Vurderer du et synslaser inngrep eller er du kommet opp i alder og vil bli brillefri? Med over 13 års erfaring med helseturisme, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med synsbehandling i Budapest!

Pga stor pågang fra eksisterende og nye kunder har vi nå gleden av å tilby direktekontakt med de største øye og synslaserklinikkene, hvor du som norsk kan kombinere et flott avbrekk i Budapest med moderne synslaserbehandling. Med vårt lokale service kontor har vi god kjennskap til hvilke helseaktører som etterlater seg positive spor.  

Vi ble i sin tid kontaktet av synsklinikkene som har ønsket en seriøs samarbeidspartner som kan koordinere timebestilling og gi praktisk informasjon på pasientens lokale språk. Vårt team bistår reisende fra Norge, Sverige og Danmark - og er klinikkens forsikring på at de som bestiller timer faktisk møter opp, siden "no show" bokstavlig talt koster.Slik får du mer informasjon / setter opp time for før-undersøkelse:

Send oss en beskjed via vårt   kontaktskjema her, eller ring 73 10 97 50 (man-fre 09:00-16:00) om du synes det er enklere.


Vi samarbeider med flere klinikker

Vi har i flere år hatt et samarbeid med den største og eldste synslase klinikken i Budapest (og Ungarn).
- Nå forsterker vi mot det nordiske markedet til denne klinikken samt 2 andre klinikker i Budapest, hvor man tilbyr RLE (linsebytte) fra ca 25000-35000 kr (for begge øynene) og den nyeste femto/intralasik med individuell tilpassninger fra ca 17500-18900 kr (2 øyne). Vi er dermed helt fristilt og gjør timebestilling for deg der du foretrekker det!


Du betaler lokal pris

Budapest.no er altså ikke en agent som skal selge deg en bestemt teknologi eller som sitter mellom deg og klinikken. Vi tilrettelegger  kun for timebestilling og sender deg nyttig informasjon på norsk slik at du vet hva som møter deg under behandlingene.  
Dette betyr at du slipper fordyrende mellomledd og du betaler naturligvis lokal pris. Siden man reiser inn fra Norge (eller andre land) har klinikken på enkelte behandlinger såkalt fasttrack tilpasset innreisende. Dette betyr at du får gjennomført behandling samme dag eller påfølgende dag etter ankomst Budapest.
Se komplett prisliste for synsbehandling og linseskifte i Budapest her!


Mer informasjon om synslaser eller linseskifte/RLE i Budapest

Det starter med en epost til oss. Du får deretter et svar med informasjon på norsk og om du ønsker å gå videre kan du helt uforpliktede fylle ut et skjema som klinikken behandler.
Dette korte skjemaet vil vertifiser grovt hvilken synsbehandlingsteknologi som anbefales for deg og legen vil derfor helt uforpliktende anslå om du er kandidat. Ønsker du å gå videre vil vi koordinering av timebestilling på et tidspunkt som passer deg- og du vil få en behandlingsplan i forkant så du ser hele behandlingsløpet. 

Klinikken tar løpende reservasjoner, men man bør man alltid kontakte oss i forkant før man bestiller flybilletter etc, så man er sikker på at klinikken har ledig tid - da det er stor pågang av lokle ungarere såvel som tilreisende. Normalt er det 2-3 ukers ventetid.

Svært mange nordmenn har reist til Ungarn og Budapest på helsereiser de siste 15 årene - kanskje var det din tur nå?Kontakt oss for uforpliktende informasjon.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Synslaser og øyekirurgi i Budapest