Noen kulturaktiviteter i Budapest mai 2011.

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Mai står for døren og dette er normal en veldig aktiv periode både for oss og for Budapest som destinasjon.

Byen får blant annet besøk av Shakira den 05.mai og ikke minst sigøynerkongene over alle konger: Gipsy Kings som har konsert i Budapest den 07. mai. Så blir det palinkafestivali starten av mai, for ikke å glemme den 21.mai, da er det duket for blir vinkjellerfestival 2 dager til ende hos våre venner i Eytek. Denne festivalen sender vi tradisjonelt lassevis med folk til, og i år blir det nok enda trangere i vinkjellerne ettersom EU presidentskapet klokt nok støtter opp under festivalen. På programmet står blant annet jazzkonserter og fotballkamp mellom vinbondene og de lokale parlamentsvalgte!

Men vi har også besøk av masse hyggelig folk som skaper kulturopplevelser! Allerede første uke i mai besøk av en stor gjeng med statue sangere fra Sarpsborg som er på kortur med oss! De skal holde en konsert i byens storstue, St Stephens Basilika den 05.mai og du kan lese mer om korkonsert i Budapest her, hvor du også kan melde deg på en helt unik elvecruise opplevelse i Budapest!

17.mai er en viktig dag og her har vi program for våre norske reisende, før vi får besøk en ny sang-glad gruppe medio mai som skal ha konserter i sentrum av Budapest den 20 - 23.mai 2011. Underveis har vi selvsagt tallrike guidede turer med norsktalende, lisensierte guider, elvecruise, vingårdsbesøkog ett og annet besøk til Balaton med venninner og bedrifter som skal kappseile og smake på vin med tidenes utsikt!


Og før vi glemmer det: Vi ble kontaktet forrige uke av produsent en Varg Veum filmene, og de spilles inn her i Budapest 02 – 25.mai 2011! Har du lyst å være med som statist kanskje? ta kontakt med oss for mer info!

Kontakt oss for bistand eller god råd, ta kontakt med oss i Budapest.no via vårt kontaktskjema eller norsk telefon 73 79 48 28. (IP telefon med lokaltakst her i Budapest)

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Aktiviteter & bybruk

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Åtte attraksjoner du ikke kan gå glipp av

Budapest er en by med fantastiske og historiske serverdigheter, les om 8 av våre favoritter her!

Budapest på en dag

Har du bare en dag i Budapest, så er det smart å prioritere riktig. Her er en liten guide for hva vi i Budapest.no mener du bør ta deg tiden til om du kun har 24 timer i Budapest!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Postpensjonistene i Vestoppland har hatt noen fantastiske dager i Balatonfured!! Fantastisk oppfølging , og guide Gabor sjarmerende, flink og hyggelig.. Det er andre turen vår med Ronny og hans reisebyrå !! Like godt fornøyd begge gangene !!
Marit Langbo 5
Marit Langbo 06-09-2015 11:18:14
Super tur til Bratislava ilag med ein trevelige gjeng frå Tveit. Tipptopptommelopp til reisearrangøren for ein flott og vel gjennomført tur
Siren Grindheim 5
Siren Grindheim 29-09-2015 22:13:34
Var helgetur for 2 par ble en suksess, mye takket vare 3 timers guiding med Gabor forste formiddagen i Budapest. Med utmerket norsk, og personlig formidling fikk vi et overblikk over byen, severdigheter, folk og historie, som gjorde oss bedre i stand til a utforske byen pa egenhand. Gabors kjennskap til norsk kultur gjorde formidlingen av Ungarsk kultur helt spesiell.
Anne Nikolaisen 5
Anne Nikolaisen 11-10-2016 20:18:23
{assign_variable:p_url=""}