Noen kulturaktiviteter i Budapest mai 2011.

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Mai står for døren og dette er normal en veldig aktiv periode både for oss og for Budapest som destinasjon.

Byen får blant annet besøk av Shakira den 05.mai og ikke minst sigøynerkongene over alle konger: Gipsy Kings som har konsert i Budapest den 07. mai. Så blir det palinkafestivali starten av mai, for ikke å glemme den 21.mai, da er det duket for blir vinkjellerfestival 2 dager til ende hos våre venner i Eytek. Denne festivalen sender vi tradisjonelt lassevis med folk til, og i år blir det nok enda trangere i vinkjellerne ettersom EU presidentskapet klokt nok støtter opp under festivalen. På programmet står blant annet jazzkonserter og fotballkamp mellom vinbondene og de lokale parlamentsvalgte!

Men vi har også besøk av masse hyggelig folk som skaper kulturopplevelser! Allerede første uke i mai besøk av en stor gjeng med statue sangere fra Sarpsborg som er på kortur med oss! De skal holde en konsert i byens storstue, St Stephens Basilika den 05.mai og du kan lese mer om korkonsert i Budapest her, hvor du også kan melde deg på en helt unik elvecruise opplevelse i Budapest!

17.mai er en viktig dag og her har vi program for våre norske reisende, før vi får besøk en ny sang-glad gruppe medio mai som skal ha konserter i sentrum av Budapest den 20 - 23.mai 2011. Underveis har vi selvsagt tallrike guidede turer med norsktalende, lisensierte guider, elvecruise, vingårdsbesøkog ett og annet besøk til Balaton med venninner og bedrifter som skal kappseile og smake på vin med tidenes utsikt!


Og før vi glemmer det: Vi ble kontaktet forrige uke av produsent en Varg Veum filmene, og de spilles inn her i Budapest 02 – 25.mai 2011! Har du lyst å være med som statist kanskje? ta kontakt med oss for mer info!

Kontakt oss for bistand eller god råd, ta kontakt med oss i Budapest.no via vårt kontaktskjema eller norsk telefon 73 79 48 28. (IP telefon med lokaltakst her i Budapest)

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Aktiviteter & bybruk

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Åtte attraksjoner du ikke kan gå glipp av

Budapest er en by med fantastiske og historiske serverdigheter, les om 8 av våre favoritter her!

Budapest på en dag

Har du bare en dag i Budapest, så er det smart å prioritere riktig. Her er en liten guide for hva vi i Budapest.no mener du bør ta deg tiden til om du kun har 24 timer i Budapest!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kan varmt anbefale Budapestagency - jeg har i et halvt år haft kontakt til dem, da jeg havde arrangeret en tur for 6 personer til Budapest omkring en af deres nationaldage 20.8., som jeg havde en masse spørgsmål til. Udover at finde et af de bedst beliggende hoteller for os, medfulgte der også en 3 timers guidet tur med en dansktalende guide ( tusind tak til Anna). Samt en bog over Budapest. Selvom jeg havde været der 5 gange før, fik jeg en masse nye oplevelser denne gang - takket være de søde medarbejdere hos Budapestagency - især tak til Gabor❤️
Pia Ørnslund 5
Pia Ørnslund 24-08-2015 09:00:52
Vi hadde en fantastisk helg i Budapest. Vil anbefalle Budapest Agency på det sterkeste. Takker så mye for en fantastisk helg.
Ove Ingebrigtsen 5
Ove Ingebrigtsen 19-10-2015 18:58:48
Takk for forslag til en flott helg i Budapest. min 60-årsdag ble feiret sammen med 13 gode venner og opplegget var helt supert! Sofitel Chainbridge Hotel var perfekt- sengene var som å sove på skyer, vennlighet overalt,flotteste frokost jeg har sett og super , sentral beliggenhet. Middagscruiset på Donau også en opplevelse, selv om vi godt kunne unnvært "underholdningen" :-) Vinsmaking og byrundtur også flott, men ta byrundturen først- ikke til slutt som oss.....Prikkfritt opplegg som trygt kan anbefales videre- Budapest er en praktfull by!
Øyvind Grønolen 5
Øyvind Grønolen 12-10-2015 19:58:13
{assign_variable:p_url=""}