Zeller Bistro

Hos Zeller Bistro kan man oppleve en enestående restaurantopplevelse.

Restauranten ligger i en sidegate fra hovedgaten Andrássy, og er litt utenfor de vanligste turiststrøkene. Ikke nok med at maten hos Zeller Bistro er bra, alt rundt er i tillegg svært godt gjennomført. Dette gjør at hele måltidet blir en flott opplevelse. Man blir møtt av en trivelig betjening som ofte stiller med hjemmelaget musserende vin laget av hylleblomst. Betjeningen er også svært hjelpsom, og kommer med gode anbefalinger og smaksprøver om man ønsker vin til maten. Det kan være vanskelig å få bord her, og bordreservasjon er et must. Om man ikke lykkes med å få bord til middagsserveringen, kan det være et godt alternativ å spise lunsj her.

Bestill bord gratis i en fei, fyll ut skjema under!

Hva er fornavnet til Norges konge?

Relatert Innhold

Tagger

Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Generell restaurantinformasjon
Navn Zeller Bistro
Addresse 1077 Budapest Izabella u. 38.
Kjøkken
Åpningstider

​Man: stengt

Tirs-Lør: 12:00-15:00 og 18:00-23:00

Søn: stengt

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kan varmt anbefale Budapestagency - jeg har i et halvt år haft kontakt til dem, da jeg havde arrangeret en tur for 6 personer til Budapest omkring en af deres nationaldage 20.8., som jeg havde en masse spørgsmål til. Udover at finde et af de bedst beliggende hoteller for os, medfulgte der også en 3 timers guidet tur med en dansktalende guide ( tusind tak til Anna). Samt en bog over Budapest. Selvom jeg havde været der 5 gange før, fik jeg en masse nye oplevelser denne gang - takket være de søde medarbejdere hos Budapestagency - især tak til Gabor❤️
Pia Ørnslund 5
Pia Ørnslund 24-08-2015 09:00:52
Var deltaker på tur til Bratislava med Tveit regnskap.Heile helga var flott opplagt med supert program og flotte opplevelser.
Reidun Pedersen 5
Reidun Pedersen 30-09-2015 08:35:11
Budapestagency er virkelig å anbefale. De tilrettela alt for en flott bursdagsfeiring for 25 personer. Vi ble hentet og bringt til og fra flyplassen, hvor vi kom og reiste både på forskjellige dager og ankomst tid. De ordnet med billetter til Svanesjøen, guidet tur med lunsj, elvecruise, vingård besøk og gode restauranter. Vi bodde på Hotel Boscolo, vi har reist mye rundt omkring og man skal virkelig lete lenge etter et så flott hotell. Vi er storfornøyd.
Tove Holst Eilertsen 5
Tove Holst Eilertsen 07-11-2015 16:15:28
{assign_variable:p_url=""}