Vinterprogram i Budapest

Hva kan du gjøre i Budapest i vintermånedene! Her kommer vi med gode tips for aktiviteter og program til deg som planlegger et besøke i Budapest på vinterårstiden mellom november til mars!

Julemarked i Budapest
Besøk julemarkedet
Julemarkedet på Vörösmarty ter er kåret som ett av Europas topp 10 julemarkeder av Travel & Leisure Magazine, og er i seg selv det største julemarkedet i Budapest og Ungarn. Det er 3-4 mindre julemarkeder i Budapest, men det er først og fremst hovedjulemarkedet på Vörösmarty ter, hvor du finner hundrevis treboder med masse gaver og suvenirer, samtlivlig musikkkonserter så og si døgnet rundt som tiltrekker flest besøkende. Les mer om julemarked i Budapest! 

Spa og termalbad i Budapest
Bad og spa i Budapest
Selvfølgelig er alle spa og offentlige bad åpne, selv om det er under frysepunktet på gradestokken! Lite er så forfriskende som ett dampende besøk på Szechenyibadet, som er Europas største termalbadanlegg!  Her holder vannet er konstant 38 grader og du nyter en duggfrisk drikke! Men budapest har mange andre termalbad også - for en komplett oversikt over muligheten for spa og termalbad i Budapest se her

 

Dra på en konsert eller berik deg med kulturopplevelser i verdensklasse
Noen av årets beste muligheter for å gå på konserter kan bli funnet ”off season”. I Budapest har du selvsagt opplevelser året rundt, men tilgjengeligheten er bedre når byen har færre turister og i perioden nove,ber til mars blir det arrangert mange gode konserter i Arts The Palace (MUPA) eller på Den Ungarske Statsoperaen.
Ettersom det er færre folk i byen, er det som oftest alltid ledige billetter til konserter, og har du booket overnatting / turen via oss må du må gjerne kontakte oss for oppdatert informasjon om pågående konserter og hjelp til å skaffe billetter! 

Helseferie i Budapest
Helsereiser

Helse og helsetjenester er tilgjengelige året rundt - hvorfor ikke å spare tusenvis av norske kroner på tannlege, optiker / synslaser og andre helserelaterte tjenester? I perioden November til mars har vi dessuten hotell 20-30% lavere enn for eksempel i mai - juni, slik at kostnadene kan reduseres vesentlig også på oppholdssiden. I de siste årene har vi bistått flende hundre reisende med synslaser behandling, hvor du får de siste teknologiene innenfor RLE og femto/intralasik til en fornuftig pris!

Shopping
Storby shopping går aldri av moten og i Budapest finner du flust av kjøpesenter, handlegater og markeder hvor det stort sett kontinuerlig er salg og tilbud. Eller om du skal opp til svart belte i shopping, ta turen ut til noen av Outletene hvor merkeklær kan kjøpes 20 – 40% rimeligere enn i hovedbutikkene.

Les mer om shopping på vår tema side her.


Relatert Innhold

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Restaurant kultur i Budapest

Hvor mye tipser man? Når spiser man middag? Er menyene på engelsk? – Disse og andre spørsmål får du svar på i denne lille saken!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Les mer om aktiviteter i Budapest

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Restaurant kultur i Budapest

Hvor mye tipser man? Når spiser man middag? Er menyene på engelsk? – Disse og andre spørsmål får du svar på i denne lille saken!

Les mer
Botanisk hage - et lite grønt paradis midt i Budapest

Trenger du et avbrekk fra det travle bylivet? Da anbefaler vi en tur til ELTE Botanisk hage, bedre kjent som Füvészkert.

Les mer

Vi i Budapest.no tilbyr en rekke tjenester for deg som besøker byen!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Les mer
Minibuss guideing i Budapest er morro

Se Budapest med egen guide og minibuss som dekker de flotteste attraksjonene Budapest har i by på!

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Museum i Budapest

Budapest har et stort utvalg av museer. Vi presenterer her et utvalg av de museene vi synes det er verdt å få med seg.

Operahuset (oppdatert artikkel i 2018)

En av Budapests flotteste bygninger, enten man er dreven operaelskere og nybegynner med sans for unik arkitektur!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Dette reisebyrået kan jeg anbefale på det varmeste. Budapest Agency yter utrolig god service til deg som kunde. Har du spørsmål om steder, anbefalinger, utflukter etc. så er de imøtekommende og gir deg også tips til div. attraksjoner. Da jeg selv har jobbet i denne bransjen, vet jeg hvor viktig det er å ta vare på kundene sine og Budapest Agency gir deg alltid det lille ekstra, for at du skal være fornøyd. Her får du personlig god service og svar i løpet av 24 timer, så sant det ikke er midt i sommersesongen, da kan det ta noe lengre tid. Personlig har jeg hatt kontakt med Gabor og den servicen han har utvist oss siden vi tok kontakt første gang, har resultert i at vi har vært i Budapest 3 ganger. Vi har rett og slett forelsket oss i dette landet. Skal du noen gang til Budapest, så er Budapestagency det rette stedet å henvende seg. Her setter de sammen pakker for deg med hotell og evt. utflukter du måtte ønske deg, hvilket jeg kan anbefale at man benytter seg av, man blir ikke skuffet men heller positivt overrasket. En stor takk til Budapestagency for deres skreddersydde pakker til oss.
Hege Kristin Fredriksen 5
Hege Kristin Fredriksen 20-07-2015 15:21:28
Superbra service! Tack sa mycket!
Lena Sturk Elena Kiseleva 5
Lena Sturk Elena Kiseleva 11-05-2017 14:38:52
Har brukt Budapestagency begge gangene vi har vart pa jentetur i Budapest, fantastisk service og opplevelser. Neste gang haper jeg a reise med kjaresten?
Wenche Linn Blomli 5
Wenche Linn Blomli 11-11-2016 17:33:48
{assign_variable:p_url=""}