Vi gir deg trygghet på reisen til Budapest, uten ekstra kostnad

Ja da, vi er også bekymret og river oss i håret over viruset som herjer over hele verden.
Vi har allerede skutt oss selv i foten og sagt at dere ikke bør besøke Budapest tidlig sommeren 2020 – og følge FHI sine anbefalinger med reise med måtehold.
 

Uansett er det ingen vits å IKKE begynne å se frem til / glede seg / planlegge og bestille neste tur og nå gjør vi det enda tryggere å reise med oss i Budapest.no.
I tillegg til at vi følger pakkereiseloven lanserer vi vår egen trygghetspakke - slik at du kan bestille reisen og oppleve Budapest og Ungarn uten bekymring.
 

Alt nedenfor er inkludert, uten ekstra kostnad, og gjelder for alle som bestiller pakkereise med oss i perioden 24.07 - 01.09.2020, for reiseperioden 24.07 – 01.06.2021.
 

- Fleksible betalingsbetingelser.
Vi har siden korona kaoset startet uansett refundert alle som har reist med pakkereise hos oss og som ble «rammet» av reiseråd. Men for at du ikke skal være redd for å låse pengene dine tilbyr vi nå mulighet for bestilling uten forhåndsbetaling på de fleste reiser.
Du betaler kun nært ankomst og etter avtale når vi ser at «kysten er klar» og man kan reise. 
 

- Fleksible avbestillingsbetingelser.
Vi lar deg avbestille uten kostnad (med full refusjon om du har betalt) om reiseråd fra FHI tilsier at man ikke bør reise til regionen du har bestilt med oss.   
 

- Positiv test -> bli hjemme
Hvis du tester positivt for COVID-19 før avreise, lar vi deg avbestille uten kostnad (med full refusjon om du har betalt).

Vi anbefaler sterkt at du tegner en reiseforsikring før avreise som dekker deler av reisen din som ikke innbefattes av våre tiltak. I tillegg til overnevnte har vi håndplukket hotell, transport og opplevelse leverandører for å forhindre og unngå spredning av smitte. Du og ditt reisefølge reiser alltid alene i transport øyemed, dere bor på hoteller som følger strenge tiltak og er sertifisert for å motta reisende.  For restauranter og utflukter har vi et knippe av våre samarbeidspartnere klare til levering av fantastiske opplevelser.
 
 

Vi har allerede mange som helt uforpliktende har bestilt tur til julemarkedet i 2020 og vårtur i 2021 – som strengt tatt kan avbestille de programmene de har via oss like før ankomst uten at de har betalt oss – eller det koster dem en forint!For booking og uforpliktende tilbud er det bare på kontakte oss via vårt kontaktskjema med all info om antall reisende, ønsket reiseperiode og budsjett om dere har dette klart allerede.GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Kostnadsfri avbestilling - trygghet på reisen til Budapest