God jul fra Budapest!

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Vi ønsker alle våre hjemreiste og reiseklare gjester, samt alle dere andre som besøker vår hjemmeside, en riktig God Jul!. ( – Legg gjerne igjen en julehilsen på kommentarfeltet nederst i artikkelen.)

Årets julegave har vi delt i to:
Vi donerte først som vanlig et beløp til ”vårt” barnehjem her nede som alltid trenger bistand, men vi slo også på stortromme for noen av årets uheldige Budapest reisende:

Hvem husket ikke askeskyen fra Island som lammet hele luftrommet i april 2010. Vi fikk da møtt en rekke hyggelige nordmenn som ikke visste hva de skulle gjøre for å komme seg fra Budapest..

En del av disse valgte å benytte en av våre oppsatte busser og som en gest til disse, som fikk en uheldig opplevelse med sin hjemreise, har vi i dag i under påsyn av vår lokale ”lensmann og lotterimyndighet” ( - De hyggelige folka på Den Norske ambassaden!) trukket ut en gratis tur for 2 personer til Budapest blant de askefaste!

Slik får altså Marius Glorvigen + 1 person en hyggelig gjenreise fra Oslo til Budapest med fly, hotell med champagne velkomst og vinsmaking i 2011, alt dekket av vårt lille Budapest-reisebyrå!
Forhåpentligvis denne gangen uten avbrudd med askesky og busstur hjem! [ Marius selv melder på telefon: ”Jøss, dette hadde jeg ikke ventet! Fantastisk! Supert! God Jul til alle som leser dette!” ]


Med dette ønsker vi alle sammen nok en gang en fabelaktig fin jul, et forrykende godt nytt år! Vi ses i Budapest!


Mvh alle oss på Budapest.no kontoret i Budapest!
(Som nå strax skal spise restene fra t-i-d-e-n-e-s lutefisklag og snart begynne å se på hvordan vi skal lage det importerte pinnekjøttet & ribba fra Norge på Ungarsk kjøkken!)

wink


http://www.budapest.no/assets/jule_wide.jpg

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Mitt inntrykk av Budapest Agency er vanskelig å beskrive med ord ; De må bare oppleves! Maken til service, oppfølging og profesjonelle reisearrangører og bryllupsplanleggere skal en leite lenge etter!! Jeg har reist 4 ganger til Budapest i 2014 og hver gang har vært et eventyr! Og det hele toppet seg da vi også hadde med et reisefølge på 80 personer; rett og slett Fantastisk å ha et samarbeid med et så pålitelig og personlig byrå; jeg stolte 100% på dere og ble aldri skuffet, men istedet fikk mer enn jeg kunne drømme om. Budapest Agency overrasket oss med sine kreative forslag, de beste anbefalinger på hva en bør oppleve når en er i byen, samt reservasjoner på Spa, middag, rivercruice, vinsmaking etc... Ypperste kvalitet! Jeg anbefaler dere til alle som skal reise til Budapest og vet at de får max utbytte av sitt opphold ved å booke gjennom dere. Gleder meg allerede til det blir min neste tur til denne byen som har fått et spesielt plass i mitt hjerte - mye takket være de flinke menneskene i Budapest Agency som har gitt både meg og mitt reisefølge minnesrike opplevelser! Tusen takk <3
Cathrine Lillebøe Håland 5
Cathrine Lillebøe Håland 17-09-2014 14:11:02
Tusen takk for at dere finnes i Budapest! Dere gjør virkelig hverdagen mye lettere for så mange sjeler her nede og jeg, med flere, setter stor pris på det arbeidet dere gjør. Budapestagency er virkelig et firma man kan stole på, og jeg anbefaler dere til alle som skal ta en svippom innom Budapest! Takk skal dere ha :)
Ingri H. Hadler- Jacobsen 5
Ingri H. Hadler- Jacobsen 16-10-2014 20:42:47
Har brukt Budapestagency begge gangene vi har vart pa jentetur i Budapest, fantastisk service og opplevelser. Neste gang haper jeg a reise med kjaresten?
Wenche Linn Blomli 5
Wenche Linn Blomli 11-11-2016 17:33:48
{assign_variable:p_url=""}