Les mer om Budapest.no og om oss som står bak det populære reisebyrået!

Budapest.no er en guide og et reisebyrå som fokuser på Budapest-turisme. Budapest.no var den første guiden som på norsk kun skrev om Budapest og er budapestguiden det går gjeteord om.

Vi er Viktoria, den lokale Budapest jenta som kan gi deg de beste "inside" tipsene og Ronny hennes norske ektemann fra Trøndelagskysten, som vet hva nordmenn forventer og ønsker på sitt opphold. Vi har begge høyere utdannelse innenfor reiseliv og markedskommunikasjon og vi har publisert den populære Budapest-guideboken "Mellom Broer i Budapest" som er trykket i over 25000 eksemplarer.

Vi har i snart 15 år levert et spekter av tjenester innen transport, overnatting, underholdning og bevertning som har skapt verdifulle minner og lagkultur for kunder, eiere og ansatte.Med lokalt service kontor bistår med kreative forslag og skreddersøm som skaper drømmeturer ikke bare til Budapest og Ungarn, men også Østerrike, Slovenia og Slovakia. 

Formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft sitter vi i direkte kontakt med hoteller og leverandører med få eller ingen mellomledd, noe vi tror gjør oss bedre enn byrå som selger 54000 hoteller fordelt på 187 destinasjoner!

I stedet for å kjøpe tjenestene produserer vi de selv og dermed har vi førstehåndsføling og særs konkurransedyktige-priser.


Kort fortalt er vi det hjelpende byråteamet dere reiser til og ikke fra.


Vårt hovedmål er å bistå bedrifter og privatpersoner med informasjon og lokal tilrettelegging som gjør oppholdet i Europas kulturhovedstad Budapest minnerikt Våre ambisjoner inkluderer ikke bare informasjonsformidling, men vi ønsker også å fremstå som en brobygger mellom den ungarske og norske kultur og vi håper at vi fortsatt kan jobbe med utvikling på alle plan i landet hvor vi sender så mange fornøyde gjester. Vi er ofte benyttet av næringsliv, det offentlig, norske event og reisebyrå  - i tillegg til private og har daglige gjester, uansett sesong og årstid.
Vi bistår gjerne med kreative forslag og skreddersøm som skaper historiske drømmeturer i hele Habsburg regionen - og vi har blant annet bistått et rikt utvalg av media deriblant TV2's "Jakten på Kjærligheten", MTV, BT, Adresseavisen, VG og Dagbladet. Det var vi som fra norsk leir ble kontaktet av Budapests borgermester/ordfører kontor's runner når de skulle ha evalulering og innspill fra turistnæringen og utenlandsk næringsliv mtp byens merkevare og produktmiks overfor tilreisende. Som byrå har vi hatt opptill 450 reisende med 2 charter fly og det på samme helg som vi hadde 200 gjester i en annen by i Habsburg regionen. Det største arrangementet vi har gjennomført var med 1208 gjester og smilene satt like løst der som når vi hadde selveste Statoil pensjonistene fra Bergen på tur.

Vårt RGF sertifiserte reisebyrå har levert varene siden 2006 og vi sender gladelig navn og telefonnummer til noen av våre mange referanser.Vi ses i Budapest,


Viktoria & Ronny


© Om bruk av tekst og bilder fra våre nettsider Innhold og layout på disse nettsidene er opphavsrettlig beskyttet. Bilder fra nettstedet skal ikke mangfoldiggjøres eller videreformidles. Ved gjenbruk på internett anbefaler vi direkte lenker til vår web-tjeneste/webside.. Ved bruk uten skriftlig tillatelse vil rettighetshaver ha rett til økonomisk kompensasjon. Spørsmål om gjenbruk kan rettes til Ronny Karlsen, 9820 9999

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Om budapest.no