Fantastisk gourmet restaurant med Michelin-stjerne midt i smørøyet i Budapest

Trendy restaurant i byens hjerte like ved den berømte Vaci utca/shopping gågaten og rett ved 15.mars plass. Mange vet faktisk ikke at Babel har røtter fra 2008, da de var lokalisert lengre opp i gågata Vaci utca. I løpet av åpningen har restauranten hele tiden forbedret og endret sin beliggenhet og kokker. Nåværende kjækkensjef István Veres skaper retter påvirket av sin transsylvanske barndom og blander disse autentiske smaker med ungarske tradisjoner. Han bruker enkle og naturlige ingredienser og skaper eksklusive retter.

Her får du både supergode tastingmenyer med/uten vinpakker og alacarte retter som det ryktes får selv den mest stadhaftige budapestguide til å gråte…
Sentral-europeisk inspirert kjøkken. Ble spådd en stjerne i Michelin guiden - og var en klar favoritt her på huset - og stjerne fikk de tildelt i nevnte guide april 2019 . Om vi får velger, tar vi faktisk heller denne enn en av restauranten med stjernen i boka akkurat nå, ettersom det hele føles litt mindre pretansiøst.

Bordbestilling, litt gourmetnerver og godt, forventningsfullt humør påkrevet.

For alle restauranter med Michelin stjerne må du kontakte selv for å gi kreditkort info, men om du har booket overnatting via oss kontakt oss for info/hjelp så skal vi sørge for et godt bord raskt og smidig.


På denne restauranten må du selv bestille bord direkte pga oppmøtegaranti mot kreditkort.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Babel

Karta