Synslaser metoder

Disse synslaser metodene kan du ta i Budapest!

Med over 8 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger. Vi er ikke låst mot bestemte teknologier eller klinikker og har samarbeid med de største og mest annerkjente synslaserklinikkene i Ungarn, i tillegg til klinikker med "bare" 15 års erfaring. Dermed står du fritt til å velge - det er ikke fordyrende å booke via oss - du betaler fortsatt lik pris som de lokale. 


Her følger et kort sammendrag av de mest brukte synskorrigerings metodene som man tilbyr, og teknologiene / maskinene er like eller bedre enn hva som tilbys i Skandinavia.

Du kan lese utfyllende informasjon om alle teknologien i informasjonsbrosjyren som vi gjerne sender til deg - hvor vi også presenterer klinikkene som vi samarbeider med.
Kontakt oss for uforpliktende å få tilsendt denne!

PRK / CPRK / OVERFLATEBEHANDLING
Photorefractive keratectomy (PRK) er en metode hvor en excimerlaser blir brukt direkte på hornhinnen.Første fjernes det ytre laget av hornhinnen, før en laser permanent fjerner en liten del av vevet på midten av hornhinnen.
PRK er særlig anbefalt for de som har tynne hornhinner. Klinikkene tilbyr med og uten induviduell tilpassninger, såkalt Customised PRK med wavefront teknologien.
PRK koster fra caNOK 8500 -11000


IntraLASIK/ FEMTOSECOND
IntraLASIK prosedyren, også kalt Femtosecond, er for skjelling fra overnevnte ved at hornhinnen kuttes ved hjelp av en liten maskin / et mekanisk apparat kalt mikcrokeratome, istedenfor av en laser styrt av en kirurg.
Denne unike teknologien gjør det mulig å gi alle kunder individuelt tilpassede operasjoner. Kutt beregnes og planlegges av en datamaskin og utføres med en tusenedels milimeter presisjon. IntraLASIK kombinerer fordelene ved PRK og LASIK uten noen av ulempene disse medfører. Dette er dermed en smerte- og komplikasjonsfri prosedyre og den mest populære synslaser behandlingen.
Intra/Femto-LASIK koster caNOK 15800 -18000RLE - Refractive Lens Extraction
RLE er enkelt sagt en gråstær operasjon. Vi har gjennomført et titalls av disse bare siden høsten 2015 med svært gode tilbakemeldinger fra pasientene.
Dette har frem til nå vært det naturlige valget for de over 45 som ønsker å korrigere alderslangsynhet. Dette er en gjennomprøvd og populær operasjon, hvor man i korte trekk ersatter øyets linse med en plastlinse.
Derfor blir enhver RLE behandling tilpasset pasientens behov, hvor ansvarlig øyelege etter grundig førkontroll kommer med anbefaling om man skal ha såkalt "multfokale linser" (linser med flere fokus - man ser godt på lang - kort avstand) eller "monofokale linser" (linser med fokus på én avstand)
Det er forventet at LBV (pkt over) vil erstatte RLE for veldig mange under 50 år ettersom dette er et mindre kompleks behandling. Denne behandlingen er for deg over 45 år. Ta kontakt for informasjon.
RLE koster fra caNOK 22000-27000 , men normalt ønsker de fleste såkalte multifokale linser (som gir 100% brillefri) og da er prisen ca 3-4000 kr dyrere.

Kontakt oss for uforpliktende informasjon og PDF brosjyrer tilsendt pr epost!

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Realtert til helse og synslaser behandling i Budapest:

Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Les mer

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Les mer

Her har du prisen som du faktisk betaler:

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kan varmt anbefale Budapestagency - jeg har i et halvt år haft kontakt til dem, da jeg havde arrangeret en tur for 6 personer til Budapest omkring en af deres nationaldage 20.8., som jeg havde en masse spørgsmål til. Udover at finde et af de bedst beliggende hoteller for os, medfulgte der også en 3 timers guidet tur med en dansktalende guide ( tusind tak til Anna). Samt en bog over Budapest. Selvom jeg havde været der 5 gange før, fik jeg en masse nye oplevelser denne gang - takket være de søde medarbejdere hos Budapestagency - især tak til Gabor❤️
Pia Ørnslund 5
Pia Ørnslund 24-08-2015 09:00:52
Fantastisk service hele turen gjennom i Bratislava!
Jostein Aksdal 5
Jostein Aksdal 29-09-2015 21:47:00
Ma si oss veldig fornoyd med gjennomforingen av opplegget vi var en del av i Budapest. Det innebarer da reise fra og til flyplass, hotell og generell kundeservice. Budapest.no anbefales!
Alexander F. Bjornsti 5
Alexander F. Bjornsti 07-08-2017 13:48:41
{assign_variable:p_url=""}