Synslaser metoder

Disse synslaser metodene kan du ta i Budapest!

Med over 8 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger. Vi er ikke låst mot bestemte teknologier eller klinikker og har samarbeid med de største og mest annerkjente synslaserklinikkene i Ungarn, i tillegg til klinikker med "bare" 15 års erfaring. Dermed står du fritt til å velge - det er ikke fordyrende å booke via oss - du betaler fortsatt lik pris som de lokale. 


Her følger et kort sammendrag av de mest brukte synskorrigerings metodene som man tilbyr, og teknologiene / maskinene er like eller bedre enn hva som tilbys i Skandinavia.

Du kan lese utfyllende informasjon om alle teknologien i informasjonsbrosjyren som vi gjerne sender til deg - hvor vi også presenterer klinikkene som vi samarbeider med.
Kontakt oss for uforpliktende å få tilsendt denne!

PRK / CPRK / OVERFLATEBEHANDLING
Photorefractive keratectomy (PRK) er en metode hvor en excimerlaser blir brukt direkte på hornhinnen.Første fjernes det ytre laget av hornhinnen, før en laser permanent fjerner en liten del av vevet på midten av hornhinnen.
PRK er særlig anbefalt for de som har tynne hornhinner. Klinikkene tilbyr med og uten induviduell tilpassninger, såkalt Customised PRK med wavefront teknologien.
PRK koster fra caNOK 8500


IntraLASIK/ FEMTOSECOND
IntraLASIK prosedyren, også kalt Femtosecond, er for skjelling fra overnevnte ved at hornhinnen kuttes ved hjelp av en liten maskin / et mekanisk apparat kalt mikcrokeratome, istedenfor av en laser styrt av en kirurg.
Denne unike teknologien gjør det mulig å gi alle kunder individuelt tilpassede operasjoner. Kutt beregnes og planlegges av en datamaskin og utføres med en tusenedels milimeter presisjon. IntraLASIK kombinerer fordelene ved PRK og LASIK uten noen av ulempene disse medfører. Dette er dermed en smerte- og komplikasjonsfri prosedyre og den mest populære synslaser behandlingen.
Intra/Femto-LASIK koster caNOK 15800


LBV - LASER BLENDED VISION
Denne banebrytende behandlingen kombinerer det beste innenfor laserteknologisk utvikling. Først introdusert i denne sentral Europa av en av våre samarbeidene klinikker, løser LBV synsprobleme som oppstår for de over 45, hvor man må ha ett sett briller for avislesning og ett sett for bilkjøring.
-LBV gjør deg over 50 år komplett brillefri, hvor man behandler på samme bekvemme måte som ved Intra/Femto-LASIK; Smerte- og komplikasjonsfritt.
Som et alternativ til mer komplekse behandlinger vil denne behandlingen alså umiddelbart gi et brillefritt liv, uten større inngrep i øyet, som feks RLE.
Du slipper altså flere runder med behandling og sykemelding, de fleste som utfører denne behandlingen har brillefritt syn (på lang og kort avstand) etter 2 dager.
Denne behandlingen er for deg over 45 år. Ta kontakt for informasjon eller last ned informasjon her!
LBV koster fra caNOK 16500


RLE - Refractive Lens Extraction
RLE er enkelt sagt en gråstær operasjon. Vi har gjennomført et titalls av disse bare siden høsten 2015 med svært gode tilbakemeldinger fra pasientene.
Dette har frem til nå vært det naturlige valget for de over 45 som ønsker å korrigere alderslangsynhet. Dette er en gjennomprøvd og populær operasjon, hvor man i korte trekk ersatter øyets linse med en plastlinse.
Derfor blir enhver RLE behandling tilpasset pasientens behov, hvor ansvarlig øyelege etter grundig førkontroll kommer med anbefaling om man skal ha såkalt "multfokale linser" (linser med flere fokus - man ser godt på lang - kort avstand) eller "monofokale linser" (linser med fokus på én avstand)
Det er forventet at LBV (pkt over) vil erstatte RLE for veldig mange under 50 år ettersom dette er et mindre kompleks behandling. Denne behandlingen er for deg over 45 år. Ta kontakt for informasjon.
RLE koster fra caNOK 20000 , men normalt ønsker de fleste såkalte multifokale linser (som gir 100% brillefri) og da er prisen ca 3-4000 kr dyrere.

Kontakt oss for uforpliktende informasjon og PDF brosjyrer tilsendt pr epost!

Kontaktskjema

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold
Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Realtert til helse og synslaser behandling i Budapest:

Synslaser i Budapest

Med over 6 års erfaring med helseturisme i Ungarn, har vi allerede bistått hundrevis av reisende med gode råd og anbefalinger.

Les mer

Nå kan vi tilby synslaserbehanding og øyekirugi med de annerkjente PRK, Intra/Femto-LASIK, LBV og RLE teknikkene i Budapest!

Les mer

Her har du prisen som du faktisk betaler:

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Fantastisk gjennomført arrangement i anledning Cathrine og Hein sitt bryllup!! Anbefaler Budapest Travel Agency på det sterkeste!
Mette Vevle 5
Mette Vevle 09-09-2014 14:22:59
Herlige Budapest, anbefales :-)
Hilde Gjertsen 5
Hilde Gjertsen 17-10-2014 12:36:09
Flinke folk som klarer å tilrettelegge for 230 Tveitere, stor takk til Ronny og de andre som bidro til en veldig fin opplevelse
Rune Johnsen 5
Rune Johnsen 29-09-2015 21:43:55
{assign_variable:p_url=""}