Klar, ferdig, gå! Dra til Budapests Spa

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Hovedstaden i Ungarn er Budapest, og en av Europas mest attraktive byer, har mer enn 15 termiske bad og spas å velge mellom.

Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács og Király er noen av de mest populære badene i Budapest, med historiske røtter. Disse tilbyr et bredt spekter av tjenester, og nesten alle gir dampbad for de helsebevisste spaturistene. Dampbad har blitt brukt i hundrevis av år for å bedre blodsirkulasjonen, forynge huden, lindre ledd- og muskelspenninger, behandle astma og hoste, og lindre ikke-akutte revmatiske plager. Dampbadet i et av Budapests spa fremmer ikke bare din helse, men får deg til å slappe av og fornyer din energi. En stor fordel med dampbad ligger i en svært gunstig effekt på huden, en funksjon som spesielt verdsettes av kvinner. Den fuktige varmen renser huden intensivt, stimulerer subkutan blodgjennomstrømning, åpner porene, fjerner død hud og urenheter, og endrer i huden så den blir myk og ren. Det er mange ting å huske på om du har tenkt på å prøve et dampbad i et av Budapests spa. Først, ikke vær i dampbadet mer enn 15-20 minutter om gangen, dette for å unngå overoppheting. Symptomer på for mye varme er: svimmelhet, rask hjerterytme, eller overdreven tørste. Pass på å drikke masse vann og spise salt snacks etterpå, slik at kroppen kan komme seg fra anstrengelse. Sørg også for å ikke spise noen store måltider på forhånd, og drikk rikelig med vann. Til slutt, bre over deg et løst bomullssjal, ikke ta på trange klær, som f eks en badedrakt, det vil påvirke temperaturregulering og svetting etter et dampbad. Er du klar for et besøk i dampbad og overvinne hverdagens stress? Ikke nøl! Få nye styrke og forbedre generell fysisk og mental velvære! Klar, ferdig, full damp fremover ... Kontakt oss gjerne for hjelp til bestilling av besøk på termalbad i Budapest!

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Budapest badetradisjon går tilbake to tusen år til romertiden da Ungarn var en del av Romerriket.

Etikette i Budapest Spas

Hva er etiketten på spabadene i Budapest?

Gellert termalbad

Budapest´s mest kjente termalbad er nok er Gellért badet!

Széchenyi termalbad

Szechenyibadet i Budapest er et flott badeanlegg som ligger i Budapests store folkepark.

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Hadde en kjempe fin tur til Budapest med bedriften. En stor takk til Ronny og de flinke guidene. Ett seriøs reiseselskap .
Geir Flåten 5
Geir Flåten 17-10-2014 20:16:07
Fin tur. God service, rask og bra oppfølging. Alt fungerte perfekt.
Gerd Skrindo Nilsen 5
Gerd Skrindo Nilsen 23-04-2015 21:23:48
Fantastisk
Håkon F. Dahl 5
Håkon F. Dahl 21-06-2015 23:52:16
{assign_variable:p_url=""}