På jakt etter Budapest kart? Kart over Budapest metro eller oversikt over restauranter i Budapest?

Oppdatert 01.02.2017
Pga copyright/rettighetsprblematikk er våre populære PDF kart kun tilgjengelig for kunder som kjøper reisepakker via oss - da vi ikke har lov til å gi disse ut gratis for nedlastninger lengre. Vi kommer imidlertid med noen lavoppløselige kart samt oversikt over metro/kollektiv etc på denne siden etterhvert.


Om du er kunde hos oss, send oss en e post så sender vi deg gjerne høyoppløselig PDF fil som du kan printe ut hjemme eller legge på mobilen, slik at du er enda bedre forberedt. Inkluder kundenummer /faktura nummer eller navn på bestiller.
Du kan også vurdere å kjøpe vår Budapest guidebok, som vi leverer i posten hjemme i Norge eller på hotellet ditt her i Budapest inkl i prisen! Denne flotte og nyttige guideboken er på hele 112 sider, fersk-trykt med gode anbefalinger, insiders tips og ikke minst kart over hele byen!


Last ned kart over metro og lokaltog rutenettet i Budapest! her!

Last ned brosjyre for spa og venninne turer til Budapest her!

Last ned høyoppløselig bykart over de viktigste kjøpesentrene her!

Last ned brosjyre for famlieturen til Budapest her!

Last ned brosjyre for aktiviteter i Budapest her!

Last ned brosjyre for deg som skal gifte deg i Budapest her!


Om du reiser med andre / på egenhånd og de ikke har noen nyttig kart å gi deg - får du dette og noen utvalgte brosjyrer via å bli fan av oss på "facebook"! Denne oppdateres så og si månedelig med sesong relevante guider og informasjon som også har kart! Du kan besøke vår facebook side her og klikk "liker" - der publiserer vi mange ganger informasjon og kart som er nyttige for deg som skal til Budapest!GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Kart over Budapest!