God jul fra Budapest!

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Vi ønsker alle våre hjemreiste og reiseklare gjester, samt alle dere andre som besøker vår hjemmeside, en riktig God Jul!. ( – Legg gjerne igjen en julehilsen på kommentarfeltet nederst i artikkelen.)

Årets julegave har vi delt i to:
Vi donerte først som vanlig et beløp til ”vårt” barnehjem her nede som alltid trenger bistand, men vi slo også på stortromme for noen av årets uheldige Budapest reisende:

Hvem husket ikke askeskyen fra Island som lammet hele luftrommet i april 2010. Vi fikk da møtt en rekke hyggelige nordmenn som ikke visste hva de skulle gjøre for å komme seg fra Budapest..

En del av disse valgte å benytte en av våre oppsatte busser og som en gest til disse, som fikk en uheldig opplevelse med sin hjemreise, har vi i dag i under påsyn av vår lokale ”lensmann og lotterimyndighet” ( - De hyggelige folka på Den Norske ambassaden!) trukket ut en gratis tur for 2 personer til Budapest blant de askefaste!

Slik får altså Marius Glorvigen + 1 person en hyggelig gjenreise fra Oslo til Budapest med fly, hotell med champagne velkomst og vinsmaking i 2011, alt dekket av vårt lille Budapest-reisebyrå!
Forhåpentligvis denne gangen uten avbrudd med askesky og busstur hjem! [ Marius selv melder på telefon: ”Jøss, dette hadde jeg ikke ventet! Fantastisk! Supert! God Jul til alle som leser dette!” ]


Med dette ønsker vi alle sammen nok en gang en fabelaktig fin jul, et forrykende godt nytt år! Vi ses i Budapest!


Mvh alle oss på Budapest.no kontoret i Budapest!
(Som nå strax skal spise restene fra t-i-d-e-n-e-s lutefisklag og snart begynne å se på hvordan vi skal lage det importerte pinnekjøttet & ribba fra Norge på Ungarsk kjøkken!)

wink


http://www.budapest.no/assets/jule_wide.jpg

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Har vært to ganger med Budapest agency i Budapest, før jul å på våren! En vakker by å VELDIG god service av Ronny! Kan absolutt anbefales!!! PS.. Champagne fra Ungarn er fantastisk!!!
Nina Hansen Frogum 5
Nina Hansen Frogum 13-10-2014 11:07:01
Hei:) Takker for en fin tur nok en gang:) Super service og god oppfølging. Du og kona di er gode mennesker som sprer glede. Håper på flere turer med dere:)
Line Nilsen 4
Line Nilsen 15-10-2014 11:59:04
Godt levert opplegg for Klassetur med 29 reisende. Transport med Buss fra flyplass til hotellet med norsktalende sjafor, gjorde ankomsten topp! Hotellet var flott og det var god service. Byvandringen vi hadde booket, ble kjedelig for ungdommer som helst ville shoppe og de bakerste i folge fikk ikke med seg hva guiden snakket om. Her skulle man tenkt Buss eller ore mikrofoner ? Resturantene som var forhandsbestilt var ogsa bra. Men Trofea grill var nok den som skaret hoyest med tanke pa mat og service?
Ann-Kristin Danielsen 4
Ann-Kristin Danielsen 02-04-2017 10:27:29
{assign_variable:p_url=""}