Feriehus til leie i Balaton

På ferie til Ungarn? Lei et feriehus i Balaton!


Dette flotte feriehuset ligger ved porten av Balaton - Balatonfuzfo - som er på den sjarmerende nordsiden.
Helt totalrenovert hus med 3 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken (jada; oppvaskmaskin også), spisestue og separat stor stue med sovemulighet for ytterligere 2 personer. TV med 50 kanaler, Internett, aircondition, vaskemaskin, privat svømmebasseng - alt til fritt bruk for leietaker selvsagt. Huset har grillområdet, møblement og vinterhage, samt to hagedeler i front og bakdelen av huset. Naturlig parkering for inntil 2 biler rett ved huset, den ene innenfor husets gjerde.

Huset ligger på en strandrekke med direkte tilgang til flott seilbåthavn, og seilere er jo kjent for å være bra folk!
Last ned presentasjon av huset i PDF format her og her!


Stranda ligger noen hundre meter unna, med flere (7-8) restauranter og smårestauranter i nabolaget. Her finner du også flere butikker, post, minibank, innendørs svømmeanlegg, bob bane og flere mindre landsbyer en kort sykkelvei bortenfor. Huset har altså en fantastisk panorama over Balaton som kun tidvis forstyrres av seilmaster!

Ønsker man å reise med tog går togskinnene 3 husrader bak huset (mao: helt stille!) og det er 500 meter til togstasjonen. Man er altså ikke avhengig av bil, for å nå Balatonfüred eller vineldoradoet Csopak!
Det er sykkelvei rett utenfor, hvor en med normal sykkelform enkelt kan sykle på egen sykkelvei fra landsby til landsby.
(Det er sågar 4 sykler som står ved huset, de var (er) helt nye i 2011, men vi tør ikke å si at de funker 100% da vi ikke har kapasitet til å være sykkelmekaniker og nødig vil ha sure klager på at det var lite luft i forhjulet.. Men; De virker! Og det er skiftnøkkel for far og sykkelpumpe for mor, så det er ingen grunn til at disse ikke skal være kjørbare, noe vi oppfordrer våre gjester til å påse også!)

Ta kontakt med oss for leie. 

Normalt kun 7 dagers leie - men vi kan være litt fleksible. Vi har nå ledige perioder i august 2016 og lover den ei god pris samt rikholding ærlighetsbar med perlende viner på husets kjøkken til leietakere!

Last ned presentasjon av huset i PDF format her og her!

Relatert Innhold
Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Fasjonable slott i Ungarn

Nå booker vi årets slottsferier her i Budapest/Ungarn for store og små grupper.

Tagger

Likte du denne artikkelen - se gjerne en av våre andre vedr overnatting i Budapest og Ungarn: 

Få anbefalt budapest hotell av oss

Få uslåelig pris på hotell! Vi gir deg byens beste tilbud på alle typer overnatting!

Les mer
Fasjonable slott i Ungarn

Nå booker vi årets slottsferier her i Budapest/Ungarn for store og små grupper.

Les mer
Budapest hotell

Booking av hotell i Budapest kan være en prøvelse: utvalget er jo enormt og Budapest såpass stor at det er vanskelig å vite hvilket hotell som passer best!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Takk for nok ein uforgløymeleg tur med Budapestagency og gjengen frå Tveit! Heilt topp smile
Anne Jorunn Eide Strand 5
Anne Jorunn Eide Strand 30.9.2015 07:39
Fantastisk service, både som event- og reiseselskap! Reiser garantert til Budapest igjen, og da vet jeg hvem jeg skal kontakte..smile
Cecilie Bjørkly 5
Cecilie Bjørkly 9.9.2014 22:00
Fantastisk opplegg for 230 Tveitera på tur til Bratislava Topp gjennomført rett og slett ein opplevelse
Eva Presthaug Vatna 5
Eva Presthaug Vatna 29.9.2015 21:54
Reiste første gang med Folkehøyskolen i begynnelsen av 2010, Møtte da på Ronny heldigvis så jeg fikk fortelle han for ett fantastisk opplegg de hadde laget for oss, og jeg ville såklart holde kontakt for å reise tilbake til denne fantastiske byen flere ganger. Har siden blitt minst 1 reise i året og har bare tatt med meg flere og flere. Denne byen tilbyr alt du måtte ønske, og Servicen fra Ronny og hans partnere/ansatte er helt utrolig, hadde en gang noe å utsette på ett hotell vi overnattet på, men Ronny tok affære med en gang, neste gang vi dro ned møtte han personlig opp på hotellet å sørget for at rommet ble som lovet smile Ingenting vondt å si, og superlativene kunne ramses opp i mente, Anbefaler alle å gjøre en bestilling via Ronny, å opplev denne magiske byen og alt den har å by på, på den beste måten du kan. Gleder meg allerede til neste tur nå i år wink Takker for fantastisk service så langt, å gleder meg til å se dere igjen smile ! Traveled first time with folk high school in early 2010, when the Met Ronny luckily I got to tell him for a wonderful arrangement they had made for us and I would of course keep in touch to return to this wonderful city several times. Has since been at least one trip a year and have only taken me more and more. This city offers everything you could wish for, and service from Ronny and his partners / staff are amazing, once had a concern about one hotel we stayed at, but Ronny took action immediately, next time we went down he went in person up at the hotel to make the room was as promised smile Nothing bad to say, and superlatives could be adduced in mind, recommend everyone to make a booking by Ronny to experience this magical city and all it has to offer, the best way you can. Can not wait for the next trip now this year;) Thanks for the fantastic service so far, to look forward to seeing you again smile!
Even Jansen 5
Even Jansen 13.1.2014 21:14
Tusen Tusen takk til Ronny for en kjempefin tur og opplevelser vi hadde i Budapest fra 03.09 til 06.09.2014. Vi er kjempefornøyd, vi kommer tilbake smile
Gro Anett Femtehjell 5
Gro Anett Femtehjell 16.9.2014 08:30
Fantastisk tur, med fantastik hotell og middag - og ikke minst vertskap av Budapestagency! Hadde aldri fått opplevd så mye, og sett så mye av byen hadde det ikke vært for de. Vi kommer gjerne igjen:)
Gry Helle Prytz 5
Gry Helle Prytz 25.9.2014 09:09
Fiskeridirektoratet NTL takker for super tur. Flott hjelp både før og under reisen. Alle 28 var kjempefornøyde med oppholdet. Vi kommer nok tilbake neste år! Anbefales!
Gyda Wuttudal Lorås 4
Gyda Wuttudal Lorås 21.4.2015 10:41
{assign_variable:p_url=""}