Besøk den flotte innsjøen Balaton og 2 vingårder!

Vinsmaking i Ungarns egen sjø: Balaton


Budapest er blitt en av de mest kjente europeiske destinasjonene, men for alle de som er nysgjerrige nok til å våge seg utenfor den ungarske hovedstaden, venter den vakre Balatonsjøen på deg.
Ikke bare er dette en av de største innsjøen i Europa, men den turkise innsjøen figuerer ofte på lister i internasjonale magasin og aviser over steder som man må besøke før masseturismen overtar.
Fra de mange pittoresk utsiktspunktene til håndplukkede, fantastiske vin-eiendommer, er Balatonsjøen stedet å reise til Ungarn fra vår til høst.

 

Bli med på vinsmaking og lunsj kun 70-95min unna Budapest sentrum.

- Dette vingårdsbesøket skjer i den kjente Balatonregionen, særlig kjent for sine friske hvitviner og fruktige roséviner. Varigheten er ca 8 timer alt i alt, men vil variere litt på hvor ivrig man er på smakingen underveis!
Les mer om vingårdsbesøk i Balaton  her!

 


Dette er inkludert:

- Transport tur/retur fra ditt bosted (minibuss/drosje)
- 3 retters flott lunsj basert på kortreiste råvarer
- Smaking av 8 perlende viner fra 2 vingårder
- Omvisning på vingård inkl kjellerbesøk
- Egentid i sjarmerende strandby ved Balatonsjøen

Bestill her!For et lite tillegg kan vi by på helstekt gris, seilbåt/båttur på den flotte innsjøen eller slottsbesøk.

Vi har tilbudt vingårdstur i mer enn 15 år og vi ukentlig fantastiske tilbakemeldinger fra våre reisende. Vingårdsbesøk er et program som skreddersys for våre reisende, og vi tilbyr i tillegg til vingårdsutflukter også gourmet turer for grupper som ønsker seg til Balaton. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Vingårdsbesøk i Balaton