Ofte stilte spørsmål om Budapest.no

De mest stilte spørsmålene om oss!

Her har vi samlet et knippe spørsmål som vi har fått via e-post om vår virksomhet og hva vi kan gjører for våre gjester. Om du ikke skulle finne svar på ditt spørsmål, send oss en e-post.

For ofte stilte spørsmål/fakta om Budapest

A. Koster det noe å sende e-post til Budapest.no?
Svar; Nei. Vi har faktisk ingen kundegebyr eller avgifter. Alle våre tilbud og forslag er 100% uforpliktende.

B. Er det dyrt å benytte Budapest.no?
Svar; Nei, vi synes ikke det. De fleste tjenester selges til samme pris som du måtte betale her nede, mens en del tjenester som kjøpes i lokal valuta faktisk blir rimeligere, da mange internasjonale søkemotorer videreselger i Euro (€) og dette er vi ikke avhengig av. Og ettersom vi er tilstede her nede slipper vi fordyrende megler honorar, vi kjøper rett fra leverandøren, og er derfor konkurransedyktige så det holder.

C. Jeg har kjøpt meg flybillett, kan dere komme med hotell- og aktivitetsforslag?
Svar: Ja da, vi kommer gjerne med uforpliktende forslag til deg. Send oss en e-post du!

D. Jeg har kjøpt hotell og fly via noen andre, kan jeg fortsatt bruke dere på andre tjenester?
Svar; Ja da, send oss en e-post så skal vi hjelpe deg etter beste evne.

E. Okei, dere har ikke kundegebyr, avbestillingsgebyr eller andre gebyr. Hvordan tjener dere da penger?
Svar; Vi er registrert reisebyrå og får i likhet med hotellsøkemotorer og ”normale reisebyrå” en liten provisjon fra hotell og tjenestetilbydere. Dette blir ikke fordyrende for deg som kunde og er etablert bransjestandard.

F. Hva er egentlig Budapest.no? Guide? Reisebyrå?
Svar: Begge deler. Vi er først og fremst en guide (Norges første faktisk) som fokuserer på å gi informasjon om opplevelser i Budapest. Men ettersom vi etterhvert fikk mange større offentlig og private kunder, ønsket vi en profesjonell ramme på dette. Derfor er vi nå solid registrert med norsk aksjeselskap så vel som heleid Ungarsk aksjeselskap.

G. Hvem bruker Budapest.no?
Svar; Vi har bistått flere tusen reisende deriblant fylkeskommuner, skoler, privat næringsliv, kor, lag og organisasjoner, skoleklasser, syklubber, guttas julebord, norske og svenske reisebyrå, privat reisende, forelskede par, skilte alenemødre, helsereisende, syndere og kirketjenere. Med andre ord; De aller fleste.

H. Er det trygt å bruke Budapest.no?
Svar; Ja, som medlem av RGF og registrert reisebyrå spiller vi etter gjeldende lover og regler.

I. Hvorfor skal jeg bruke Budapest.no?
Svar; Etter hvert som vi blir mer vante har mange av oss ”hevet seg på et fly” og dratt utenlands utenfor de etablerte reisebyråenes pakker. Budapest.no benyttes av folk som vil ha forutsigbarhet, en trygg ramme i en stor og ukjent by. Flere og flere benytter oss for å kvalitetssikre at hotellet er sentralt eller at man treffer riktig på valg av restauranter. Vi verken ønsker eller forventer å "holde deg i hånda" her nede, men vi peker gjerne vei, så du ikke går deg vill!

J. Jeg er usikker på om jeg kommer ned, men har lyst å reservere hotell. Tar dere noe gebyr for dette?
Svar; Nei, hos oss kan du reservere gratis og uten kostnad gjør en avbestilling inntil 9 dager før ankomst om noe skulle inntreffe.. Og vi tar heller ikke betalt med engang, men sender deg en ”vanlig faktura” som du betaler til en norsk konto i forkant av reisen. Med andre ord; Her slipper du å legge verdifull kreditkort informasjon ut på internett.

K. Jeg planlegger noen måneders opphold og ønsker bistand, kan dere bistå med dette?
Svar; delvis. Vi kan bistå med leiligheter eller hotellovernatting samt løpende, praktisk informasjon. Send oss en e-post for mer informasjon.

L. Hva skjer om jeg ikke er fornøyd med deres tjenester?
Svar: Om du ikke er fornøyd med våre tjenester, eller om noe skulle inntreffe slik at disse ikke blir levert, betaler du selvsagt ikke for tjenestene. Evt. innbetalte penger refunderes i såmåte i sin helhet. Heldigvis skjer dette nesten aldri.

M. Er dere medlem av Reisegarantifondet?
Svar; Ja.

N. Gir dere min kundeinformasjon til noen andre?
Svar; Nei.

O. Hvordan betaler jeg for Budapest.no’s tjenester?
Svar; 95% av våre reisende betaler mot faktura til norsk kontonummer i SpareBank 1. Det er ryddig og greit synes vi og da følger vi jo dessuten norske forbrukslover. Øvrige betaler direkte til tjenestetilbyder eller ved ankomst Budapest eller via kreditkort.

P. Vi er en gruppe på 15 damer som skal ned, kan dere hjelpe oss?
Svar; Ja, vi kan takle grupper opp mot 800 personer og kan med planlegging i forkant tilby private spa, egne hotell, brandede busser, båter og andre event elementer som dere ønsker.

Q. Formidler dere billetter til kulturarrangement?
Svar; For kunder som kjøper 2 eller flere tjenester bistår vi med billetter til pålydende, enten det er opera, teater, konsert, tog eller buss. Vi gjør oppmerksom på at det i enkelte tilfeller da tilkommer et lite billettgebyr fra de som utsteder denne billetten.

gotobudapest.com, budapest.dk, og budapest.nu er noen av sidene som eies og drives av Budapestagency!

Les mer om Shopping i Budapest her, eller les om guidet tur i Budapest her! Mange spør oss også om gruppeturer, transport til flyplass og elvecruise i Budapest ved å klikke på linkene. Vi kan det meste om Budapest, enten du vil på vingård eller du vil på restauranter i Budapest!

Relatert Innhold
Slottshøyden og mathias kirken

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Gruppereiser til Budapest

Gruppetur til Budapest med gruppeprogram fra reisebyrået som har Budapest som spesialitet! Les mer om hva vi tilbyr for deg som vil på gruppetur til Budapest her!

Likte du denne saken  - les mer om oss her! 

Slottshøyden og mathias kirken

Ofte kalt Perlen ved Donau, Budapest lever opp til dette og har noe for enhver smak. Byen er full av butikker og store handlegater for den som vil fylle opp garderobeskapet. Hvis du føler for en mer avslappende helg med spa, enn travle handlegater så er byens termalbad et alternativ der du kan synke kroppen og la alle dine problemer flyte vekk.

Les mer
Gruppereiser til Budapest

Gruppetur til Budapest med gruppeprogram fra reisebyrået som har Budapest som spesialitet! Les mer om hva vi tilbyr for deg som vil på gruppetur til Budapest her!

Les mer
Budapest sett fra byens egen

Fra april 2017 kan du fly direkte mellom Bergen og Budapest - og de beste tilbudene får du av oss i Budapest.no!

Les mer
Kontakt Budapest.no
Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.
Book noen nyttige tjenester
Om budapest.no

Les mer om Budapest.no og om oss som står bak det populære reisebyrået!

Dette kan vi hjelpe deg med i Budapest

Klikk deg inn for å se en oversikt over tjenester som vi i Budapest.no tilbyr deg i byen vår, Budapest, under ditt opphold! Vi tilbyr selvsagt både gratis og betal tjenester!

Fra vår facebook side

Les hva andre synes om våre tjenester!

Had an amazing trip to Budapest with my beloved. Food, drinks, shopping and atmosphere was incredible. Got great help from Budapest Agency and Ronny in planing what, when ad where! smile
Arild Blomli 5
Arild Blomli 14.10.2014 21:17
Tilrettelegging fra A til Å smile
Ellen Angelov Samuelsson 5
Ellen Angelov Samuelsson 8.10.2013 13:38
Fantastisk tur, med fantastik hotell og middag - og ikke minst vertskap av Budapestagency! Hadde aldri fått opplevd så mye, og sett så mye av byen hadde det ikke vært for de. Vi kommer gjerne igjen:)
Gry Helle Prytz 5
Gry Helle Prytz 25.9.2014 09:09
{assign_variable:p_url=""}