Pensjonistlag og seniorturer til Budapest

Skal foreningen eller seniorklubben på tur og dere trenger hjelp? Da har dere kommet til riktig reisebyrå - våre norsktalende reiseledere fikser biffen!

Hvorfor ikke planlegge en tur til selveste Budapest med seniorklubben! Sentrum av Europa er et flott utgangspunkt for en artig reise fylt med god mat, rik kultur og masse historisksus! 

Nå er mulighetene større enn noensinne ettersom vi kan tilby direkteruter både fra Oslo Gardemoen og Flesland i Bergen/Hordaland. (Fra andre byer har vi selvsagt også muligheter med en effektiv mellomlanding!) Ikke bare merker vi at pensjonistene blir yngre og yngre, og vi ser også at det er populært med temareiser. Kanskje frister det med en vintur til Tokaji eller en enkel sykkeltur rundt Balatonsjøen? Vi har gjort dette og vi har gjort turer med byhopping med besøk i Wien, Bratislava og Budapest med lokal, norsktalende guide. Visste du forresten at utgitt vår egen 112 siders guidebok om Budapst? Den får alle reisende selvsagt et gratis eksemplar av!


Enkelt med skreddersøm

I korte trekk lager vi den turen dere vil. Enten dere er en åpen forening eller vi ha noe tematisert rundt tidligere virke så er vi på plass med lokalt servicekontor med norsktalende ansatte som bistår gjengen.
- Vi i Budapest.no er selvsagt fleksible og justerer turer iht til ønsker, og vi kan tilby åpne weekender uten særlig fast program til temareiser over 10 dager hvor man besøker Budapest, Ungarn og den øvrige Habsburg regionen med Wien og Bratislava, hvor programmet er spekket med opplevelser.
For dere som ønsker kan vi tilby oss å ta imot påmelding/betaling fra deltagerne enten via epost, telefon eller egen hjemmeside laget for dere! Slik deltagerhåndtering har vi lang erfaring med og det forenkler utvilsomt jobben til dere i turkomiteen.


Trygg og pålitelig
Med mer enn 10 års erfaring og medlemsskap i RGF (Reisegarantifondet) reier du med et norsk, gjeldfritt reisebyrå - som tok valget mange andre reisebyrå ikke turte; Å ha 1 base som man skal kjenne og tilby - fremfor 290 destinasjoner over hele verden. Ikke et ondt ord om våre medkollega i reiselivsbransjen, men vi tror at vi kjenner bakgatene og Budapest bedre enn de fleste.
Ettersom vi har lokale kontor kan vi stille med norsktalende reiseledere alle dager som bistår enten man vil ha tips til den skobutikken, måtte innom tannlegen eller kun gode svar på gode spørsmål om alt fra nærmeste minibank til nærmeste attraksjon! 

Mange spennende aktiviteter

Det å sitte tett på produktet (bokstavlig talt) gjør at vi har en svært omfattende meny av aktiviteter. Normalt lager vi en grunnpakke med fly, hotell, mat og en god guide inkludert - så bygge vi ut med feks utflukt til pusztashow, besøk på museum, gallerier og verdensberømte attraksjoner. Men vi kan da ikke stoppe der: Vi har gjort privatekonserter på den ungarske statsoperaen, vi har vært på toppen av basilikaen,
stengt av en konditori for bakekurs av "budapestkake" og leid båt til kunsterbyen Szentendre. Vi har hatt en dag som startet med spa i Heviz, før man tok  en seiltur på Balaton med strandhogg på en flott vingård og var hjemme til middag i en champagnefabrikk. 


Det starter med en epost...!
Vi avskyr upersonlige callsenter i et Baltisk land og setter pris på personlig kontakt. Vi tror ingen turer er like og produserer best når vi får en epost eller telefon med informasjon om dere som skal på tur. Reiselengde, ca antall og budsjette er verdifulle indikatorer. Om man har personer med rullestol e.l. behov er det flott med indikasjon på dette så vi kan foreslå hoteller hvor alle føler seg vel!
Du kan kontakte oss via norsk telefon ( IP telefon - lokal takst) 73 10 97 50 eller epost info (alfakrøll) budapest.no eller fyll ut kontaktskjemaet du finner her!

Noen utvalgte referanser: Narvik Pensjonistene, Posten pensjonistene (2 ganger - 2 destinasjoner) , Seniorklubb DNB, Rotary og mange mange fler! Du kan lese anmeldelser fra våre kunder på facebook siden vår og ikke minst lese mer om oss i Budapest.no her!

Be gjerne om å få vår PDF brosjyre om seniorturer til Budapest, Wien og Bratislava !

Relatert Innhold
Oss i budapest.no

Les mer om Budapest.no og om oss som står bak det populære reisebyrået!

Frihetsbroen ser du fra trikkesetet på nr 2

Visste du at du med trikk nr 2 kan oppleve flere av Budapest's mest berømte attraksjoner?

Spar penger - krev tilbake MVA / Moms på shopping i Budapest

Stor-shoppere kan få igjen gode penger ved å benytte seg av MVA refusjon, et triks som gjør røverkjøpene her nede i Budapest enda bedre! Les hvordan her!

Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Likte du denne saken - les mer om oss her! 

Oss i budapest.no

Les mer om Budapest.no og om oss som står bak det populære reisebyrået!

Les mer
Frihetsbroen ser du fra trikkesetet på nr 2

Visste du at du med trikk nr 2 kan oppleve flere av Budapest's mest berømte attraksjoner?

Les mer

Vi tilbyr en rekke tjenester i Budapest

Spar penger - krev tilbake MVA / Moms på shopping i Budapest

Stor-shoppere kan få igjen gode penger ved å benytte seg av MVA refusjon, et triks som gjør røverkjøpene her nede i Budapest enda bedre! Les hvordan her!

Les mer
Vår flotte guidebok om Budapest

Les mer om vår guidebok på 100 sider spekket med nyttig budapest informasjon.

Les mer

Slik bruker du Budapest enten du bor i 2 eller 10 dager

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Gruppetur til Budapest

Gruppereiser til Budapest med smell! Les om turene til Budapest som utføres med lokal fingerspitzgefühl!

Vingårdsbesøk i Budapest

Bli med på vingårdsbesøk rett utenfor Budapest! Her kan du smake prisbelønt vin og blir rød på nesa!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Super service og topp reisehåndbok som hjalp oss på veien! Anbefales virkelig for å få med seg hva som skjer i Budapest! TommelOPP!
Margrethe Aae 4
Margrethe Aae 24-09-2014 21:58:20
Our trip to beatiful Budapest was smooth and relaxing much to the efforts of Budapestagency. We thank you and hope to see you again
Øyvind Uhlving 4
Øyvind Uhlving 24-09-2014 22:01:18
Tusen takk for oss for denne 2. gongen i Budapest. Godt levert service IGJEN . Kan trygt anbefale dåke vidare!!
Kristin Færøy 5
Kristin Færøy 13-09-2015 00:53:24
{assign_variable:p_url=""}