Fersktrykket (2019) guidebok på 144 sider er nå klar for våre reisende!

Så er vi i gang igjen. Den splitter nye og ferske guideboken er endelig ankommet kontoret og de første 200 eksemplarene er allerede gitt ut til våre reisende.
Denne boka er fersk trykket i 2019 og er nå sannsynligvis Norges mest solgte reiseguide, med over 25000 kopier trykket opp de siste 10 årene.

Som i starten i 2009, har vi holdt oss tro til konseptet og ble sjette utgave av "Mellom Broer i Budapest" skrevet og laget av Viktoria, som utover å være offisiell lisensiert turistguide, er en av gründerne bak Norges første reiseside om Budapest - Budapest.no.
Boken er på hele 144 sider og er spekket med kart, insiders-tips, oversikter på alt fra kjøpesenter, ruinpubber, offentlig transport, restauranter og selvsagt en rekke små (og store) by-hemmeligheter!

Boken ble først trykket i 2009 år og har vøært revidert 5 ganger før årets nytrykk. Nå har er den utvidet med bedre kart, allergi liste (med ungarske - norske ord) en stor arkitektur seksjon og mye annet snadder for både Budapest turister som entusiaster.
Ettersom boken både er liminnbundet så tåler den virkelig å bli brukt, mens man traver ned Budapests gater - og det er nettopp at dette er en bruksbok for deg som reiser til Budapest som gjør at vi har fått gode anmeldelser, feks av Adresseavisen.

Så hvordan får du tak på boken? Den kan du kjøpe enkelt og greit her på Budapest.no - og vi sender den hjem til deg gratis via post eller om du vil: Så leverer vi den på hotellet du har booket her nede i Budapest! (Merk at vi kun leverer boken til hotell - IKKE leiligheter.)

Bestill boken her!Men det er en dårlig skjult hemmelighet at alle som booker overnatting i Budapest av oss mottar boken som en del av kjøpet & vinvelkomst av oss på hotellet. Så om du skal ha et flott hotell til en god pris i Budapest, så får du boken med på kjøpet.

I tillegg gir våre lisensierte guider ut boken til deg som booker guidet tur i Budapest, enten du vil ha den originale norske byvandringen eller en minibussguide med en norsktalende guide som viser deg Budapests gater! Klikk her for å lese mer om guidede turer i Budapest!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Fersktrykket reiseguide til Budapest (oppdatert i 2019)