Bli hentet på flyplassen og se byen fra minibuss setet med egen guide og buss!

Hopp over køen!
Bli kjent med Budapest i en fei med guiding fra flyplass før dere etter ankomst på hotellet får en privat og nyttig omvisning rundt hotellet av vår lommekjente guide. Du blir altså hentet på flyplassen, får transport til hotell mens du blir kjent med byens viktigste severdigheter . 
Tilslutt blir du vist rundt hotellet og lærer byen/får nærmeste trikk/metro og kanskje en minibank pekt ut. Superbra!

 


Dette er inkludert på programmet minibuss med guide fra Budapest flyplass:

- Du hentes på flyplassen av guide med navneskilt!
- Turen varer i 3 timer med buss og vandring rundt hotellet og regnes fra dere møter guiden i ankomsthallen!
- Norsktalende lisensiert guide (Andre språk på forespørsel)
- 144 siders guidebok på norsk til hver av deltagerne!

Bestill her!

Minimumsantall 5 påmeldte, med mindre du har bestilt overnatting via oss.


Praktisk Informasjon for alle guidede turer:

Programmene som presentert over arrangeres daglig, om 4 deltagere eller mer, bestilles. Er dere to som kommer med oss og har bestilt hotell/overnatting  - arrangerer vi dette såfremt vi har kapasitet/ledig guide!

Tjenesten må forhåndsreserveres, og du vil motta en skriftlig bekreftelse (voucher) fra oss . Det er alltid mulighet for bevertning i form av lunsj eller middag i etterkant av våre turer i Budapest.
Vi bekrefter normalt alle bestillinger innen 24 timer med voucher tilbake til dere med alle opplysninger.
Husk at vi også tilbyr flere ungarske oversettere/tolker for bedrifter eller lag som har behov for dette, og det er ikke rent få faglige presentasjoner og opplegg for norske bedrifter vi har gjennomført! Vi kan tilby sertifiserte norsktalende guider norsktalende, fastboende verter som gir praktisk informasjon eller engelsktalende lisensierte guider for de som ønsker dette.

Alle våre ansatte er fastboende med god kunnskap om Budapest og du som kunde kan stille spørsmål underveis! Budapest.no er medlem i RGF - Reisegarantifondet - og vi er en trygg samabeidspartner med over 15 års erfaring fra reiseliv.
Vi var først norske reiseguide i Budapest som startet med byvandring med norsktalende guide og alle våre norsktalende guider har selvsagt lokal offisiell lisens. Vi skreddersyr gjerne turer på egne tidspunkt for deg og ditt reisefølge!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Transport og norsktalende guide fra flyplass