Hva med å ta det store spranget å gifte seg i Budapest? Vi hjelper deg!

Bryllup i utlandet er super populært, og vi har flere og flere som kontakter oss for å bistå med dette i Budapest. Et utrolig trivelig brudepar tok alle skrittene og valgte å la oss være lokal medhjelper, les mer om bryllupet hvor vi stengte av fiskebastionen, leide Budapests flotteste ballroom og sendte de glade jentene i Katzenjammer på scenen her. Ingen andre har gjennomført så mange norske /skandinaviske bryllup i Budapest som oss og vi har virkelig ”knekt koden” for hvordan man kan bli gift her nede.

Ingen reisearrangører med forankring i skandinavia bistått flere nordiske/norske reisende med bryllup og nytt fra høsten 2013 er at Den Norske ambassaden i Budapest også har vigselsrett. Det betyr at for de av dere som skal ta det store spranget så er det nå enda enklere.
Vi tipser i såmåte om at pågangen for denne tjenesten er stor og at de kun har vigsler på utvalgte dager. Det er derfor anbefalt at man avtaler dette i god tid - sjekk ambassadens hjemmesider eller om dere kontakter oss kan vi bistå med planleggingen også av dette. Hva som er ekstra unikt er at Ambassaden også kan gjennomføre vigsler for lykkelige av samme kjønn, noe som kun er mulig på en håndfull ambassader.


Vi har knekt koden for hvordan man kan ha bryllup i Budapest og vi kan nå tilby dette til brudepar fra Norge, Sverige og Danmark .

Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi tar som vanlig ansvar fra start til slutt, så alt du som skal gifte deg trenger å gjøre er å nyte en dag med din kommende storfamilie.

Vi har selvsagt både referanser, bilder og video fra våre bryllup i Budapest - vurderer du giftemål her nede er det bare å ta kontakt med oss!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Bryllup i Budapest