Bryllup i Budapest

Å gifte seg i utlandet er for mange en stor drøm - hvorfor ikke la drømmen bli virkelighet i Budapest?

Vi i Budapest.no har bistått flere titalls brudepar med "den store dagen"...

Viktoria Karlsen er profesjonell bryllupsplanlegger og kvinnen som i mer enn 8 år har skreddersydd totalpakker en rekke drømmebryllup i Budapest og Ungarn.
Hun planlegger bryllupet i tett samarbeid med brudeparet. Dere skal få det nøyaktig slik dere ønsker, men kommer bokstavlig talt til dekket bord!


Saken er enkel:
Ingen andre har arrangert flere bryllup i Budapest enn oss, og det er ingenting vi heller vil gjøre, enn å hjelpe deg med ditt bryllup.
Med flere tusen reisende årlig har vi opparbeidet oss ressursene og kunnskapen til å skreddersy et perfekt arrangement - som oppfyller alle ønsker man skulle ha for en fantastisk bryllupsdag.
- Mange vet ikke at Budapest.no i snart 10 år har hatt kontor her i Budapest og med vårt lokale team har vi stålkontroll på hvilke lokaliteter og steder som egner seg perfekt for et bryllupsarrangement. I tillegg tar vi altså ansvar for alle elementer fra blomsterdekorasjonen til fotografen og selvsagt DJ'en som har norsk spilleliste til festen etter den rause middagen.

Vi arrangerer altså alt fra transport fra flyplassen, til overnatting og lokaler til bryllupsfesten. I tillegg har vi gjennomført et titalls vielser i alle former og trosretninger, slik at selve dagen får den høytidlighet som den fortjener. Ta kontakt med oss på telefon 73 10 97 50, eller direkte til Viktoria for mer informasjon. Men vi har allerede alt fra PA/produksjon og låne gitarer til privatnummeret til museumsbestyreren på slottshøyden, slik at både fest og bilder er sikret!
Vi tar som vanlig ansvar fra start til slutt, så alt du som skal gifte deg trenger å gjøre, er å nyte strålende dag med din kommende storfamilie.

Eksempler på bryllupsløsninger vi kan tilby:
* Slottsbryllup utenfor Budapest
* Bryllup på den storslåtte Slottshøyden
* Seremoni ved Vajdahunyadslottet like ved Helteplassen
* Bohemsk bondebryllup
* Bryllup på Danube


Vi er ledende blant skandinaviske organisasjoner når det gjelder arrangementer i Budapest med referanser fra store bedrifter med flere hundre ansatte via offisielle arrangement for Den Norske Ambassaden i Budapest til par-reisende på weekendtur.


Les her hva et tidligere par (og noen av våre andre reisende) hadde å si etter sine Budapest besøk - på facebook hvor faktiske mennesker har gitt faktisk feedback/ anmeldelser av oss!

Relatert Innhold
Gift deg i Budapest

Hva med å ta det store spranget å gifte seg i Budapest? Vi hjelper deg!

Bryllup i Budapest

Siden 2008 har vi arrangert bryllup i Budapest - les hva vi gjør her!

Gift deg i Budapest

Hva med å ta det store spranget å gifte seg i Budapest? Vi hjelper deg!

Bryllup i Budapest

Siden 2008 har vi arrangert bryllup i Budapest - les hva vi gjør her!

Likte du denne saken? Les mer om romantiske Budapest her

Gift deg i Budapest

Hva med å ta det store spranget å gifte seg i Budapest? Vi hjelper deg!

Les mer
Bryllup i Budapest

Siden 2008 har vi arrangert bryllup i Budapest - les hva vi gjør her!

Les mer
Dette kan du gjøre med kjæresten i Budapest

Perlen ved Donau, Budapest, være et flott alternativ for en romantisk helgetur. Dette kan du gjøre med kjæresten I Budapest!

Les mer

Noen tjenester vi tilbyr her i Budapest: 

Gift deg i Budapest

Hva med å ta det store spranget å gifte seg i Budapest? Vi hjelper deg!

Les mer
Bryllup i Budapest

Siden 2008 har vi arrangert bryllup i Budapest - les hva vi gjør her!

Les mer
Kos deg med vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Les mer
Fasjonable slott i Ungarn

Nå booker vi årets slottsferier her i Budapest/Ungarn for store og små grupper.

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Kom tilbake i går etter en fantastisk fin langhelg i Budapest. Vi bestilte hotell og transfer fra og til flyplassen via Budapest no og alt fungerte perfekt!! Ble hentet av en laaang limosine på flyplassen, og en flaske champagne. Bodde på Intercontinental hotell, med utrolig bra beliggenhet og super service. Når vi sjekket inn fikk vi fra Budapest no sin egen guidebok og en flaske vin på rommet. Takk til Budapest no for kjempeservice hele veien, og for en fantastisk tur til Budapest. Vurderer dere tur til Budapest må dere ta kontakt med Budapest no, de fikser alt!!
Bjarne Brendstuen 5
Bjarne Brendstuen 17.11.2014 17:59
Alt du trenger for en fantastisk Budapest opplevelse ! De ordner det du ønsker og gir gode anbefalinger og tips om alt hva Budapest har å by på. Vi vil tilbake allerede, og anbefaler alle å oppleve Budapest ved hjelp av Budapestagency !
Elen Hestnes 5
Elen Hestnes 25.9.2014 08:57
Kun positive ting å si!!!
Fredrik Selvig 5
Fredrik Selvig 17.10.2014 09:34
Vi hadde en fantastisk tur til Balatonsjøen. Alt ar lagt opp til minste detalj. De gir alt for at alle skal trives. Jeg vil anbefale denne arrangøren på det sterkeste.
Grete Johansen 5
Grete Johansen 18.10.2014 17:14
Fantastisk service hele turen gjennom i Bratislava!
Jostein Aksdal 5
Jostein Aksdal 29.9.2015 21:47
Andre gang vi reiser med dere og som sist står turen til 5 En stor fordel med Ronny som har et bein plantet i Ungaren og et i Norge. En stor takk til hele teamet som står på for å gjøre vårt opphold til en opplevelse igjen. Kommer gjerne tilbake til dere
Julianne Stokkebæk Torp 5
Julianne Stokkebæk Torp 15.10.2014 12:06
Vi benyttet oss av Budapestagency til vårt bryllup i Budapest! De fikset alt fra transformers, hotell, blomster, fantastisk restaurant med pynting, fotograf m.m. Vi trengte ikke tenke på noe! Vi har kun gode ord å si om disse fantastiske menneskene Ronny, Viktoria og Agnes som fikk vår reise og bryllupsdag til å bli magisk Alt var helt perfekt!!! Vil takke dere så mye for en helt uforglemmelig reise og bryllupsdag
Kathrine Døvle Gustavsen 5
Kathrine Døvle Gustavsen 16.8.2015 21:53
{assign_variable:p_url=""}