Hotell i Budapest!

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Book ditt hotell i Budapest via noen som kjenner Budapest og de mange hotellene i Budapest! Vi anbefaler deg gjerne perfekte og rimlige hotell i Budapest og gir uforpliktende forslag via epost!

Og la det være sagt med engang: Vi også imponert over det enorme antall hotell i Budapest som finnes i de mange søkemotorene!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud - fyll inn vårt kontaktskjema

- Men enten du er på jakt etter sentrumshotell, et rimelig pensjonat eller vil bo eksklusivt ved elven i Budapest, så har vi full oversikt over hvike hotell som er verdt for deg å velge!

Vi har tatt oss bryet med å besøk hoteller i Budapest og nå endt opp med en liste med ca 50 hotell som svarer til norske forventninger, både mtp standard og ikke minst beliggenhet.

(For hvem vil vel bo 2 timer utenfor byen, når man er på weekendtur til Budapest?)

Vi er som regel alltid rimligere eller matcher enhver pris på søkemotorer, men hos oss får du bedre betalingsbestingelser (kreditkort eller faktura), hyggelig og enkel avbestilling (ikke noe 815 nummer her i gården!) og ikke minst et trygt valg fra noen som kjenner og bor i Budapest på en daglig basis!

Vi sender deg gjerne en fersk liste over anbefalte hotell via e post eller slår på tråden om du gir oss ditt telefonnummer om du forteller oss når du planlegger å besøke "byen vår". - Underveis gir vi gode råd og tilpasser oss dine ønsker, enten du ikke ønsker teppe på gulvet, ønsker høyt oppe i etasjene eller utsikt mot slottshøyden. Hos oss får du altså skredersøm!

For at vi skal gi deg en garantert pris, ber vi om følgende informasjon:

- Antall personer / romfordeling.

- Dato for innsjekk/utsjekk

- Standard/egne rompreferanser. (dobbelt rom/ twin/suite/slott)

- Andre ønsker (rolig område nært downtown / "midt i gryta" / Spa hotell / Nært shopping etc)

- Allergi, ikke røyk/røyk eller andre nødvendige ønsker for rom.

- Gjerne priside om dere reiser på et bestemt budsjett.

Når vi sammen har funnet det hotellet som du mener passer deg, ditt reisefølge og din lommebok, bestiller vi hotellet (med evt ønsker du måtte ha) og sender en faktura som normalt må være betalt 14 dager før du ankommer!

(- Hos slipper du altså å betale hotellet månedsvis før du kommer og utgi sensetiv bankkort informasjon på nettet...)

- Vi forhandler årlig flere tusen netter og det er ikke få gjester som fornøyd har reist hjem etter champagnevelkomst på overdådige spahotell, rimelige leilighetshotell i sentrum eller flotte 4 stjerners design hotell til en pris som var betydelige lavere enn på nettet!

Merk at nærsagt alltid har inkludert frokostbuffet, så våre gjester slipper å ”oppdage” at man her i Budapest (som ellers!) må betale 10 - 28 euro for frokost. I tillegg har vi alltidinkludert lokale skatter/avgifter, slik at man slipper å få en "kald dusj" på 28% ekstra som belastes VISA kortet ditt når du sjekket ut!

Vi kan som regel formidle hotell fra 15 – 38% under hotellets normalrate, ettersom vi kjøper relativt stort fra de hotell som vi bruker. Og selvsagt har vi ingen bestillingsgebyr. Budapest.no er babyvennlig, og har utleie av babyseter for bil opp til 18kg, samt barnevogn på forespørsel, for best komfort for våre yngste gjester.

Vi svarer normalt samme dag eller garantert innen 24timer.

Relatert Innhold
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Fantastisk tur, med fantastik hotell og middag - og ikke minst vertskap av Budapestagency! Hadde aldri fått opplevd så mye, og sett så mye av byen hadde det ikke vært for de. Vi kommer gjerne igjen:)
Gry Helle Prytz 5
Gry Helle Prytz 25-09-2014 09:09:28
Tusen takk til Budapestagency for all hjelp rundt vårt bryllup den 07.08.15. Denne dagen ble perfekt og vi fikk en dag og opplevelse som strakk seg langt ut over våre forventninger. Her kan vi komme med de varmeste anbefalinger. Vi har faktisk ingenting å sette fingeren på. Vi fikk også inntrykk av at Budapestagency med Ronny, Victoria og Agnes som vi har hatt kontakt med har et godt og etablert rykte blant sine samarbeidspartnere og dette igjen medførte at vi ble stelt ekstra pent med. Dette være seg spa, fotograf, restaurant o.l. Så takk igjen og på gjensyn.
Lars Gustavsen 5
Lars Gustavsen 12-08-2015 20:56:39
Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med nagon som kunde spraket. Tack
Lisbeth J K Eriksson 5
Lisbeth J K Eriksson 12-05-2017 19:43:50
{assign_variable:p_url=""}