Europas beste kokker vil i midten av mai 2016 møtes til dyst i Budapest i forbindelse med kvalifisering for Europaligaen i Bocuse d’Or.

Hvert enkelt land kårer først hvilke kokker som skal representere landet i Europautgaven av Bocuse d’Or. Videre vil kokker fra 20 europeiske land møtes i Budapest for å avgjøre hvem som får være Europas representanter i verdensfinalen av Bocuse d’Or. Finalen arrangeres i Lyon i 2017 og 8 lag vil gå videre.

Dersom du ønsker å skjemme bort smaksløkene ved et besøk i Budapest kan du lese om byens Michelinrestauranter her.

Bocuse d’Or i Budapest går av stabelen 10. mai - 11.mai 2016 i forbindelse med det store matarrangementet Sirha Budapest.
Det er ventet nærmere 350 forskjellige utstillere og deltakere i tillegg til mer enn 15-20 000 tilreisende for arrangementet. I tillegg til Bocuse d’Or, vil det også bli avholdt andre matkonkurranser og events disse dagene. Blant annet vil de fyrige gutta i The Flying Culinary Circus være i byen i vår regi og gjøre sitt for å vise frem norsk sjømat og mat-ablegøyer! (- Det ryktes om 2 vip eventer som du kan vinne billetter til om du booker med oss...!)

I tillegg til Onyx, Tanti, Borkonyha og Costes fikk nykommeren Costes Downtown sin velfortjente Michelinstjerne i år. Restauranten ligger i flotte Prestige Hotel midt i sentrum av byen. På menyen står fantastiske internasjonale retter med en ungarsk "touch" laget av de aller beste lokale råvarene. Restauranten har også en utmerket vinmeny bestående av de beste lokale vinene. Med en varm og avslappet atmosfære en dette en restaurant som vil passe de fleste.

Vi i budapest.no har hatt Costes Downtown på menyen lenge og vi får neppe færre henvendelser om å reservere bord etter denne nyheten. For å reservere bord til lunch eller middag ta kontakt og vi skal gjøre vårt beste for å ordne bord til ønsket tid.

Les også : Tre spesielle spiseopplevelser i Budapest:

Ta kontakt med oss om du er interessert i å legge et besøk til Budapest disse dagene. Vi hjelper deg med å skreddersy en kulinarisk langhelg i matbyen Budapest - enten du kommer i mai eller november!
Byen flyter nesten over av god mat og drikke, og vil være et utsøkt turmål for både “jentegjengen” og “gutta på jobben”.

Hva med å prøve en gourmet walk? Vi har byens beste guider - på norsk! Les mer om hvordan vi kombinerer sightseeing og god mat her!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Bocuse d’Or kvalifisering i Budapest