God jul fra Budapest!

Denne artikkelen er mer enn 12 månder gammel - innholdet kan være endret.

Vi ønsker alle våre hjemreiste og reiseklare gjester, samt alle dere andre som besøker vår hjemmeside, en riktig God Jul!. ( – Legg gjerne igjen en julehilsen på kommentarfeltet nederst i artikkelen.)

Årets julegave har vi delt i to:
Vi donerte først som vanlig et beløp til ”vårt” barnehjem her nede som alltid trenger bistand, men vi slo også på stortromme for noen av årets uheldige Budapest reisende:

Hvem husket ikke askeskyen fra Island som lammet hele luftrommet i april 2010. Vi fikk da møtt en rekke hyggelige nordmenn som ikke visste hva de skulle gjøre for å komme seg fra Budapest..

En del av disse valgte å benytte en av våre oppsatte busser og som en gest til disse, som fikk en uheldig opplevelse med sin hjemreise, har vi i dag i under påsyn av vår lokale ”lensmann og lotterimyndighet” ( - De hyggelige folka på Den Norske ambassaden!) trukket ut en gratis tur for 2 personer til Budapest blant de askefaste!

Slik får altså Marius Glorvigen + 1 person en hyggelig gjenreise fra Oslo til Budapest med fly, hotell med champagne velkomst og vinsmaking i 2011, alt dekket av vårt lille Budapest-reisebyrå!
Forhåpentligvis denne gangen uten avbrudd med askesky og busstur hjem! [ Marius selv melder på telefon: ”Jøss, dette hadde jeg ikke ventet! Fantastisk! Supert! God Jul til alle som leser dette!” ]


Med dette ønsker vi alle sammen nok en gang en fabelaktig fin jul, et forrykende godt nytt år! Vi ses i Budapest!


Mvh alle oss på Budapest.no kontoret i Budapest!
(Som nå strax skal spise restene fra t-i-d-e-n-e-s lutefisklag og snart begynne å se på hvordan vi skal lage det importerte pinnekjøttet & ribba fra Norge på Ungarsk kjøkken!)

wink


http://www.budapest.no/assets/jule_wide.jpg

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Vi var gjester i Cathrine og Heins sitt bryllup, august 2014. Hele arrangementet var helt fantastisk fra start til slutt. En uforglemmelig opplevelse, i en by vi absolutt kunne tenke oss å reise tilbake til, og da vil vi selvfølgelig ta kontakt med Budapestagency igjen. Virkelig profesjonelt!
Anette Chrisanthi Perera Bakketeig 5
Kun positive ting å si!!!
Fredrik Selvig 5
Fredrik Selvig 17-10-2014 09:34:35
Postpensjonistene i Vestoppland har hatt noen fantastiske dager i Balatonfured!! Fantastisk oppfølging , og guide Gabor sjarmerende, flink og hyggelig.. Det er andre turen vår med Ronny og hans reisebyrå !! Like godt fornøyd begge gangene !!
Marit Langbo 5
Marit Langbo 06-09-2015 11:18:14
{assign_variable:p_url=""}