Hotell i Budapest!

Book ditt hotell i Budapest via noen som kjenner Budapest og de mange hotellene i Budapest! Vi anbefaler deg gjerne perfekte og rimlige hotell i Budapest og gir uforpliktende forslag via epost!

Og la det være sagt med engang: Vi også imponert over det enorme antall hotell i Budapest som finnes i de mange søkemotorene!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud - fyll inn vårt kontaktskjema

- Men enten du er på jakt etter sentrumshotell, et rimelig pensjonat eller vil bo eksklusivt ved elven i Budapest, så har vi full oversikt over hvike hotell som er verdt for deg å velge!

Vi har tatt oss bryet med å besøk hoteller i Budapest og nå endt opp med en liste med ca 50 hotell som svarer til norske forventninger, både mtp standard og ikke minst beliggenhet.

(For hvem vil vel bo 2 timer utenfor byen, når man er på weekendtur til Budapest?)

Vi er som regel alltid rimligere eller matcher enhver pris på søkemotorer, men hos oss får du bedre betalingsbestingelser (kreditkort eller faktura), hyggelig og enkel avbestilling (ikke noe 815 nummer her i gården!) og ikke minst et trygt valg fra noen som kjenner og bor i Budapest på en daglig basis!

Vi sender deg gjerne en fersk liste over anbefalte hotell via e post eller slår på tråden om du gir oss ditt telefonnummer om du forteller oss når du planlegger å besøke "byen vår". - Underveis gir vi gode råd og tilpasser oss dine ønsker, enten du ikke ønsker teppe på gulvet, ønsker høyt oppe i etasjene eller utsikt mot slottshøyden. Hos oss får du altså skredersøm!

For at vi skal gi deg en garantert pris, ber vi om følgende informasjon:

- Antall personer / romfordeling.

- Dato for innsjekk/utsjekk

- Standard/egne rompreferanser. (dobbelt rom/ twin/suite/slott)

- Andre ønsker (rolig område nært downtown / "midt i gryta" / Spa hotell / Nært shopping etc)

- Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom.

- Gjerne priside om dere reiser på et bestemt budsjett.

Når vi sammen har funnet det hotellet som du mener passer deg, ditt reisefølge og din lommebok, bestiller vi hotellet (med evt ønsker du måtte ha) og sender en faktura som normalt må være betalt 14 dager før du ankommer!

(- Hos slipper du altså å betale hotellet månedsvis før du kommer og utgi sensetiv bankkort informasjon på nettet...)

- Vi forhandler årlig flere tusen netter og det er ikke få gjester som fornøyd har reist hjem etter champagnevelkomst på overdådige spahotell, rimelige leilighetshotell i sentrum eller flotte 4 stjerners design hotell til en pris som var betydelige lavere enn på nettet!

Merk at nærsagt alltid har inkludert frokostbuffet, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale 10 - 28 euro for frokost. I tillegg har vi alltidinkludert lokale skatter/avgifter, slik at man slipper å få en "kald dusj" på 28% ekstra som belastes VISA kortet ditt når du sjekket ut!

Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker. Og selvsagt har vi ingen bestillingsgebyr. Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 18kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester.

Vi svarer normalt samme dag eller garantert innen 24timer.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Topp service! Kan tryggt anbefales!
Cathrine Jensen 5
Cathrine Jensen 24-09-2014 22:16:59
For meg som ikke er ute å reiser så mye så er det helt herlig å få en god opplevelse ute i utland. Dere gjorde denne turen til en VELDIG minneverdig tur som jeg seint vil glemme! Du er en person som har masse energi og som virkelig vil yte service, og det legger man fort merke til! :) Veldig takknemlig for hele turen dere stelte i stand! Takk for en kjempe flott tur som jeg gjerne skulle tatt om igjen :)
Daniel Ruud 5
Daniel Ruud 16-10-2014 03:12:33
Min kone og jeg var på reise til Budapest i mai, og booket hotell via Budapestagency. Vi fikk bl.a. gode priser på hotellet, transport til og fra hotell inkludert, egen guidebok ved ankomst og ikke minst god oppfølging underveis. Blant annet fikk vi hjelp til å booke bord på populære restauranter (da vi kontaktet restaurantene direkte fikk vi beskjed om at det var fullt, men Budapestagency ordnet bord på ønsket tidspunkt). Takk for svært god hjelp! Kan trygt anbefale Budapestagency ved reise til Budapest!
Roger Lian 5
Roger Lian 04-06-2015 12:46:36
{assign_variable:p_url=""}