På ferie til Ungarn? Lei et feriehus i Balaton!

Dette flotte feriehuset ligger ved porten av Balaton - Balatonfuzfo - som er på den sjarmerende nordsiden.
Helt totalrenovert hus med 3 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken (jada; oppvaskmaskin også), spisestue og separat stor stue med sovemulighet for ytterligere 2 personer. TV med 50 kanaler, Internett, aircondition, vaskemaskin, privat svømmebasseng - alt til fritt bruk for leietaker selvsagt. Huset har grillområdet, møblement og vinterhage, samt to hagedeler i front og bakdelen av huset. Naturlig parkering for inntil 2 biler rett ved huset, den ene innenfor husets gjerde.

Huset ligger på en strandrekke med direkte tilgang til flott seilbåthavn, og seilere er jo kjent for å være bra folk!
Last ned presentasjon av huset i PDF format her og her!


Stranda ligger noen hundre meter unna, med flere (7-8) restauranter og smårestauranter i nabolaget. Her finner du også flere butikker, post, minibank, innendørs svømmeanlegg, bob bane og flere mindre landsbyer en kort sykkelvei bortenfor. Huset har altså en fantastisk panorama over Balaton som kun tidvis forstyrres av seilmaster!

Ønsker man å reise med tog går togskinnene 3 husrader bak huset (mao: helt stille!) og det er 500 meter til togstasjonen. Man er altså ikke avhengig av bil, for å nå Balatonfüred eller vineldoradoet Csopak!
Det er sykkelvei rett utenfor, hvor en med normal sykkelform enkelt kan sykle på egen sykkelvei fra landsby til landsby.
(Det er sågar 4 sykler som står ved huset, de var (er) helt nye i 2011, men vi tør ikke å si at de funker 100% da vi ikke har kapasitet til å være sykkelmekaniker og nødig vil ha sure klager på at det var lite luft i forhjulet.. Men; De virker! Og det er skiftnøkkel for far og sykkelpumpe for mor, så det er ingen grunn til at disse ikke skal være kjørbare, noe vi oppfordrer våre gjester til å påse også!)

Ta kontakt med oss for leie.

Normalt kun 7 dagers leie - men vi kan være litt fleksible. Vi har nå ledige perioder i august 2016 og lover den ei god pris samt rikholding ærlighetsbar med perlende viner på husets kjøkken til leietakere!

Last ned presentasjon av huset i PDF format her og her!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Feriehus til leie i Balaton