapest

Vi vet hvor viktig det er å sitte på riktig bord når du er på ferie!

Les mer

Våre tjenester for deg som skal på mat og vintur til Budapest:

Vingårdsbesøk i Balaton

Besøk den flotte innsjøen Balaton og 2 vingårder!

Les mer
Lei en vingård i Ungarn

Lei en vingård i Ungarn - og nyt vingårdslivet med perlende vin og kortreist mat!

Les mer

Les om våre dagsturer med vingårdsbesøk i historiske Eger

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Fantastisk helg på tur med Tveit
Harald Halvorsen Løland 5
Harald Halvorsen Løland 30-09-2015 20:07:36
Svært vellykket tur til Budapest og vinområdene i Eger og Tokaj takket være Ronny og hans medhjelpere! I flere måneder har jeg hatt den glede å samarbeide med Ronny for å legge opp en tur for 26 nordmenn. 16 av oss møtte hverandre i 1963 ved starten av farmasi studiet i Oslo i 1963, og de resterende 10 ble etterhvert inngiftet i gruppen. Turen til Ungarn i forrige uke ble en stor opplevelse pågrunn av det hyggelig og profesjonelle lokale opplegget! Hotellet som ble valgt i Budapest ,Iberostar, kunne ikke ha vært bedre. Et mindre 5 stjerners hotell med perfekt beliggenhet og "ultracool design". I Budapest hadde teamet valgte hyggelige restauranter med meget god mat. Vår 4 dagers uflukt til Eger og Tokaj med spennende vinsmakninger (så vidt jeg husker!) ble spesielt vellykket på grunn av vår flotte guide Gabor. En ting var at han snakket norsk så utrolig bra, at det var umulig å tro at han aldri hadde bodd i Norge. Men i tillegg var han oppvokst i Eger og hadde egen vingård, hva mer kan vi ønske oss av en guide? På vegne av 26 svært fornøyde kunder takker vi "budapestagency" for all hjelp i planleggingen og gjennomføringen av turen. Per Oscar Bremer
Per Oscar Bremer 5
Per Oscar Bremer 24-10-2015 19:12:32
Jeg og en venninne har reist med budapestagency flere ganger, og er storfornoyd med servicen, og Budapest i sin helhet. Koselig by,herlig spa, flotte hotell, superduper transfer fra flyplassen og champis som velkomst! :) Dette har blitt en tradisjon!
 Pia Sofi Thorkildssen 5
Pia Sofi Thorkildssen 23-05-2017 14:22:07
{assign_variable:p_url=""}