Her finner du kontaktinfo til Budapest.no! Om du ikke får sendt skjema under - setter vi pris på at du varsler oss via epost info - a - budapest.no!

Vi svarer deg så rakst som mulig, normalt innen 24 timer via epost. (Noe lengre tid på påberegnes i helgene og ved høytid/offentlige røde dager!) Vi besvarer gjerne også spørsmål om våre tjenester på telefon 73 10 97 50*, mandag - fredag 09:00 - 16:00. Men merk at vi så ofte som mulig er i Budapest med kunder og at vi derfor ikke alltid er tilgjengelig på telefon.Vil du få hjelp av Norges første Budapestguide? Klikk her!


Du kan også sende oss en telefaks på 73 20 58 80.

Fordere som har bestilt tjenester via oss - har vi en service med vakttelefon som også er åpen utover kontorets ordinære åpningstid. Vakttelefonens nummer finner du på voucher/reisedokumentene du mottar av oss ved bestilling og er forbeholdt våre kunder.

Vi kan tilby ulike tjenester som deres ”lokale speider” i det som for reisende ofte er en jungel av tilbud innenfor hotell, restauranter, lokal transport og sightseeing/andre aktiviteter.

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner og mange har hatt uforglemmelige opplevelser til en hyggelig pris i Budapest via oss. Ettersom vi har base i Budapest kan vi tilby fantastiske priser og lokal kunnskap for enhver tjeneste vi tilbyr. Vi er registrert som et solid aksjeselskap i Norge (Agency AS). Vi er selvsagt medlem av det norske reisegarantifondet, og alle våre tjenster (guidede turer inkludert) er utført av under lisens for reisebyråvirsomhet. Trygt for deg som kunde altså. Takk for at du besøker siden vår og vurderer oss som partner under ditt opphold i Budapest, Ungarn.

*

Gratis bordbestilling i Budapest!

Gratis bordbestilling i Budapest!

"/>