Klar, ferdig, gå! Dra til Budapests Spa

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hovedstaden i Ungarn er Budapest, og en av Europas mest attraktive byer, har mer enn 15 termiske bad og spas å velge mellom.

Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács og Király er noen av de mest populære badene i Budapest, med historiske røtter. Disse tilbyr et bredt spekter av tjenester, og nesten alle gir dampbad for de helsebevisste spaturistene. Dampbad har blitt brukt i hundrevis av år for å bedre blodsirkulasjonen, forynge huden, lindre ledd- og muskelspenninger, behandle astma og hoste, og lindre ikke-akutte revmatiske plager. Dampbadet i et av Budapests spa fremmer ikke bare din helse, men får deg til å slappe av og fornyer din energi. En stor fordel med dampbad ligger i en svært gunstig effekt på huden, en funksjon som spesielt verdsettes av kvinner. Den fuktige varmen renser huden intensivt, stimulerer subkutan blodgjennomstrømning, åpner porene, fjerner død hud og urenheter, og endrer i huden så den blir myk og ren. Det er mange ting å huske på om du har tenkt på å prøve et dampbad i et av Budapests spa. Først, ikke vær i dampbadet mer enn 15-20 minutter om gangen, dette for å unngå overoppheting. Symptomer på for mye varme er: svimmelhet, rask hjerterytme, eller overdreven tørste. Pass på å drikke masse vann og spise salt snacks etterpå, slik at kroppen kan komme seg fra anstrengelse. Sørg også for å ikke spise noen store måltider på forhånd, og drikk rikelig med vann. Til slutt, bre over deg et løst bomullssjal, ikke ta på trange klær, som f eks en badedrakt, det vil påvirke temperaturregulering og svetting etter et dampbad. Er du klar for et besøk i dampbad og overvinne hverdagens stress? Ikke nøl! Få nye styrke og forbedre generell fysisk og mental velvære! Klar, ferdig, full damp fremover ... Kontakt oss gjerne for hjelp til bestilling av besøk på termalbad i Budapest!

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Budapest badetradisjon går tilbake to tusen år til romertiden da Ungarn var en del av Romerriket.

Etikette i Budapest Spas

Hva er etiketten på spabadene i Budapest?

Gellert termalbad

Budapest´s mest kjente termalbad er nok er Gellért badet!

Széchenyi termalbad

Szechenyibadet i Budapest er et flott badeanlegg som ligger i Budapests store folkepark.

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Har benyttet budapestacency to år på rad. Første gang var vi et lite reisefølge på 14 stk og de snakker ennå om den fantastiske turen. Var så vellykket at vi benyttet budapestacency også andre gang da vi var 51 stk som feiret jubeleumet til El.installtøren i Narvik. Ble tatt godt vare på av Ronny og hans medhjelpere som kom med gode tips om spisesteder og aktiviteter og var tilgjengelig under hele oppholdet dersom det var noe vi lurte på.Tilbakemeldingene fra reisefølget var bare positive og de kommer gjerne igjen. Og det gjør vi også
Flåten Renée Schancke 5
Flåten Renée Schancke 17-10-2014 20:44:35
Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20-07-2015 15:21:28
Ronny og gjengen anbefales på det sterkeste. Vakttelefon som fungerer. Henvendelser på mail blir besvart med en gang. Hotellet - Boscolo - var bare "toppen av lykke". Vi kom hjem tirsdag, 13 jenter som har vært på tur. Vi ble hentet til avtalt tid på flyplassen, kjørt trygt frem til hotellet, for ett hotell!!! Guidet tur var med i prisen - vi rakk aldri å lese i boka om Budapest, altfor travelt med skravling, shopping, spising og drikking. Vi har ingenting å klage på. Neste års tur er under planlegging:-)
Mona Johansen 5
Mona Johansen 26-11-2015 13:45:50
{assign_variable:p_url=""}