Synslaser metoder

Disse synslaser metodene kan du ta i Budapest!

Med over 8 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger. Vi er ikke låst mot bestemte teknologier eller klinikker og har samarbeid med de største og mest annerkjente synslaserklinikkene i Ungarn, i tillegg til klinikker med "bare" 15 års erfaring. Dermed står du fritt til å velge - det er ikke fordyrende å booke via oss - du betaler fortsatt lik pris som de lokale. 


Her følger et kort sammendrag av de mest brukte synskorrigerings metodene som man tilbyr, og teknologiene / maskinene er like eller bedre enn hva som tilbys i Skandinavia.

Du kan lese utfyllende informasjon om alle teknologien i informasjonsbrosjyren som vi gjerne sender til deg - hvor vi også presenterer klinikkene som vi samarbeider med.
Kontakt oss for uforpliktende å få tilsendt denne!

PRK / CPRK / OVERFLATEBEHANDLING
Photorefractive keratectomy (PRK) er en metode hvor en excimerlaser blir brukt direkte på hornhinnen.Første fjernes det ytre laget av hornhinnen, før en laser permanent fjerner en liten del av vevet på midten av hornhinnen.
PRK er særlig anbefalt for de som har tynne hornhinner. Klinikkene tilbyr med og uten induviduell tilpassninger, såkalt Customised PRK med wavefront teknologien.
PRK koster fra caNOK 8500 -11000


IntraLASIK/ FEMTOSECOND
IntraLASIK prosedyren, også kalt Femtosecond, er for skjelling fra overnevnte ved at hornhinnen kuttes ved hjelp av en liten maskin / et mekanisk apparat kalt mikcrokeratome, istedenfor av en laser styrt av en kirurg.
Denne unike teknologien gjør det mulig å gi alle kunder individuelt tilpassede operasjoner. Kutt beregnes og planlegges av en datamaskin og utføres med en tusenedels milimeter presisjon. IntraLASIK kombinerer fordelene ved PRK og LASIK uten noen av ulempene disse medfører. Dette er dermed en smerte- og komplikasjonsfri prosedyre og den mest populære synslaser behandlingen.
Intra/Femto-LASIK koster caNOK 15800 -18000RLE - Refractive Lens Extraction
RLE er enkelt sagt en gråstær operasjon. Vi har gjennomført et titalls av disse bare siden høsten 2015 med svært gode tilbakemeldinger fra pasientene.
Dette har frem til nå vært det naturlige valget for de over 45 som ønsker å korrigere alderslangsynhet. Dette er en gjennomprøvd og populær operasjon, hvor man i korte trekk ersatter øyets linse med en plastlinse.
Derfor blir enhver RLE behandling tilpasset pasientens behov, hvor ansvarlig øyelege etter grundig førkontroll kommer med anbefaling om man skal ha såkalt "multfokale linser" (linser med flere fokus - man ser godt på lang - kort avstand) eller "monofokale linser" (linser med fokus på én avstand)
Det er forventet at LBV (pkt over) vil erstatte RLE for veldig mange under 50 år ettersom dette er et mindre kompleks behandling. Denne behandlingen er for deg over 45 år. Ta kontakt for informasjon.
RLE koster fra caNOK 22000-27000 , men normalt ønsker de fleste såkalte multifokale linser (som gir 100% brillefri) og da er prisen ca 3-4000 kr dyrere.

Kontakt oss for uforpliktende informasjon og PDF brosjyrer tilsendt pr epost!

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Realtert til helse og synslaser behandling i Budapest:

Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Les mer

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Les mer

Her har du prisen som du faktisk betaler:

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Vi hadde en fantastisk tur med Tveit regnskap ! Supert opplegg ! Budapestagency kan absolutt anbefales!
Hanne Bergstøl Fjære 5
Hanne Bergstøl Fjære 01-10-2015 00:08:24
Fantastisk tur til Budapest, kunne godt tenke meg en tur til, flott opplegg av fibro-Bergen
Marianne Bergaas 5
Marianne Bergaas 02-12-2015 12:04:09
Aker gladeligen igen!
Göran Sundblom 5
Göran Sundblom 11-05-2017 23:02:11
{assign_variable:p_url=""}